Hellas Transalp Forum

Suzuki RF 600 (1997)

FrankAigaleo · 18956

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #25 on: Σάββατο 08 Δεκέμβριος 2007, 15:38:26 μμ
Γιατι ομως..?? Ποια τα κερδη ενος τετοιου κινητηρα..??
Ο ελληνάρας έμπορας όπου βρεί φτηνά αγοράζει! Πρώτη φορά το ακούς αυτό?

Εντάξει τα 180 δεν τα έχεις δεί. Αλλά τα 150 τα βλέπεις άνετα (αβίαστα) και αμέσως?

Ωραία, βγήκαμε και λίγο Off Topic σε αυτό το thread.

Μιας και μιλάμε για το suzuki, (για μένα) ήταν (όταν βγήκε) ένα από τα ωραιότερα (εμφανισιακά) "τύπου σπορ" μηχανάκια, που ακόμα και σήμερα κρατιέται καλά το σχήμα του. Μια εποχή μάλιστα (πριν πάρω το ΤΑ) ήμουν έτοιμος να πάρω ένα τέτοιο κόκκινο. Ο κινητήρας, από όσο θυμάμαι και είχα διαβάσει τότε, είναι αρκετά αξιόπιστος. Μου άρεσαν πολύ οι εντυπωσιακές γρίλιες που έχει στο πλάι. Τώρα μετά από τόσα χρόνια, δεν νομίζω ότι θα το επιχειρούσα να πάρω ένα. Αν ήθελα ένα "γρήγορο" θα κοίταζα πχ. ένα CBR.
« Last Edit: Σάββατο 08 Δεκέμβριος 2007, 15:53:27 μμ by Chris_de_Ze »

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline FrankAigaleo

• Απλός οδηγός
Reply #26 on: Κυριακή 09 Δεκέμβριος 2007, 00:23:58 πμ
OK φιλε μου chris.. Ευχαριστω για την υπομονη σου.. Για τη μηχανη ειναι καλυτερο να πουμε μαλλον απο κοντα.. Ελπιζω να καταφερω καποια στγμη να τα πουμε.. Για την ιστορια παντως ουτε τα 150 τα εχει ανετα..

Πηρες την καρδια μου, πηρες το μυαλο μου, παρε να φορας και το πουκαμισο μου

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #27 on: Κυριακή 09 Δεκέμβριος 2007, 00:52:29 πμ
OK φιλε μου chris.. Ευχαριστω για την υπομονη σου.. Για τη μηχανη ειναι καλυτερο να πουμε μαλλον απο κοντα.. Ελπιζω να καταφερω καποια στγμη να τα πουμε.. Για την ιστορια παντως ουτε τα 150 τα εχει ανετα..

Υπάρχει πρόβλημα αν δεν έχεις τα 150 άνετα. Αλλά επειδή είμαστε off topic, ας μεταφέρουμε αυτό το topic κάπου αλλού, πχ. εδώ.

« Last Edit: Κυριακή 09 Δεκέμβριος 2007, 00:59:18 πμ by Chris_de_Ze »

Offline XLGeorge

• Rossi και πάνω !
  • XLV650, CRF1000
Reply #28 on: Κυριακή 09 Δεκέμβριος 2007, 02:01:31 πμ
Τα ΤΑ έχουν τα 150 άνετα όπως λέει ο Χρήστος αλλά απο κει και πάνω "λαχανιάζουν". Σίγουρα πάντως δεν έχουν εύκολα τα 180, sorry Χρήστο. Με λίγη επιμονή βλέπει κανείς 170 στο κοντέρ, με τελική κοντερίσια τα 175 - αυτά όχι μόνο απο το δικό μου αλλά επίσης απο μηχανάκια φίλων, εκδρομές κλπ. Αν θυμάμαι καλά είχα δει 180 στο δικό μου όταν είχα ακόμη τη μαμίσια ζελατίνα, τώρα με την μεσαία Givi 175 maximum. Με ψηλότερες ζελατίνες (ψηλή Honda, airmax, κλπ) ακόμη λιγότερο. Αλλα η ουσία είναι ότι το μηχανάκι ασθμαίνει πάνω απο τα 150, τελεία και παύλα.

Γυρίζοντας σε sports μηχανάκια, δεύτερο χέρι σχετικά φτηνό και αξιόπιστο, δεν υπάρχει νομίζω καλύτερη αγορά από ένα CBR600 που είναι και σχετικά πολύπλευρο, ακόμη και ταξίδι δικάβαλο μπορεί να κάνει, και φυσικά να πάει πίστα, Μπράλο και να κυκλοφορεί μέσα στην Αθήνα (μιλάμε πάντα για το F και φυσικά οχι για τα R και RR). Να πω επίσης ότι μετά απο μια ζωή με off και on-off (XR, XLR, KMX και XLV), μια μεγάλη βόλτα με το CBR600F του φίλτατου Mike μου άνοιξε τα μάτια σχετικά με το τι σημαίνει κράτημα, φρένα και απόλαυση στριψίματος με το γόνατο κάτω. Κάπως έτσι κατάληξα στο VFR, μέσω CBR. Αλλά μην ψάχνεις να μάθεις για τέτοια μηχανάκια σ'αυτό το forum.

" the PouroDuro spirit "

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #29 on: Κυριακή 09 Δεκέμβριος 2007, 02:14:43 πμ
Γιώργο μου, στην Αττική Οδό τα 160 τα πιάνει ανετότατα , και συχνά-πυκνά το πάω τόσο! Ούτε ασθμαίνει ούτε λαχανιάζει! Τα 170 έρχονται με πιο υπομονή, και αν είναι παρατεταμένη η ευθεία φλερτάρω τα 180. Ο κατασκευαστής δίνει πραγματική τελική για αυτό το μοντέλο 176.

Το οποίο βεβαίως και κρατάω σε άριστη μηχανική κατάσταση αφού το συντηρώ και το ρυθμίζω μόνος μου (1 φορά το χρόνο πλήρες σέρβις με βαλβίδες, ρύθμιση καρμπς κλπ, 2 φορές το χρόνο μικρό σέρβις με συγχρονισμό καρμπς, κλπ)! Κάθε χρόνο θα δώσω και €150-200 σε διάφορα ανταλλακτικά που αλλάζω όταν δω κάτι επάνω του που δεν μου αρέσει. Για αυτό και δεν το έχω ακόμα αλλάξει με κάτι άλλο, παρ'όλο που κοντεύει 15 ετών!

ΥΓ: Το κοντέρ μαμά και τα λάστιχα στις διαστάσεις που προδιαγράφει ο κατασκευαστής. Η μόνη αλλαγή είναι το 16Τ μπροστά. Από κάψιμο λαδιού περ. 150-200ml/1000 χλμ. (πολύ καλά για την ηλικία του και τα χλμ που έχει). Από συμπιέσεις κυλίνδρων: ο πίσω εντός προδιαγραφών και ο μπροστά κοντά στο όριο αλλά εντός προδιαγραφών. Πριν 3 χρόνια έκανα γενικό σέρβις στα καρμπς με αλλαγή σε βελόνες, μεμβράνες, βίδες, slides, ζικλέρ κλπ, και γενικό σέρβις στο σύστημα ψύξης, ψυγεία κλπ. Όχι ότι είχε κάποιο πρόβλημα, αλλά περισσότερο για χόμπυ. Αν είχα ιδιωτικό, κλειστό, φωτεινό και ασφαλή χώρο (που δεν έχω) θα είχα ήδη κατεβάσει μηχανή.

Αλλά έχουμε γίνει πολυυυυυύ  :offtopic:
« Last Edit: Κυριακή 09 Δεκέμβριος 2007, 17:12:49 μμ by Chris_de_Ze »

Offline XLGeorge

• Rossi και πάνω !
  • XLV650, CRF1000
Reply #30 on: Κυριακή 09 Δεκέμβριος 2007, 02:44:52 πμ
Χρήστο, το μηχανάκι μου είναι πιστεύω το ίδιο άριστα συντηρημένο όπως και το δικό σου και κάνω επίσης τα πάντα μόνος μου. Την επόμενη φορά που θα είμαι Αθήνα, μια βολτίτσα στην Αττική οδό θα μπορούσε να μας διαφωτίσει  ;)

Cheers

" the PouroDuro spirit "

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #31 on: Κυριακή 09 Δεκέμβριος 2007, 02:51:43 πμ
Γιώργο, εδώ φορτωμένος, με 2 άτομα και τίγκα αποσκευές (βαλίτσες, tank bag κλπ), πλησιάζω τα 160 αν δεν έχει πολύ κόντρα αέρα. Και (στιγμιαία) ταχύτητα ταξιδίου 140-150 στη εθνική, με τη γυναίκα μου πίσω να ... μου τραβάει το μπουφάν!

Μια φορά πρόπερσι, βαρυφορτωμένος, έκανα κόντρα με ένα ΑΤ (και αυτό βαρυφορτωμένο με 2 άτομα, αποσκευές κλπ) στην ΕΟ Κορίνθου και μέχρι τα 155 πηγαίναμε σχεδόν δίπλα με μισό μηχανάκι διαφορά. Μετά τα 155 όμως το ΑΤ άρχισε να απομακρύνεται αλλά πολύ αργά. Το ΤΑ πήγε μέχρι 160-162.
« Last Edit: Κυριακή 09 Δεκέμβριος 2007, 17:31:50 μμ by Chris_de_Ze »

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #32 on: Κυριακή 09 Δεκέμβριος 2007, 03:13:11 πμ
Χρήστο, το μηχανάκι μου είναι πιστεύω το ίδιο άριστα συντηρημένο όπως και το δικό σου και κάνω επίσης τα πάντα μόνος μου. Την επόμενη φορά που θα είμαι Αθήνα, μια βολτίτσα στην Αττική οδό θα μπορούσε να μας διαφωτίσει  ;)
Cheers
...Να μου το πείς όμως μερικές μέρες πριν για να προλάβω να έχω γεμίσει τη μπουκάλα του νίτρου!  :D :D
Cheers

Τα ΤΑ έχουν τα 150 άνετα όπως λέει ο Χρήστος αλλά απο κει και πάνω "λαχανιάζουν". Σίγουρα πάντως δεν έχουν εύκολα τα 180, sorry Χρήστο.
ΥΓ: Πάντως στο τελευταίο post μου δεν έγραψα ότι έχω εύκολα τα 180 (ούτε βγαίνει τέτοιο συμπέρασμα). Ανέφερα: με υπομονή τα 170 και αν η ευθεία είναι παρατεταμένη φλερτάρω τα 180!
« Last Edit: Κυριακή 09 Δεκέμβριος 2007, 04:12:57 πμ by Chris_de_Ze »

Offline tserts

• Θιασώτης του τραμπουκισμού
  • Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #33 on: Κυριακή 09 Δεκέμβριος 2007, 03:19:47 πμ
Αφού το νήμα αυτό έχει πάει περίπατο, να ρωτήσω και εγώ:

Στα 140-150 εθνική ταξίδι πόσα καίει η ΤΑ; Έστω με 16Τ (υποθέτω με 15Τ θα έχουμε 6,25% παραπάνω;)

Α! ...και πόσες στροφές είμαστε; Κάπου 6000 κάτι τις υπολογίζω..

Το δικό μου φόρουμ κερδίζει το δικό σου φόρουμ και είναι πιο δυνατό.

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #34 on: Κυριακή 09 Δεκέμβριος 2007, 03:40:32 πμ
Το πόσο καίει φίλε Γιάννη δεν είναι θέμα μόνο ταχύτητας αλλά και στροφών (και άλλων παραγόντων).
Με 5500 πηγαίνει περ. 122. Με 6300 περ. 140. Αλλά πάνω από 5500 έχω προσέξει ότι αρχίζει και καίει ανοδικά με μη γραμμικό ρυθμό. Στην περιοχή των 7000 η κατανάλωση μπορεί να φτάσει και 9.5-10 λτ/100 χλμ. (μιλάω πάντα για φορτωμένο ΤΑ). Αλλά και η κατανάλωση λαδιού αυξάνεται πολύ.

Η κατανάλωση που έχω χοντρικά μετρήσει με ταχύτητες 140 (αλλά φορτωμένος) είναι στην περιοχή των 7.5-8.0 λτ/100 χλμ.

ΥΓ1: Η σχέση 16/15 είναι 6.66%
ΥΓ2: Σημειωτέον δεν τρέχω πάντα έτσι (ειδικά όταν είμαι μόνος). Αλλά με 2 άτομα και φορτίο, επειδή το ΤΑ κάθεται πιο "βαριά" στο δρόμο, σε ανοιχτή ευθεία (καθόλου στροφές), δίνει την ψευδαίσθηση για μια κάπως πιο "σίγουρη" αίσθηση για άνοιγμα. Αν όμως στο τέλος της ευθείας υπάρχει έστω και ελαφριά στροφή, τότε εκεί είναι που η ψευδαίσθηση τελειώνει και αρχίζεις και μαζεύεις και εγώ δεν ξέρω πώς! Αρχίζουν οι ταλαντώσεις πάνω στη στροφή και γίνεται επικίνδυνο. Αλλού πάει το πίσω και αλλού το μπροστινό! Το χάνεις κυριολεκτικά το μηχανάκι! Οπότε πρέπει να κατέβεις στα 120-125 για ασφάλεια. Το έχουμε ξαναπεί ότι οι ταχύτητες πάνω από 140 δεν είναι για αυτό το μηχανάκι. Τα 120-130 είναι η πιο ασφαλής περιοχή για συνεχή ταχύτητα ταξιδίου.
« Last Edit: Κυριακή 09 Δεκέμβριος 2007, 04:09:42 πμ by Chris_de_Ze »

Offline tserts

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #35 on: Κυριακή 09 Δεκέμβριος 2007, 04:15:25 πμ
Αυτά τα 20 χλμ είναι όλο το θέμα.. Έπρεπε να ταξιδεύουμε με 5500 - 6000 γύρω στα 140 και θα το έβρισκα επαρκές..

Και καλά για τα δικά μας (99 και πίσω) η 700άρα χάθηκε να έχει μια 6η να τελειώνει το θέμα; Δεν με αφορά τόσο η κατανάλωση όσο η ταλαιπωρία που θα τρώει ο κινητήρας σε ένα πολύωρο ταξίδι στις 6500 - 7000..

ΥΓ: Δεν θα τα χαλάσουμε για 0.41%! Είχα υπολογίσει τη σχέση 15/16  :P

Offline FrankAigaleo

• Απλός οδηγός
Reply #36 on: Κυριακή 09 Δεκέμβριος 2007, 04:31:15 πμ
Παιδια απλα λιγο υπευθυνοτητα στις αναφορες.. Να σας πω την αληθεια ενας και απο τους λογους που εχει τυχει να μην ακολουθησω εκδρομες ηταν και ο φοβος για τις επιδοσεις της μηχανης μου με ολα αυτα που ακουγα.. Για μενα το μηχανακι ελαφρως φορτωμενο με δικαβαλο 90+60 κιλα τα καλα τοθ ειναι μεχρι 130 απο 130 και πανω μιλαμε για 6000 στροφες το λιγοτερο, πατιναρισμα σε περιπτωση που το πιεσης και γενικα μια κατασταση που σε κανει να πιστευεις οτι αν ειχε στομα το μηχανακι θα ακουγες χοντρα καντηλια... 8) 8) 8) 8)

Πηρες την καρδια μου, πηρες το μυαλο μου, παρε να φορας και το πουκαμισο μου

Offline ThanDim

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #37 on: Κυριακή 09 Δεκέμβριος 2007, 05:05:10 πμ
Όταν φορούσα 16άρι γρανάζι μπροστά δεν είδα μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση. Αφού είχε χάσει σε ροπή - λόγω της αλλαγής -σε απαιτητικές καταστάσεις - δες ανηφόρες, προσπεράσεις, πολύ φόρτωμα κτλ - αναγκαζόμουν να το δουλεύω μια σχέση κάτω. Σε δρόμους τύπου "ευθείες Τρίπολης", ναι! ήταν πιο ξεκούραστα για την μηχανή, αλλά αν έμπαινε σε ανηφόρα με 150 τότε βογκούσε. Τελικά σε άλλα έχανε και σε άλλα κέρδιζε αυτή η μετατροπή. Εγώ επέστρεψα τελικά στον μαμίσιο συνδιασμό.
Πάντως ο καθένας μπορεί να δοκιμάσει και να δει τι του ταιριάζει. Και εύκολο είναι σαν εργασία και δεν κοστίζει.

Δημητρακόπουλος Θανάσης
R1200GS
Καλαμάτα

Offline nassosxlvbros

• Απλός οδηγός
  • χτυπάει 200 το ΤΑ;.....χεχε...
Reply #38 on: Παρασκευή 14 Δεκέμβριος 2007, 03:20:08 πμ

έχεις θεματάκι...
Τα 180 κοντερίσια το 650 τα είχε άνετα μονος,και σχετικά εύκολα διπλός,αλλά τα είχα...τελική με ΑΤ η διαφορά μου ήταν 8-10 κμ...αλλά έπαιρνα το αίμα μου πίσω σε εκκινήσεις με ΑΤ...μάλιστα με φίλο αλλάξαμε τις μοτό (πήρα εγώ το ΑΤ του) και απλά τον έβλεπα να μου φεύγει... ??? η μόνη εξήγηση είναι το λίγο περισσότερο βάρος της αφρικάνας και το ελαφρώς πιο εύστροφο μοτέρ της ΤΑ.
Όσο για γρανάζωμα για γενική χρήση το μαμά είναι ΟΚ... εμένα περισσότερο με ενδιέφερε "κοντύτερο" για το βουνό αλλά πήγαινε μακριά η βαλίτσα...πειραματίστηκα βέβαια με διάφορα γραναζώματα,15,16,17 κλπ,αλλά πάντα ο παράγων διαδρομή παίζει τον πρώτο ρόλο: με 16-17Τ πάντα θα έχεις συμβιβασμούς σε ανηφορικά κομμάτια ήτοι αρκετά κατεβάσματα,αλλα και 500-1000 στροφές αντίστοιχα για την ίδια ταχύτητα σε ευθείες.Είναι καθαρά θέμα "δουλέματος" μοτέρ: αν το θες συνέχεια στη καλή περιοχή στροφών τότε ανάλογα τη διαδρομή θα γραναζώνεις...ή θα είσαι με τα μαμά...

FERRO NOSCENTIUS AURUM

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #39 on: Παρασκευή 14 Δεκέμβριος 2007, 05:41:02 πμ
Αν τα 2 μηχανάκια (ΤΑ, ΑΤ) είνα βαρυφορτωμένα πάνε σχεδόν ίδια μέχρι τα 155.
Ο φίλος μου με το ΑΤ (με τον οποίο είχαμε κάνει παλιά κόντρα στην εθνική, όπως ανέφερα προηγουμένως) είχε κυριολεκτικά εκπλαγεί! Πίστευε ότι το ΑΤ είναι σαφώς πιο γρήγορο από το ΤΑ και ότι θα πέρναγε με άνεση μπροστά. Αλλά....

Εκείνο που είχα προσέξει τότε, είναι ότι σε ρεπρίζ το ΑΤ (λόγω ροπής) δείχνει ότι φεύγει στιγμιαία μπροστά και περνάει πρώτο αλλά επειδή ψηλά δεν αποδίδει τόσο καλά (κόκκινα στις 8000 και πρέπει αν αλλάξει ταχύτητα νωρίτερα), το ΤΑ μετά από λίγο τον φτάνει (κόκκινα στις 9000) και δείχνει να επιταχύνει γρηγορότερα και τον περνάει, αλλά κάπου εκεί σταματάει την επιτάχυνση (λόγω κόκκινα) και το ΑΤ ξαναπάει μπροστά, και μετά πάλι το ίδιο σκηνικό. Είναι αστεία όλη η φάση για όσους το έχουν κάνει.

Όσο για το 16Τ (σε ΤΑ600) το έχουμε διεξοδικά αναλύσει σε άλλο thread εδώ. Δεν χάνεις ούτε σε επιτάχυνση ούτε κάνεις συχνές αλλαγές. Σε ΤΑ650, ναι μπορεί να χάνεις. Γιατί έχουν άλλο γρανάζωμα. Και δείτε το γιατί:

Το 600 έχει (από μαμά) 4800 στα 100 χλμ/ώρα.
Το 650 έχει (από μαμά) 4400 στα 100 χλμ/ώρα.

Αν βάλεις 16Τ στο 600 έχεις 4500 στα 100 χλμ/ώρα, που είναι σχεδόν ίδιο περίπου σαν το γρανάζωμα του 650! Και τα 2 μηχανάκια (600, 650) έχουν ίδια ακριβώς ιπποδύναμη και παραπλήσια ροπή. Άρα το 16Τ στα 600, απλώς επιβάλλεται! Και κακώς που δεν το έχει βάλει η Χόντα από την αρχή.

Ενώ αν βάλεις 16Τ στα 650, θα πέσεις στα 4200 με 100 χλμ/ώρα, οπότε μετά ναι ίσως χάνεις σε επιταχύνσεις και ίσως χρειαστείς συχνότερα κατεβάσματα σε ανηφόρες.
« Last Edit: Παρασκευή 14 Δεκέμβριος 2007, 05:53:51 πμ by Chris_de_Ze »

flwrina

• Guest
Reply #40 on: Παρασκευή 14 Δεκέμβριος 2007, 05:58:43 πμ

Όσο για το 16Τ (σε ΤΑ600) το έχουμε διεξοδικά αναλύσει σε άλλο thread εδώ. Δεν χάνεις ούτε σε επιτάχυνση ούτε κάνεις συχνές αλλαγές. Σε ΤΑ650, ναι μπορεί να χάνεις. Γιατί έχουν άλλο γρανάζωμα. Και δείτε το γιατί:

Το 600 έχει (από μαμά) 4800 στα 100 χλμ/ώρα.
Το 650 έχει (από μαμά) 4400 στα 100 χλμ/ώρα.

Αν βάλεις 16Τ στο 600 έχεις 4500 στα 100 χλμ/ώρα, που είναι σχεδόν ίδιο περίπου σαν το γρανάζωμα του 650! Και τα 2 μηχανάκια (600, 650) έχουν ίδια ακριβώς ιπποδύναμη και παραπλήσια ροπή. Άρα το 16Τ στα 600, απλώς επιβάλλεται! Και κακώς που δεν το έχει βάλει η Χόντα από την αρχή.

Ενώ αν βάλεις 16Τ στα 650, θα πέσεις στα 4200 με 100 χλμ/ώρα, οπότε μετά ναι ίσως χάνεις σε επιταχύνσεις και ίσως χρειαστείς συχνότερα κατεβάσματα σε ανηφόρες.
χρηστο μπορω να σου πω την γνωμη μου απο πρωτο χερι.
στον επαρχιακο και γεματο στροφες και ανηφορες δρομο το 15Τ ηταν πιο καλο. αλλα λογω οτι δεν καθομαι μονο φλωρινα αλλα παω και ταξιδια τοτε εκει χρειαστικε το 16Τ λογω οτι εχω μονος πορεια 150-160 κμ. στα κομματια που προανεφερα απλα θελω μια ταχυτητα πανω.( οπου 4 παω με 3 και αλλαζω καποιες φορες σε 4)
σε ταξιδι εχω και οικονομια σε καυσιμα αλλα σε λογικα πλαισια  η ταχυτητα. 130-140 κμ το πολυ.χωρια που οι σχεσεις εχουν γινει πολυ...μακρινες. πρωτη στα κοκκινα 60+ εχει.
παντως στην πρωτη ταχυτητα αισθανεσαι ενα μικρο ''κοψιμο'' της δυναμης. αλλα ειπα ειναι πιο...ανοιχτη.

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #41 on: Παρασκευή 14 Δεκέμβριος 2007, 06:47:21 πμ
Από οικονομία ούτε συζήτηση. Είναι πολύ καλύτερο Λευτέρη!
Εγώ έτσι ξεκίνησα και τελικά το έχω μόνιμα.

Στις χαμηλές στροφές ίσως δείς κάποια κομπιάσματα αλλά από τις μεσαίες και μετά το πρόβλημα ξεπερνιέται.

ΥΓ: Θα μεταφέρουμε, μου φαίνεται τα 3/4 αυτού του thread σε άλλο, έτσι όπως πήρε τροπή το πράγμα! Για RF ρώτησε ο άνθρωπος και .... στο ΤΑ το γυρίσαμε. Είμαστε πολύ "πορωμένοι" φαίνεται!
« Last Edit: Παρασκευή 14 Δεκέμβριος 2007, 06:49:21 πμ by Chris_de_Ze »

Offline tserts

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #42 on: Παρασκευή 14 Δεκέμβριος 2007, 20:17:51 μμ
Σαφώς εκτός θέματος πιά, μόνο να αλλάξουμε τον τίτλο χρειάζεται..  ;D

Τέλος πάντων, εγώ θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή, δεν μπορώ να αντισταθώ στην πρόκληση.. Και ο Κρις είναι, αν μη τι άλλο, έμπιστη πηγή...