κ. Φοιβο.....λυπαμαι αλλα τωρα θα σου τα χωσω!!!!
1. Γραφτηκες στο φορουμ το καλοκαιρι 2016 (και πολυ καλα εκανες) και αρχισες να γραφεις στις 12 Δεκ με ενα και μοναδικο θεμα την αναζητηση σου για ενα ΤΑ 650. Μεχρι εδω καλα.
2. Αρχισες στο τριτο μυνημα σου να αναφερεις περι επισημων τιμων μεταχειρισμενων επικαλουμενος το μοτοτριτη. Πολοι απορησαν με αυτο το χρισμα προς το περιοδικο αυτο, αλλα μαλλον απο το κεφαλι σου τα κατεβασες αυτα. Οι τιμες οποιουδηποτε προιοντος διαμορφωνονται απο την αγορα (προσφορα/ζητηση) και μονο, ποτε ομως απο ενα περιοδικο!!!! Μηπως δεν εισαι και τοσο γνωστης βασικων πραγματων???
3. Ανεφερες μετα οτι και οι ασφαλιστικες εταιρειες εχουν καποιες αξιες ασφαλισης για κλοπη. Ναι, ετσι ειναι αλλα εχω παντοτε πολλες αμφιβολιες για την εγκυροτητα οποιουδηποτε οταν προσπαθει με παντειους τροπους πως η να μην σε πληρωσει η να πληρωσει τα λιγοτερα δυνατα. Αμφιβαλεις και γι'αυτο???
4. Πολλοι σου απαντησαν και ουσιαστικα σου ειπαν οτι τα χρηματα που θελεις να διαθεσεις ειναι μαλλον λιγα για αυτο που ζητας, και εσυ το μονο που εκανες ηταν να προσπαθησεις να τους πεισεις οτι δεν ειναι ετσι επικαλουμενος τα 2 και 3 ανωτερω και οτι ολες οι μοτο στο καρ ειναι χρεπια κλπ κλπ. Εσυ εισαι ο μονος γνωστης του θεματος???, εσυ εισαι ο μονος εξυπνος???
5. Σου ειπαν για το βαραντερο και ανεφερες οτι ξενερωσες γιατι δεν εχει δεικτη βενζινης!!!! Ελεος παληκαρακι μου!!!!!, μπορει να μην σου εκανε η μηχανη, αλλα αυτο σε χαλασε?

Βρες μια πιο εξυπνη δικαιολογια!!!!
5. Συνεχιζεις τα σχολια σου λεγοντας καθε λιγο και λιγακι οτι ζητανε πολλα, οτι δεν ζουμε στην εποχη της φουσκας κλπ κλπ, παντοτε προσπαθοντας να πεισεις οτι καμμια μοτο που ψαχνεις δεν αξιζει πανω απο 2500 ευρω. Και το λες και με καποιο στυλ που εμενα τουλαχιστον με χαλαει!!!! Κανενας ομως δεν πειστηκε απο τα επιχειρηματα σου!!!! Σου το ειπα με το γαντι σε καποια στιγμη οτι το κουρασες το θεμα!!!
6. Εφτασες μετα σε δυο ακομα ασφαλματα. Πρωτον να παρακαλας να σου προτεινουν μηχανακια και δευτερον ειρωνευεσαι αυτους που διαβαζουν το νημα που εσυ αοιξες και σου απαντουν!!!! Στεκεις παληκαρακι μου?

Και επειδη
1. Δειχνεις ατομο που ουσιαστικα εισαι πολυξερος και ψαχνεις το κοροιδο η τον φουκαρα που θα καταφερεις εσυ ο "εξυπνος" να του παρεις την μοτο του τσαμπα.
2. Δεν εχεις κ@υλ@ για την μηχανη και το μονο που σκεφτεσαι ειναι πως να πληρωσεις λιγοτερο.
3. Το στυλακι σου να προσπαθης να πεισεις ολους τους αλλους για την αποψη σου ειναι "καπως"
4. Να πετας ειρωνιες σε ατομα που σου εδωσαν σημασια και διαβασαν/απαντησαν στα μυνηματα σου δεν δειχνει ο'τι καλυτερο
Σου προτεινω τα εξης
1. Πουλα ο'τι μηχανακι εχεις και αγορασε ενα ηλεκτρικο πατινι
2. Βρασε για 3 λεπτα ενα αυγο
3. Ξεθαψε το κουβαδακι και το φτιαρακι σου
4. Σαλτα μεχρι την πλησιεστερη παραλια και φτιαξε το πυργακι σου. Αμεσως μετα ρουφα το αυγουλακι σου!!!!
5. Μετα γυρνα σπιτι σου, παρε την μπανανα σου και μπες στο κλουβι σου (μπανανες και κλουβι εχεις υποθετω, δεν χρειαζεται να ξοδευτεις αλλο!!!)
Να κανεις τα παραπανω με την σειρα που σου γραφω, και να μην ξεχασεις να βγαλεις το κρανος στην παραλια!!!!
Γκεγκε τωρα???
ΥΓ Μην μπεις στον κοπο να μου απαντησεις, αρκετα μα τα εχεις πρηξει!!!!