Hellas Transalp Forum

Suzuki RF 600 (1997)

FrankAigaleo · 18985

Offline FrankAigaleo

• Απλός οδηγός
on: Δευτέρα 03 Δεκέμβριος 2007, 22:02:17 μμ
Παιδια τον τελευταιο καιρο εχω μπριζωθει για κατι πιο γρήγορο (κρατωντασ βεβαιο και το Transalp600 99' που οπου ναναι κλεινει χρονο στα χερια μου).. Τα οικονομικα μου ομως αλλα κυριως ο φοβος οτι τετοιου ειδους μηχανη ισως να μην ειναι του τυπου μου με εκαναν να καταληξω στο μεταχειρισμενο και κυριως στο RF που η τιμη του πλεον παιζει στα 1500Ε.. Θα ηθελα λοιπον τη βοηθεια σας.. Αξιζει τα λεφτα του για ξεχαρμανιασμα η υπαρχει κινδυνος να μου βγαλει την πιστη και να γινω κολλητος του μηχανικου?? Οποιαδηποτε προσωπικη η οχι εμπειρια και γνωμη χρησιμη.. Ευχαριστω 8)

Πηρες την καρδια μου, πηρες το μυαλο μου, παρε να φορας και το πουκαμισο μου

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #1 on: Δευτέρα 03 Δεκέμβριος 2007, 22:32:46 μμ
μωρε του μηχανικού ας γίνεις... της κολόνας να μη γίνεις (ξου ξου ξου μακριά...)
Αν δεν έχεις σκοπό να μπαίνεις σε πίστα με φουλ εξοπλισμό, τότε μη μπείς καν στη σκέψη αγοράς.
Το ξεχαρμάνιασμα όπως καταλαβαίνεις είναι πολυτέλεια.
Πιο οικονομικά θα σου έρθει να κοντρολάρεις τις ορέξεις σου...

Offline FrankAigaleo

• Απλός οδηγός
Reply #2 on: Δευτέρα 03 Δεκέμβριος 2007, 22:55:26 μμ
Δεν ειμαι τοσο χαζογκαζακιας απλα μερικες φορες αισθανομαι πως μου λειπει κατι στο δρομο
Υ.Σ (μην ακουσω τιποτα κακεντρεχη σχολια πως μου λειπει κατι αλλο.... :) :) :) :) :) :)

Offline gerontovrahos

• Απλός οδηγός
  • - I love riding -
Reply #3 on: Δευτέρα 03 Δεκέμβριος 2007, 23:28:17 μμ
1500 euro για το μηχανάκι και άλλα 15.000 για το νοσοκομείο....

Το RF σταμάτησε να παράγεται γύρω στο 1999 (αν θυμάμαι καλά) και ποτέ δεν υπήρξε στην κορυφή της κατηγορίας του. Ο κινητήρας είναι ιδιαίτερα αξιόπιστος, αλλα το σύνολο υστερεί σε αναρτήσεις και πλαίσιο... Σίγουρα θα χρειαστείς πλήρες service στις αναρτήσεις με απαραίτητη την αλλαγή ελλατηρίων και λαδιών.

Εναλλακτικά θα σου πρότεινα ένα CBR400 ή 600F (ακόμα και το 1000F), μηχανή με πλήρη επάρκεια σε ανταλλακτικά και after market βελτιώσεις.

Εν κατακλείδι, ακόμα και αν καταλήξεις στο RF, μην ξεχάσεις να υπολογίσεις 300, για ένα σχολείο ασφαλούς οδήγησης, 500 για δερμάτινο εξοπλισμό και μπότες, 300 για τις αναρτήσεις και 300 για λάστιχα...

με 1500 ευρώ το ασφαλέστερο ξεχαρμάνιασμα είναι το cart. αδρεναλίνη, σχολείο οδήγησης, δραστηριότητα σε ασφαλές πλαίσιο~

αυτά από μένα, είχα κάνει ένα φεγγάρι στριτάς (GSX600F)...

Σωτήρης

Offline FrankAigaleo

• Απλός οδηγός
Reply #4 on: Τετάρτη 05 Δεκέμβριος 2007, 03:56:02 πμ
Ευχαριστω παιδια αν και με απογοητευσατε λιγακι.. Οχι τοσο για το μηχανακι το οποιο θεωρω καλη περιπτωση οσο για το οτι απο τα γραφόμενα σας διεκρινα (ισως λαθος) μια ελαφρια προκαταληψη ως προς της σπορ μηχανες.. Ισως να ειναι θεμα εμπειριας και οδηγικης ηλικιας.. Ευχαριστω και παλι.. 8)

Offline nassosxlvbros

• Απλός οδηγός
  • χτυπάει 200 το ΤΑ;.....χεχε...
Reply #5 on: Τετάρτη 05 Δεκέμβριος 2007, 06:06:45 πμ
Παιδια τον τελευταιο καιρο εχω μπριζωθει για κατι πιο γρήγορο (κρατωντασ βεβαιο και το Transalp600 99' που οπου ναναι κλεινει χρονο στα χερια μου).. Τα οικονομικα μου ομως αλλα κυριως ο φοβος οτι τετοιου ειδους μηχανη ισως να μην ειναι του τυπου μου με εκαναν να καταληξω στο μεταχειρισμενο και κυριως στο RF που η τιμη του πλεον παιζει στα 1500Ε.. Θα ηθελα λοιπον τη βοηθεια σας.. Αξιζει τα λεφτα του για ξεχαρμανιασμα η υπαρχει κινδυνος να μου βγαλει την πιστη και να γινω κολλητος του μηχανικου?? Οποιαδηποτε προσωπικη η οχι εμπειρια και γνωμη χρησιμη.. Ευχαριστω 8)

Το μηχανάκι όταν βγήκε ήταν πολύ καλό για την κατηγορία...μοτέρ σκυλί,αναρτήσεις ε,τι άλλα νέα,αλλά σαν αξιοπιστία γενικά ήταν καλό...το θέμα είναι ότι 1ον θα πάρεις ένα ομολογουμένως φτηνό μηχανάκι και αξιόπιστο, 2ον θάναι 10-15 ετών με σίγουρα πάνω από 4 κατόχους ...ε,όλο και κάτι δε θα ζητήσει;...εκτός αν ξέρεις το μηχανάκι καλά,πχ γείτονας...3ον αν τα περιφερειακά του μαρτυρούν καλή χρήση (λάστιχα τακάκια αλυσίδογράναζα-δισκόπλακες)και συντήρηση πιθανόν (το τονίζω)να έχεις πέσει σε καλό ....αν δε θέλει όση βενζίνη και λάδι...τώρα αν εξωτερικά δείχνει χρέπι,καλύτερα απομακρύνσου...μην βιάζεσαι,και αν θες κάτι πιο "στρητάδικο"ψάξε....όσο για την ελαφριά προκατάληψη,έλεος!σε transalp forum γράφεις αδερφέ!μια χαρά στα είπαν!-και δεν είναι κάν "σπορ" το RF...street μηχανάκι με ίχνη από σπορ και αυτό όταν ήταν καινούργιο...μπορείς να ψάξεις για σπορ καταστάσεις με λίγο παραπάνω χρήματα,ή με τις δόσεις να πάρεις κανένα καινούργιο...αν δε σε καλύπτει για κάποιον λόγο το ΤΑ γιατί δε προχωράς σε μια ανταλλαγή,και 2 μηχανάκια να μη συντηρείς και να σε καλύπτει η νέα σου μηχανή σε τομείς που σε ενδιαφέρουν;και σου μιλάει κάποιος που είχε ΤΑ...και τώρα έχει Hornet...καλό ψάξιμο!

FERRO NOSCENTIUS AURUM

Offline FrankAigaleo

• Απλός οδηγός
Reply #6 on: Τετάρτη 05 Δεκέμβριος 2007, 09:23:31 πμ
Το μηχανάκι όταν βγήκε ήταν πολύ καλό για την κατηγορία...μοτέρ σκυλί,αναρτήσεις ε,τι άλλα νέα,αλλά σαν αξιοπιστία γενικά ήταν καλό...το θέμα είναι ότι 1ον θα πάρεις ένα ομολογουμένως φτηνό μηχανάκι και αξιόπιστο, 2ον θάναι 10-15 ετών με σίγουρα πάνω από 4 κατόχους ...ε,όλο και κάτι δε θα ζητήσει;...εκτός αν ξέρεις το μηχανάκι καλά,πχ γείτονας...3ον αν τα περιφερειακά του μαρτυρούν καλή χρήση (λάστιχα τακάκια αλυσίδογράναζα-δισκόπλακες)και συντήρηση πιθανόν (το τονίζω)να έχεις πέσει σε καλό ....αν δε θέλει όση βενζίνη και λάδι...τώρα αν εξωτερικά δείχνει χρέπι,καλύτερα απομακρύνσου...μην βιάζεσαι,και αν θες κάτι πιο "στρητάδικο"ψάξε....όσο για την ελαφριά προκατάληψη,έλεος!σε transalp forum γράφεις αδερφέ!μια χαρά στα είπαν!-και δεν είναι κάν "σπορ" το RF...street μηχανάκι με ίχνη από σπορ και αυτό όταν ήταν καινούργιο...μπορείς να ψάξεις για σπορ καταστάσεις με λίγο παραπάνω χρήματα,ή με τις δόσεις να πάρεις κανένα καινούργιο...αν δε σε καλύπτει για κάποιον λόγο το ΤΑ γιατί δε προχωράς σε μια ανταλλαγή,και 2 μηχανάκια να μη συντηρείς και να σε καλύπτει η νέα σου μηχανή σε τομείς που σε ενδιαφέρουν;και σου μιλάει κάποιος που είχε ΤΑ...και τώρα έχει Hornet...καλό ψάξιμο!

Φιλε μου κατ'αρχην σε ευχαριστω για τις πληροφορίες.. Δευτερον η τιμη που αναφερω ειναι αυστηρα αυτο που διαθετω και δοσεις δεν μπορω να αναλαβω γιατι του χρονου τετοια εποχη μαλλον θα βρισκομαι σε καποιο στρατοπεδο.. Θεωρω οτι το μηχανακι που θα κρατουσα για μια ζωη θα ηταν ενα πιο ισχυρο on-off και θελω απλα μια δοκιμη.. Το Transalp μου ειχα την τυχη να το αγορασω 2000Ε σε απιστευτη κατασταση και δε μου παει καρδια να το δωσω γιατι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος σε ολα εκτοσ απο ταχυτητα..

Offline Derd

• The Oracle..
  • Rossi και πάνω !
Reply #7 on: Τετάρτη 05 Δεκέμβριος 2007, 16:50:19 μμ
Παιδια τον τελευταιο καιρο εχω μπριζωθει για κατι πιο γρήγορο (κρατωντασ βεβαιο και το Transalp600 99' .....

Αν βλέπω καλά (και αν το ΤΑ στη φώτο σου είναι το δικό σου) έχει μονό δισκόφρενο αρά 99 με τίποτα..

May the force be with you..

Offline nassosxlvbros

• Απλός οδηγός
  • χτυπάει 200 το ΤΑ;.....χεχε...
Reply #8 on: Παρασκευή 07 Δεκέμβριος 2007, 03:47:35 πμ
.. Το Transalp μου ειχα την τυχη να το αγορασω 2000Ε σε απιστευτη κατασταση και δε μου παει καρδια να το δωσω γιατι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος σε ολα εκτοσ απο ταχυτητα..
κρατάω μόνο αυτό:
το ΤΑ έχει μια τελική της τάξης των 175-178 κμ την ώρα...το Σουζούκι θα φτάνει τα 220-210 ...το θέμα είναι ότι απλά θες να "δεις" πως είναι αυτή η ταχύτητα,ή να ταξιδεύεις με μια τέτοια; γιατί τότε πας αλλού...(πχ ΧΧ) διότι ούτε το ΤΑ αισθάνεται καλά στην τελική του αλλά ούτε και το RF είναι βράχος στα 180 πόσο μάλλον στα 200...και ήμαρτον! θα πάρεις μοτοσυκλέτα 12-15ετίας (που όλο και κάτι θα θέλει για να στέκεται αξιοπρεπώς)και θα εμπιστευτείς τη ζωή σου για τέτοιες τελικές;

FERRO NOSCENTIUS AURUM

Offline FrankAigaleo

• Απλός οδηγός
Reply #9 on: Παρασκευή 07 Δεκέμβριος 2007, 05:22:24 πμ
κρατάω μόνο αυτό:
το ΤΑ έχει μια τελική της τάξης των 175-178 κμ την ώρα...το Σουζούκι θα φτάνει τα 220-210 ...το θέμα είναι ότι απλά θες να "δεις" πως είναι αυτή η ταχύτητα,ή να ταξιδεύεις με μια τέτοια; γιατί τότε πας αλλού...(πχ ΧΧ) διότι ούτε το ΤΑ αισθάνεται καλά στην τελική του αλλά ούτε και το RF είναι βράχος στα 180 πόσο μάλλον στα 200...και ήμαρτον! θα πάρεις μοτοσυκλέτα 12-15ετίας (που όλο και κάτι θα θέλει για να στέκεται αξιοπρεπώς)και θα εμπιστευτείς τη ζωή σου για τέτοιες τελικές;

ρε παιδια αλλο μηχανακι εχεται εσεις?? Καλο χρυσο αλλα αλλα τα 170 τα εχει στην κατηφορα,μονοκάβαλο, χωρις βαλιτσα ,να εχεις γινει ενα με το ντεποζιτο και με ουριο ανεμο 12 μποφορ..

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #10 on: Παρασκευή 07 Δεκέμβριος 2007, 05:26:42 πμ
ρε παιδια αλλο μηχανακι εχεται εσεις?? Καλο χρυσο αλλα αλλα τα 170 τα εχει στην κατηφορα,μονοκάβαλο, χωρις βαλιτσα ,να εχεις γινει ενα με το ντεποζιτο και με ουριο ανεμο 12 μποφορ..

Γιατί το λές αυτό, το δικό μου είναι 600 του 93 και στην Αττική Οδό συχνά φλερτάρω το 180 στο κοντέρ (με 1 άτομο).
« Last Edit: Παρασκευή 07 Δεκέμβριος 2007, 05:29:41 πμ by Chris_de_Ze »

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

costas

• Guest
Reply #11 on: Παρασκευή 07 Δεκέμβριος 2007, 06:29:50 πμ

Μήπως είσαι βαρύς;

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #12 on: Παρασκευή 07 Δεκέμβριος 2007, 16:01:08 μμ
Πες γιά το γρανάζωμα Χρήστε , τον φαρμάκωσες τον άνθρωπο.

Τέλος πάντων , FrankAigaleo  δεν είναι μηχανή αυτή που πας να πάρεις.
Μία γριούλα είναι που θα πρέπει να της φέρεσαι ανάλογα.
Αν θες κάτι να ξεκ@&λώνεις και να πηγαίνει πολλά ,να στρίβει να πλαγιάζει ανάλογα μάλλον θα πρέπει να ξοδευτείς.
Όπως και οι προηγούμενοι σου είπαν σε ταχύτητες κοντά στα 200 πρέπει να έχεις αξιόπιστη μηχανή και όχι να πειραματίζεσαι με τις αντοχές μιάς ενηλικιωμένης μηχανής που δεν ήταν και τίποτα super στα νιάτα της στο κάτω κάτω.
Τώρα βέβαια αν θέλεις να γνωριστείς με ένα σωρό κόσμο ,μαστόρους ,γιατρούς ,φαναρτζήδες ....ξεκίνατο.
Πιστεύω πως με κάτι sport 125αράκια όπως Aprrilia πχ καλύτερα θα διασκέδαζες .

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #13 on: Παρασκευή 07 Δεκέμβριος 2007, 21:05:20 μμ
Πες γιά το γρανάζωμα Χρήστε , τον φαρμάκωσες τον άνθρωπο.

Το γρανάζωμα (16Τ μπροστά) βοηθάει απλώς στο να έχεις λιγότερες στροφές.

Μήπως το μηχανάκι του παιδιού είναι "κλειστό" μοντέλο??
Φίλε FrankAigaleo από πού το πήρες το ΤΑ σου? Τί κωδικοί αναγράφονται πάνω στα καρμπς?
Τί τελικές ταχύτητες έχεις δεί εσύ στο κοντέρ σου? Τα 160 τα πιάνεις με ευκολία?

Offline FrankAigaleo

• Απλός οδηγός
Reply #14 on: Παρασκευή 07 Δεκέμβριος 2007, 22:24:14 μμ
ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ .. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ.. ΟΛΟΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΚΕΥΤΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ.. ΣΟΡΡΥ ΑΝ ΣΑς ΤΣΙΓΚΛΙΣΑ ΛΙΓΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΣΑΤΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΘΙΞΑΤΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ,ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΛΟΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ.. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ,ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....

Offline FrankAigaleo

• Απλός οδηγός
Reply #15 on: Παρασκευή 07 Δεκέμβριος 2007, 22:26:53 μμ

Μήπως το μηχανάκι του παιδιού είναι "κλειστό" μοντέλο??
Φίλε FrankAigaleo από πού το πήρες το ΤΑ σου? Τί κωδικοί αναγράφονται πάνω στα καρμπς?
Τί τελικές ταχύτητες έχεις δεί εσύ στο κοντέρ σου? Τα 160 τα πιάνεις με ευκολία?

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΡΙΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΑΝ ΜΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ.. ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΤΑΛΗΞΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ 95-96.. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ??? ΣΤΑ 160-170 ΠΑΝΤΩΣ ΨΙΛΟΒΑΡΑΕΙ ΚΟΦΤΕΣ

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #16 on: Παρασκευή 07 Δεκέμβριος 2007, 22:29:51 μμ

Και την τελική αυξάνει Χρήστο ,έλα τώρα μαρτύρατο.....

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

Offline tserts

• Θιασώτης του τραμπουκισμού
  • Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #17 on: Παρασκευή 07 Δεκέμβριος 2007, 22:42:37 μμ
*Αεροπειρατεία νήματος*  ::)

Για πείτε και σε μας, περισσότερα δόντια μπροστά "μακραίνουν" το κιβώτιο; Πέφτει πολύ το ρεπρίζ; Νομίζω ότι αν πιάνει η ΤΑ 140-150 σε λογική κατανάλωση και στροφές που να μην το πονάνε σε μεγάλες διάρκειες, εγώ είμαι απόλυτα καλυμμένος.. Εμένα τώρα πιάνει 120 στις 5000 στροφές αλλά δεν πρόλαβα να την βγάλω εθνική και μου είχε μείνει η εντύπωση ότι σε ταξίδι ή θα σπάς τη μηχανή ή θα σπας τα νεύρα σου..

*Σόρυ που τραβάω το νήμα για λίγο εκτός*

Το δικό μου φόρουμ κερδίζει το δικό σου φόρουμ και είναι πιο δυνατό.

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #18 on: Παρασκευή 07 Δεκέμβριος 2007, 23:00:22 μμ

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #19 on: Παρασκευή 07 Δεκέμβριος 2007, 23:33:51 μμ
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΡΙΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΑΝ ΜΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ.. ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΤΑΛΗΞΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ 95-96.. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ??? ΣΤΑ 160-170 ΠΑΝΤΩΣ ΨΙΛΟΒΑΡΑΕΙ ΚΟΦΤΕΣ

Τί κωδικοί αναγράφονται πάνω στα καρμπς σου?
Ποιος είναι ο αρ. πλαισίου και μηχανής?
« Last Edit: Παρασκευή 07 Δεκέμβριος 2007, 23:46:08 μμ by Chris_de_Ze »

Offline tserts

• Θιασώτης του τραμπουκισμού
  • Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #20 on: Παρασκευή 07 Δεκέμβριος 2007, 23:54:30 μμ
Thanx Louros!

Το δικό μου φόρουμ κερδίζει το δικό σου φόρουμ και είναι πιο δυνατό.

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #21 on: Σάββατο 08 Δεκέμβριος 2007, 05:00:46 πμ
FrankAigaleo,

Αν δεν ξέρεις να βρεις τους κωδικούς των καρμπς σου, μπορείς να κάνεις κάτι πιο απλό.
Στήσε τη μηχανή σου με κάποιο άλλο ΤΑ600 ή 650 και δες πώς πάει από στάση μέχρι τα 120. Αν στο στήσιμο βλέπεις μόνο ... τις πινακίδες των άλλων τότε ή κάποιο πρόβλημα έχει το μοτέρ ή το μοντέλο είναι κλειστό. Αν δεν ξέρεις κάποιο άλλο ΤΑ, τότε ... αυτή την Κυριακή 08:30 θα είναι πολλά μαζεμένα στα πρώτα διόδια!!!
« Last Edit: Σάββατο 08 Δεκέμβριος 2007, 05:23:31 πμ by Chris_de_Ze »

Offline FrankAigaleo

• Απλός οδηγός
Reply #22 on: Σάββατο 08 Δεκέμβριος 2007, 08:14:24 πμ
FrankAigaleo,

Αν δεν ξέρεις να βρεις τους κωδικούς των καρμπς σου, μπορείς να κάνεις κάτι πιο απλό.
Στήσε τη μηχανή σου με κάποιο άλλο ΤΑ600 ή 650 και δες πώς πάει από στάση μέχρι τα 120. Αν στο στήσιμο βλέπεις μόνο ... τις πινακίδες των άλλων τότε ή κάποιο πρόβλημα έχει το μοτέρ ή το μοντέλο είναι κλειστό. Αν δεν ξέρεις κάποιο άλλο ΤΑ, τότε ... αυτή την Κυριακή 08:30 θα είναι πολλά μαζεμένα στα πρώτα διόδια!!!

Φιλε μου, Chris εκτιμω πολυ το οτι ασχολεισαι αν μου εξηγησεις καλυτερα θα βρω τους κωδικους που μου ζητας.. Η εμπειρία μου με τις μηχανες ειναι οση φανερωνουν και τα αστερια του προφίλ μου για αυτο οταν απευθυνεσαι σε εμενα θα ηταν καλυτερα να εχεις υποψιν σου οτι μιλας με εναν εντελως amateur και ισως να μην καταλαβαινει και τα πιο απλα.. Τι εννοεις με τον ορο κλειστο μοντελο???.. Για την κυριακη δυστυχως δε μπορω..

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #23 on: Σάββατο 08 Δεκέμβριος 2007, 08:18:21 πμ
Τι εννοεις με τον ορο κλειστο μοντελο???.

Στη Γερμανία κυκλοφόρησε (εκτός από την κανονική) και μια ειδική έκδοση του ΤΑ600 με περιορισμένη ισχύ στον κινητήρα. Κάποια από αυτά εισήχθησαν μεταχειρισμένα από εμπόρους στην Ελλάδα.

Offline FrankAigaleo

• Απλός οδηγός
Reply #24 on: Σάββατο 08 Δεκέμβριος 2007, 08:21:15 πμ
Στη Γερμανία κυκλοφόρησε (εκτός από την κανονική) και μια ειδική έκδοση του ΤΑ600 με περιορισμένη ισχύ στον κινητήρα. Κάποια από αυτά εισήχθησαν μεταχειρισμένα από εμπόρους στην Ελλάδα.

Οκ καταλαβα.. Γιατι ομως..?? Ποια τα κερδη ενος τετοιου κινητηρα..?? Ηταν πιο φτηνος?? Γενικα παντως η μηχανη μου ειναι ψοφια.. Τα 180 δεν τα εχω δει ουτε κατα διαννοια και στις πιο ευνοικες συνθηκες..