Ομως να μην φτάσεις στο σημείο να μην πάρεις τα λ7 που θα δώσεις κ τα κλαίς.
Επειτα είναι κ το πόσο αγόρασες αυτήν, αλλά κυρίως πόσο θα αγοράσεις την άλλη κ αν είσαι κ ψαχτήρι σε βλέπω να σπρώχνεις κ εκεί χρημα .
Τη μηχανή την πήρα από φίλο μου και του είχα φάει τα συκώτια να μου τη δώσει γιατί τελικά πήρε αυτοκίνητο. Τότε όμως λειτουργούσε μπόμπα και την έχω οδηγήσει πολλές φορές πριν την πάρω.. ε και την ερωτέυτηκα με τα πολλά ξέρεις πως είναι αυτά..

Την πήρα 800 ευρώ + μεταβίβαση. Μιας και ήθελε λάστιχα και αλυσιδογράναζα τα οποία έβαλα εγώ + ένα σέρβις.
Εννοείται φίλε πως θα την ψάξω καλά τη δουλειά πριν πάρω άλλη μηχανή.. και δεν θα κοιτάξω εννοείται "τζαμπα" για κανένα λόγο.. Μια λογική τιμή για μια προσεγμένη και από νοικοκύρη μηχανή. Και τα service της κλπ θα τα κάνω εγώ ο ίδιος.
Στο θέμα μας τώρα..

Μόλις άφησα τα κατσαβίδια και τα κλειδιά πριν λίγο και ανέβηκα σπίτι μετά απο ένα μικρό γδύσιμο να τσεκάρω ηλεκτρονική κουμπώματα και καλωδιώσεις.. τα πάτησα ένα καθάρισμα με σπρευ τα στεγνωσα και τα ξανα κούμπωσα με κέφι. Πάλεψα με τα μίγματα καθώτι παρατήρησα και κάτι.. όταν ανεβάζω στροφές ψιλο αργούν να πέσουν... (σε ότι ρύθμιση και αν έχω τα pilots όμως ανταποκρίνονται κανονικά στις στροφές των κυλίνδρων + rpm / - rpm), στρώνει όμως κάπως όταν ζεσταθεί καλά. Τελικά τα πάλεψα αρκετή ώρα και βρήκα ένα καλό σημείο ρύθμισης όπου τα σκασίματα ήταν σχεδόν ανύπαρκτα.
2 παίζει να είναι οι περιπτώσεις:
1. Μεμβράνες (αρχίζουν να τα παίζουν τελειώς)
2. Περσσία βενζίνη που έχει να κάνει με κόλλημα φλοτέρ ίσως
Θα κατεβάσω carbs με τη πρώτη ευκαιρία να τα περάσω ακτινογραφία απο την κορφή μέχρι τα νύχια, αυτη τη φορα εγω προσωπικά να δω και να ξέρω τι μου γίνεται.