καλησπέρα και πάλι. ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και το ενδιαφέρον σας.
Λοιπόν να κάνω ένα μικρό Update γιατί μπέρδεψα και εσάς, καθώς λόγω του ότι είχε μεσολαβήσει αρκετός καιρός που είχα αράξει το 650 και χρησιμοποιούσα ένα παπακι για τη δουλειά μου, ξέχασα να αναφέρω ότι.: πριν "σβήσουν" όλα

θυμάμαι έβαζα εμπρός κάποιες φορές, ανοίγοντας τον διακόπτη και γεφυρώνοντας απευθείας τις επαφές του ρελέ με ένα εξάρι πολύκλωνο καλώδιο, που κουβαλούσα κάτω απο τη σέλα προφανώς γιατί δεν δούλευε από το μπουτόν εκκίνησης (όχι πάντα αυτό). Ξέρω είμαι ανεκδιήγητος

(μή βαράτε) όπως επισης θα καταλάβατε ηλεκτρολόγος αλλά απλός, όχι οχημάτων

. Επίσης εκείνο το χρονικό διάστημα δυσκολευόμουν να επισκευτώ συνεργείο, αν μπορεί να με δικαιολογήσει κάπως αυτό!
Τελικά αγόρασα πάλι ένα ρελέ μόνο που δεν πρόσεξα ότι πήρα το ίδιο ακριβώς που είχα ξαναπάρει και τότε, και που έχει ανάποδα τις επαφές του ρελέ. Δηλαδή ενώ το καλώδιο του + (μπαταρίας) έρχεται από αριστερα, η γέφυρα, δηλαδή το έλασμα που δίνει στις πίσω επαφές επάνω στο ρελέ είναι από τον δεξιό πόλο, δηλαδή αυτόν που πάει στο μοτέρ για να εκκινήσει. Το ίδιο ακριβώς ρελέ οπτικά δηλαδή με το γνήσιο, έχει το έλασμα της γέφυρας από δεξιά που δεν έρχεται η τάση απο την μπαταρία. Έβαλα λοιπον τα καλώδια ανάποδα επάνω στο ρελέ και το καντράν άναψε γυρνώντας τον διακόπτη...

Το ρελέ όπλισε πατώντας μίζα αλλα μάλλον πρέπει να βαλω το δικότου, το οποίο έχω παραγγείλει και θα έπρεπε να είχε έρθει όπως μου είπαν από χτες. Ελπίζω αύριο να το έχω και να το βάλω επάνω και να σας ενημερώσω εκ νέου.
@ stoneman "Ποιός σου είπε οτι έχουν θέμα οι μεμβράνες ? Γιατι συνήθως οι μεμβράνες αν έχουν τρυπήσει το μηχανάκι δεν ανεβαζει στροφές πάνω απο 4-5.000 στροφές.
Εκανες κάτι η το άφησες ετσι?"
Θεωρώντας πως αν είναι σχισμένες το μίγμα ίσως γίνεται πολύ "πλούσιο" χωρίς την κατάλληλη ποσότητα αέρα. Δεν ξέρω απλά το αναφέρω για να με διαφωτίσετε αν γίνεται. Όχι δεν έχω κάνει ακόμα κάτι δεν τις έβρισκα εδώ πουθενά του εμπορίου βεβαίως γιατι οι γνήσιες είναι για εγκεφαλικά, και τις παρήγγειλα από Κίνα

5€, οπότε θα έρθουν φαντάζομαι πριν τα χριστούγεννα... έ το Πάσχα θέλω να πιστεύω..!

@Padis "Αυτό το ''αλλά εις μάτην.'' προδίδει, να το ξέρεις !!!

"
και δια τί να το κρύψωμεν άλλωστε..?

μήπως μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να διαγράψω το ίδιο ποστ που έχω κάνει και σε άλλη θεματική ενότητα εκ παραδρομής και λόγω ασχετοσύνης??