Hellas Transalp Forum

Honda Transalp xl650v 2007 μοντέλο μαύρο

foivous · 53157

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #50 on: Τετάρτη 25 Ιανουάριος 2017, 19:22:22 μμ
Πάντως είμαι διατεθημενος να ανέβω μέχρι τα 2800 για άψογο μηχανάκι.
Περιμενω τις προτάσεις σας !!
:goofy:  εεεχ..... εγώ δεν βρήκα καμιά που να σ αρέσει  , όπως τη θέλεις ξουρισμένη κύριε Φοίβε.
Ν αυτοδιαγραφώ τώρα ?

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

Offline γκ

• Hailwood, Agostini, Roberts,
  • Rossi και πάνω !
  • TA 600 for ever, τρελαμένος με το τετρακύλινδρο
Reply #51 on: Τετάρτη 25 Ιανουάριος 2017, 21:08:35 μμ
Πρωτη φορα βλεπω να εχει κουραστει τοοοοσο πολυ ενα θεμα!!!!!

Είναι επειδή το θέμα έγινε πιο γενικό.

...αλλα εδινα 3.500 για αυτο το μηχανακι που ζητας απο την αρχη της αγγελιας σου αν το ηθελα και το εβρισκα...

Ανοιχτοχέρη σε βλέπω Αντρέα. Στα 2.900 (και για το φόρουμ ίσως καλύτερη τιμή) έφυγε ένα Βάρα άψογο! Με 3.500 βρίσκεις Blackbird πένα! Καλό το ΤΑ, αλλά δεν είναι για τόσα.

Μη βάζετε δύναμη, χρησιμοποιήστε σφυρί.
Εάν το πρόβλημα δεν λυθεί, χρησιμοποιήστε βαρύτερο σφυρί.
Αν παρόλα αυτά το πρόβλημα επιμένει, εεε τότε θα είναι ηλεκτρολογικό!

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #52 on: Τετάρτη 25 Ιανουάριος 2017, 21:12:54 μμ
.....
Συγνωμη εαν κουρασα,αλλα πιστεψα οτι εδω μεσα υπαρχουν αναβατες που εχουν διαθεση να μιλησουν και να βοηθησουν.
....

Μα φυσικά και υπάρχουν...
Τοσοι σου απάντησαν (πάνω από 10) με πόσα μηνύματα.
Σε πιο μεγάλο από εμάς  αυτοκινητιστικό φορουμ, εκανα μια απλή, πολύ απλή ερώτηση στις 12/1 και ακόμα δεν εχω πάρει ούτε μια απάντηση!  Και εχω γράψει και υπενθυμηση ενδιάμεσα!

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline XLGeorge

• Rossi και πάνω !
  • XLV650, CRF1000
Reply #53 on: Τετάρτη 25 Ιανουάριος 2017, 21:41:49 μμ
Αν και τοχουμε κουρασει το θεμα οπως ειπωθηκε, ενα ακομη σχολιο απο μενα.

Ανοιχτοχέρη σε βλέπω Αντρέα. Στα 2.900 (και για το φόρουμ ίσως καλύτερη τιμή) έφυγε ένα Βάρα άψογο! Με 3.500 βρίσκεις Blackbird πένα! Καλό το ΤΑ, αλλά δεν είναι για τόσα.

Βρε Γιαννη, τι να το κανει καποιος το Vara ή το Bird που ειναι και τα δυο πολυ διαφορετικα μηχανακια απο το Τρανσαλπ. Το τελευταιο, και ειδικα το 650, εχει ενα ειδικο κοινο που το θελει σαν πραγματικο πασπαρτου μηχανακι δηλ. πολη (οπου ειναι σχεδον καλυτερο κι'απο παπι), στροφιλικια / επαρχιακους, χωμα ολων των ειδων και ακομη και ταξιδακι δικαβαλο εκτος Εθνικων. Αν καποιος θελει κυριως ταξιδια και ειδικα σε Εθνικες, εντος ή εκτος συνορων, τοτε μονο μπαινουν πιθανα στο παχνιδι τα Vara και Bird ή οτιδηποτε αλλο σε mega on-off ή sports touring.

ΥΓ Οπως εχω ξαναγραψει, αν ηταν να κρατησω ΕΝΑ απο τα ΤΑ650 και VFR800 που εχω για τη χρηση που κανω στην Ελλαδα, φυσικα και θα κραταγα το ΤΑ650 παρα τα ελατωματα του (ψηλες ταχυτητες, καταναλωση στο σκισιμο) καθως ειναι πολυ πιο πολυταλαντο. Εξαρταται παντα απο το τι θελει/κανει καποιος.

" the PouroDuro spirit "

Offline Aerios

• Rossi και πάνω !
  • Όλα Τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν...
Reply #54 on: Τετάρτη 25 Ιανουάριος 2017, 22:26:35 μμ
Αυτοί που ψάχνουν για κορόιδα τα βρίσκουν και φυσικά δε φταίνε αυτοί αλλά τα κορόιδα. Εσύ διαλέγεις αν θες να παίξεις ή όχι το παιχνίδι τους, να ασχοληθείς δηλ ή όχι μαζί τους. Μη αναλώνεσαι σε πράγματα που λίγο πολύ είναι γνωστά σε όλους μας. Στη θέση σου θα έβαζα ένα όριο αγοράς από 2000-2500  και ένα όριο για επισκευή/σέρβις το οποίο θα ήταν αθροιστικό στο κόστος αγοράς και δεν θα υπερέβαινε τα 2800. Αυτό θα το θεωρούσα καλή αγορά αφού θα αποκτούσα το αγαπημένο μου μηχανάκι έτοιμο για χρήση χωρίς προβλήματα.

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #55 on: Τετάρτη 25 Ιανουάριος 2017, 22:37:20 μμ
Αυτοί που ψάχνουν για κορόιδα τα βρίσκουν και φυσικά δε φταίνε αυτοί αλλά τα κορόιδα. Εσύ διαλέγεις αν θες να παίξεις ή όχι το παιχνίδι τους, να ασχοληθείς δηλ ή όχι μαζί τους. Μη αναλώνεσαι σε πράγματα που λίγο πολύ είναι γνωστά σε όλους μας. Στη θέση σου θα έβαζα ένα όριο αγοράς από 2000-2500  και ένα όριο για επισκευή/σέρβις το οποίο θα ήταν αθροιστικό στο κόστος αγοράς και δεν θα υπερέβαινε τα 2800. Αυτό θα το θεωρούσα καλή αγορά αφού θα αποκτούσα το αγαπημένο μου μηχανάκι έτοιμο για χρήση χωρίς προβλήματα.

Έτσι ακριβώς....

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

Offline leftlane

• Rossi και πάνω !
Reply #56 on: Πέμπτη 26 Ιανουάριος 2017, 18:33:22 μμ
Χα χα χα,  λάστιχο το θεμα!!  ;D
Με πρόλαβε ο σωστοτατος XLGeorge, τι πατε και συγκρινετε μερικοι με αρλουμπες, αρες μαρες κουκουναρες και βαζετε vstrom, vara , Blackbird (...!!!!) και δεν ξερω τι αλλη παπαριά. Καθε μηχανη εχει (συνηθως) μοναδικο χαρακτηρα, δεν συγκρινεται με αλλες και για καποιον που θεωρει π.χ. μειονεκτημα καποιας μπορει να μην το λαμβανει υποψη καθολου καποιος άλλος, τι να λεμε τωρα με τις χαζοσυγκρισεις! ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗ ΣΕ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ TRANSALP ΑΠΟ VARADERO !

Το transalp 650 το εχω απο το '08 και το θεωρω ΤΙΜΙΟΤΑΤΗ μηχανη, πραγματικο πολυεργαλειο παντος καιρου και εδαφους (οχι σαν κατι γιαλαντζι On-ff που εχουν την εξατμιση 20cm απο το εδαφος...) , δεν θα σε αφησει στο δρόμο και θα σου ζητησει σε συντηρηση οτι λιγοτερο. Για μενα τεραστιο πλεονεκτημα, τι να το κανω το vstrom π.χ. που εχει λιγα περισσοτερα γκαζια, και ελαφρως μικροτερη καταναλωση αν π.χ. το βλεπω και μου γυρνανε τα μυαλά ? (όπως π.χ. και τον κυκλωπα , ΤΑ700...) ή αν εχει 2πλασιο κοστος σε βλαβες/συντηρηση ?

Επίσης , σε αλλο topic , θα ήθελα να συζητησουμε καποια στιγμη τι θα πει "αργη" μηχανη οπως αναφερεται το ΤΑ 650 σε καποια περιοδικα , το οποιο ειναι τραγικότατος χαρακτηρισμος για την εν λογω μηχανη ακομη και μεσα  απο την οπτικη ενος εμπειρου οδηγου . Σε αλλο τοπικ ομως...
« Last Edit: Πέμπτη 26 Ιανουάριος 2017, 18:37:00 μμ by leftlane »

Offline foivous

• Απλός οδηγός
Reply #57 on: Παρασκευή 27 Ιανουάριος 2017, 04:55:13 πμ
Φιλε μου...να αγοράσω θέλω και οχι να κάνω τον θεατή σχολίων.Ωραια η ιδέα σου,αλλά μη ρεαλιστική εκ του πρακταιου.
Συνήθως για να μπεις στο παιχνίδι της αγοραπωλησίας,θα πρέπει να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις.
Ετσι θα υπάρξει επικοινωνία μεταξύ του αγοραστή και του πωλητή,σε καταλαβαίνω,με καταλαβαίνεις.
Οποίος κοιτάει την τσέπη του,συνήθως μένει με αυτό που εχει λίγο πιο δίπλα..απο την τσέπη του.

Offline Aerios

• Rossi και πάνω !
Reply #58 on: Παρασκευή 27 Ιανουάριος 2017, 06:57:55 πμ
...
Οποίος κοιτάει την τσέπη του,συνήθως μένει με αυτό που εχει λίγο πιο δίπλα..απο την τσέπη του.

Συμφωνώ..γι' αυτό το νου σου  ;)

Offline γκ

• Rossi και πάνω !
Reply #59 on: Παρασκευή 27 Ιανουάριος 2017, 17:38:01 μμ
Βρε Γιαννη, τι να το κανει καποιος το Vara ή το Bird που ειναι και τα δυο πολυ διαφορετικα μηχανακια απο το Τρανσαλπ. Το τελευταιο, και ειδικα το 650, εχει ενα ειδικο κοινο......

Γιώργο, ανήκω κι' εγώ στο ειδικό κοινό,  ;D ;D ;D αφού έχω δυο τρανσάλπ για on off χρήση. Μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας όμως, οι περισσότεροι που έρχονται στο τρανσάλπ τώρα, δεν σκοπεύουν να πατήσουν χώμα, ειδικά όσοι ψάχνουν μηχανάκι δεκαετίας χωρίς γρατζουνιές!
Εκτός όμως τη χρήση, η μηχανή έχει και μια αξία και δεν μπορεί ένα ΤΑ να είναι ακριβώτερο από ίδιας κατάστασης Βάρα. Σαν τρόπο κοστολόγησης βιομηχανικού προϊόντος. Δηλαδή εγώ έχω μικρό σαλόνι που μόνο 30άρα τηλεόραση χωράει και 30άρα θα πάρω, αυτό δεν σημαίνει ότι θα την πληρώσω ακριβώτερα από μια 50άρα.

Αυτοί που ψάχνουν για κορόιδα τα βρίσκουν και φυσικά δε φταίνε αυτοί αλλά τα κορόιδα.

Θανάση θα διαφωνήσω. Υπάρχουν και κράτη που δεν μπορείς να πουλήσεις μια μηχανή του 92 για μοντέλο για μοντέλο 02 και κράτη που το ΚΤΕΟ κάτι σημαίνει. Αφήνω την πατέντα του "εξουσιοδοτώ τον ..... να μεταβιβάσει" που έχει σαν αποτέλεσμα να αλλάζουν χέρια πολλά χρήματα χωρίς να πάρει χαμπάρι το κράτος. Εντάξει εμείς γνωρίζουμε τα πάντα για τις μοτό, γνωρίζουμε τα πάντα όμως και για αυτοκίνητα, υπολογιστές και σόμπες;

leftlane,
τι πατε και συγκρινετε μερικοι με αρλουμπες, αρες μαρες κουκουναρες και βαζετε vstrom, vara , Blackbird (...!!!!) και δεν ξερω τι αλλη παπαριά.  τι να λεμε τωρα με τις χαζοσυγκρισεις!

Μακάριοι οι σοφοί, οι ευγενικοί και οι τα πάντα γνωρίζοντες.

Offline Aerios

• Rossi και πάνω !
Reply #60 on: Παρασκευή 27 Ιανουάριος 2017, 17:54:08 μμ
...
... Εντάξει εμείς γνωρίζουμε τα πάντα για τις μοτό, γνωρίζουμε τα πάντα όμως και για αυτοκίνητα, υπολογιστές και σόμπες;

leftlane,

Όχι δεν γνωρίζουμε Γιάννη αλλά ρωτάμε αυτούς που γνωρίζουν. Αλλά όπως κι εσύ γνωρίζεις δεν υπάρχει Έλληνας που να μη γνωρίζει γι' αυτό συνεχίζουν να υπάρχουν μάγκες και κορόιδα.

Offline foivous

• Απλός οδηγός
Reply #61 on: Παρασκευή 27 Ιανουάριος 2017, 20:03:14 μμ
Παιδια ! Καποιος εαν μπορει να βοηθησει να βρεθει ενα Transalp 650 του 2007 μαυρο αψογο και πρωτο χερι.
(Για να μπουμε ξανα στο θεμα)
Ευχαριστω εκ των προτερων.

Offline Καψιώτης....

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #62 on: Σάββατο 28 Ιανουάριος 2017, 07:48:47 πμ
'Οταν θέλησα ν' αγοράσω την μηχανή που τώρα έχω, πρίν καταλήξω και πάρω αυτή την συγκεκριμένη, είδα αρκετές.
Κάποιος πούλαγε, εγώ ήμουν ο υποψήφιος αγοραστής.
Έβλεπα, από κοντά, έλεγχα, σύγκρινα, παζάρευα.
Δεν μου έκανε, κάτι δεν μου άρεσε, έφευγα. Απλά πράγματα.
Πας, βλέπεις από κοντα, ελέγχεις συγκρίνεις, συζητάς κι ανάλογα.
Ένας πουλάει, άλλος αγοράζει. Του έκανε, το πήρε. Δεν του έκανε, δεν τα βρήκανε, πάει αλλού.

Αγάλια-αγάλια, ντραϊλίζουμι....

Offline foivous

• Απλός οδηγός
Reply #63 on: Κυριακή 29 Ιανουάριος 2017, 07:44:42 πμ
:goofy:  εεεχ..... εγώ δεν βρήκα καμιά που να σ αρέσει  , όπως τη θέλεις ξουρισμένη κύριε Φοίβε.
Ν αυτοδιαγραφώ τώρα ?
Εσένα σε αγαπώ !!

Offline foivous

• Απλός οδηγός
Reply #64 on: Κυριακή 29 Ιανουάριος 2017, 07:46:50 πμ
'Οταν θέλησα ν' αγοράσω την μηχανή που τώρα έχω, πρίν καταλήξω και πάρω αυτή την συγκεκριμένη, είδα αρκετές.
Κάποιος πούλαγε, εγώ ήμουν ο υποψήφιος αγοραστής.
Έβλεπα, από κοντά, έλεγχα, σύγκρινα, παζάρευα.
Δεν μου έκανε, κάτι δεν μου άρεσε, έφευγα. Απλά πράγματα.
Πας, βλέπεις από κοντα, ελέγχεις συγκρίνεις, συζητάς κι ανάλογα.
Ένας πουλάει, άλλος αγοράζει. Του έκανε, το πήρε. Δεν του έκανε, δεν τα βρήκανε, πάει αλλού.
Ειναι δυσεύρετες φιλαράκι....άμα δεις καμία,να πουλιέται...κανε το  "παιχνιδι" σου

Offline leftlane

• Rossi και πάνω !
Reply #65 on: Κυριακή 29 Ιανουάριος 2017, 08:58:19 πμ
Quote from: γκ
leftlane,

αυτους προσπαθω να μοιασω αλλα εχω πολυ δρομο ακομη σοφε συντροφε...
Όμως νιωθω και κοροϊδο που δεν ενεδωσα σε πωληση porche cayenne των 5.000€ και προτιμησα  RAV4 15ετιας...
Ειναι η λογικη των σοφων  "με τοσα περνεις τουτο.."  ... ;)

Offline foivous

• Απλός οδηγός
Reply #66 on: Δευτέρα 30 Ιανουάριος 2017, 15:28:27 μμ
Οι περισσοτεροι εδω μεσα,για χαβαλε μπαινετε για να σχολιασετε.

Offline Aerios

• Rossi και πάνω !
Reply #67 on: Δευτέρα 30 Ιανουάριος 2017, 15:40:14 μμ
Οι περισσοτεροι εδω μεσα,για χαβαλε μπαινετε για να σχολιασετε.

Είδες ρε οι χαβαλέδες κάθονται και γράφουν αντί να πάρουν σβάρνα την αγορά να σου βρούνε το μηχανάκι που ψάχνεις.  :bullwhip:

Offline foivous

• Απλός οδηγός
Reply #68 on: Δευτέρα 30 Ιανουάριος 2017, 16:16:36 μμ
Παντου και παντα θα υπαρχετε ! Θα ηθελα μονο οσοι μπορουν να βοηθησουν,να σχολιαζουν.
Οι υπολοιποι ανοιξτε ενα θεμα και βγαλτε οτι εχετε μεσα σας.
Τι ειναι αυτο το πραγμα...παντου κοκορια !!!

Offline γκ

• Rossi και πάνω !
Reply #69 on: Δευτέρα 30 Ιανουάριος 2017, 17:07:06 μμ
Φοίβε, μη αναθέτεις σε άλλους μια δουλειά που πρέπει να κάνεις εσύ. Στο "Θέλω να αγοράσω" έχω ποστάρει κι' εγώ "Ζητώ να αγοράσω Τρανσάλπ του 87". Δυο τρεις απαντήσεις πήρα, εδώ είμαστε στις τρεις σελίδες! Τι θέλεις δηλαδή να χάσουμε τον ύπνο μας να αφήσουμε τις δουλειές μας και να ψάχνουμε μαύρο ΤΑ 650 κλπ;

αυτή την ενότητα έχω ποστάρει και εγώ 

john lk

• Guest
Reply #70 on: Δευτέρα 30 Ιανουάριος 2017, 18:02:28 μμ
κ. Φοιβο.....λυπαμαι αλλα τωρα θα σου τα χωσω!!!!

1.  Γραφτηκες στο  φορουμ το καλοκαιρι 2016 (και πολυ καλα εκανες) και αρχισες να γραφεις στις 12 Δεκ με ενα και μοναδικο θεμα την αναζητηση σου για ενα ΤΑ 650. Μεχρι εδω καλα.

2.  Αρχισες στο τριτο μυνημα σου να αναφερεις περι επισημων τιμων μεταχειρισμενων επικαλουμενος το μοτοτριτη. Πολοι απορησαν με αυτο το χρισμα προς το περιοδικο αυτο, αλλα μαλλον απο το κεφαλι σου τα κατεβασες αυτα. Οι τιμες οποιουδηποτε προιοντος διαμορφωνονται απο την αγορα (προσφορα/ζητηση) και μονο, ποτε ομως απο ενα περιοδικο!!!! Μηπως δεν εισαι και τοσο γνωστης βασικων πραγματων???

3.  Ανεφερες μετα οτι και οι ασφαλιστικες εταιρειες εχουν καποιες αξιες ασφαλισης για κλοπη. Ναι, ετσι ειναι αλλα εχω παντοτε πολλες αμφιβολιες για την εγκυροτητα οποιουδηποτε οταν προσπαθει με παντειους τροπους πως η να μην σε πληρωσει η να πληρωσει τα λιγοτερα δυνατα. Αμφιβαλεις και γι'αυτο???

4.  Πολλοι σου απαντησαν και ουσιαστικα σου ειπαν οτι τα χρηματα που θελεις να διαθεσεις ειναι μαλλον λιγα για αυτο που ζητας, και εσυ το μονο που εκανες ηταν να προσπαθησεις να τους πεισεις οτι δεν ειναι ετσι επικαλουμενος τα 2 και 3 ανωτερω και οτι ολες οι μοτο στο καρ ειναι χρεπια κλπ κλπ. Εσυ εισαι ο μονος γνωστης του θεματος???, εσυ εισαι ο μονος εξυπνος???

5.  Σου ειπαν για το βαραντερο και ανεφερες οτι ξενερωσες γιατι δεν εχει δεικτη βενζινης!!!! Ελεος παληκαρακι μου!!!!!, μπορει να μην σου εκανε η μηχανη, αλλα αυτο σε χαλασε????Βρες μια πιο εξυπνη δικαιολογια!!!!

5.  Συνεχιζεις τα σχολια σου λεγοντας καθε λιγο και λιγακι οτι ζητανε πολλα, οτι δεν ζουμε στην  εποχη της φουσκας κλπ κλπ, παντοτε προσπαθοντας να πεισεις οτι καμμια μοτο που ψαχνεις δεν αξιζει πανω απο 2500 ευρω. Και το λες και με καποιο στυλ που εμενα τουλαχιστον με χαλαει!!!! Κανενας ομως δεν πειστηκε απο τα επιχειρηματα σου!!!! Σου το ειπα με το γαντι σε καποια στιγμη οτι το κουρασες το θεμα!!!

6.  Εφτασες μετα σε δυο ακομα ασφαλματα. Πρωτον να παρακαλας να σου προτεινουν μηχανακια και δευτερον ειρωνευεσαι αυτους που διαβαζουν το νημα που εσυ αοιξες και σου απαντουν!!!! Στεκεις παληκαρακι μου????

Και επειδη

1.  Δειχνεις ατομο που ουσιαστικα εισαι πολυξερος και ψαχνεις το κοροιδο η τον φουκαρα που θα καταφερεις εσυ ο "εξυπνος" να του παρεις την μοτο του τσαμπα.

2.  Δεν εχεις κ@υλ@ για την μηχανη και το μονο που σκεφτεσαι ειναι πως να πληρωσεις λιγοτερο.

3.  Το στυλακι σου να προσπαθης να πεισεις ολους τους αλλους για την αποψη σου ειναι "καπως"

4.  Να πετας ειρωνιες σε ατομα που σου εδωσαν σημασια και διαβασαν/απαντησαν στα μυνηματα σου δεν δειχνει ο'τι καλυτερο

Σου προτεινω τα εξης

1.  Πουλα ο'τι μηχανακι εχεις και αγορασε ενα ηλεκτρικο πατινι

2.  Βρασε για 3 λεπτα ενα αυγο

3.  Ξεθαψε το κουβαδακι και το φτιαρακι σου

4.  Σαλτα μεχρι την πλησιεστερη παραλια και φτιαξε το πυργακι σου. Αμεσως μετα ρουφα το αυγουλακι σου!!!!

5.  Μετα γυρνα σπιτι σου, παρε την μπανανα σου και μπες στο κλουβι σου (μπανανες και κλουβι εχεις υποθετω, δεν χρειαζεται να ξοδευτεις αλλο!!!)

Να κανεις τα παραπανω με την σειρα που σου γραφω, και να μην ξεχασεις να βγαλεις το κρανος στην παραλια!!!!

Γκεγκε τωρα???

ΥΓ Μην μπεις στον κοπο να μου απαντησεις, αρκετα μα τα εχεις πρηξει!!!!

Online Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #71 on: Δευτέρα 30 Ιανουάριος 2017, 19:15:40 μμ
Κύριοι οι προσωπικές αντιπαραθέσεις απαγορεύονται. Παρακαλώ να λήξει εδώ το θέμα.

foivous: Έχουμε καταλάβει τι ψάχνεις και μακάρι να βρεις, αυτή τη φοβερή και τρομερή ευκαιρία (αλλά μετά καλό είναι να παίξεις κι ένα joker)  ;D
Υπόλοιποι: Όποιος δεν έχει κάτι να προτείνει να μη σχολιάζει. Τα σχόλια απαγορεύονται στις αγγελίες

Παύλος Καρούμπης

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #72 on: Δευτέρα 30 Ιανουάριος 2017, 19:52:20 μμ
Φοίβο το μηχανάκι μου το πήρα αρχές Γενάρη ...... Ένα AFRICA του 2001 και ο λόγος είναι γιατί το γούσταρα τρελά και ήθελα μόνο το συγκεκριμένο μοντέλο.....

Δυστυχώς καινούργιο δεν υπήρχε οπότε η λύση μεταχειρισμένου ήταν μονόδρομος ...

Έχεις δίκιο πως στο Car και εν γένει στις αγγελίες βρίσκεις ότι θέλεις.... σε τιμές ότι θέλεις ..... και ποιότητα ότι θέλεις..... Γενικά ΔΕΝ υπάρχουν ουσιαστικά κριτήρια για το τι πωλείται και πόσο...

Όμως.....

Πριν πάρω την δικιά μου, την έλεγξα, την οδήγησα την πήγα στον μηχανικό μου και βγάλαμε ένα σωρό θεματάκια....

Μια χαρά ρόλαρε η μηχανή μια χαρά την οδηγούσες, άλλο όμως τα θέλω του ενός και άλλα του άλλου...

Έτσι μέσα στο Μπάτζετ της αγοράς είχα υπολογίσει και το μπάτζετ του λυσίματος ακόμα και των ανταλλακτικών .....

Για αυτό και το παζάρι κατά την αγορά ήταν αυστηρό και προσεχτικό ......

Οπότε από έτσι ....

έγινε έτσι.....

και ο λόγος.... ?

Δεν είναι γιατί το μηχανάκι είχε κάτι....... Αστέρι ήταν...

Όμως ήθελα να ξέρω εγώ από που ξεκινάει το μηχανάκι μου, να ξέρω εγώ τι έχει επάνω και πως τα έχει και να είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ τι καβαλάω.....

Αυτό για μένα είναι και το ωραίο, έτσι? Κακά τα ψέμματα.... 

Όταν παίρνεις ένα μεταχειρισμένο και πόσο μάλλον 10ετίας και 15ετίας  θεωρώ ΔΕΔΟΜΕΝΟ πως πρέπει να ανοίξεις το μηχανάκι να δεις τι έχουν κάνει.....

Όσο και να σου λένε πως είναι αστέρι.....

Οπότε φίλε μου..... Κράτα στην άκρη και ένα μικρό μπάτζετ για το πρώτο της Service και πάρε πραγματικά όποια σου αρέσει μέχρι 2500€ και τα υπόλοιπα 300,00 ρίξε τα στο Service

Αυτό πιστεύω είναι και η μηχανή άλλωστε ... Ένας έρωτας..... Μια αρρώστια .......

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

Offline foivous

• Απλός οδηγός
Reply #73 on: Δευτέρα 30 Ιανουάριος 2017, 20:07:34 μμ
Φοίβο το μηχανάκι μου το πήρα αρχές Γενάρη ...... Ένα AFRICA του 2001 και ο λόγος είναι γιατί το γούσταρα τρελά και ήθελα μόνο το συγκεκριμένο μοντέλο.....

Δυστυχώς καινούργιο δεν υπήρχε οπότε η λύση μεταχειρισμένου ήταν μονόδρομος ...

Έχεις δίκιο πως στο Car και εν γένει στις αγγελίες βρίσκεις ότι θέλεις.... σε τιμές ότι θέλεις ..... και ποιότητα ότι θέλεις..... Γενικά ΔΕΝ υπάρχουν ουσιαστικά κριτήρια για το τι πωλείται και πόσο...

Όμως.....

Πριν πάρω την δικιά μου, την έλεγξα, την οδήγησα την πήγα στον μηχανικό μου και βγάλαμε ένα σωρό θεματάκια....

Μια χαρά ρόλαρε η μηχανή μια χαρά την οδηγούσες, άλλο όμως τα θέλω του ενός και άλλα του άλλου...

Έτσι μέσα στο Μπάτζετ της αγοράς είχα υπολογίσει και το μπάτζετ του λυσίματος ακόμα και των ανταλλακτικών .....

Για αυτό και το παζάρι κατά την αγορά ήταν αυστηρό και προσεχτικό ......

Οπότε από έτσι ....

έγινε έτσι.....

και ο λόγος.... ?

Δεν είναι γιατί το μηχανάκι είχε κάτι....... Αστέρι ήταν...

Όμως ήθελα να ξέρω εγώ από που ξεκινάει το μηχανάκι μου, να ξέρω εγώ τι έχει επάνω και πως τα έχει και να είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ τι καβαλάω.....

Αυτό για μένα είναι και το ωραίο, έτσι? Κακά τα ψέμματα.... 

Όταν παίρνεις ένα μεταχειρισμένο και πόσο μάλλον 10ετίας και 15ετίας  θεωρώ ΔΕΔΟΜΕΝΟ πως πρέπει να ανοίξεις το μηχανάκι να δεις τι έχουν κάνει.....

Όσο και να σου λένε πως είναι αστέρι.....

Οπότε φίλε μου..... Κράτα στην άκρη και ένα μικρό μπάτζετ για το πρώτο της Service και πάρε πραγματικά όποια σου αρέσει μέχρι 2500€ και τα υπόλοιπα 300,00 ρίξε τα στο Service

Αυτό πιστεύω είναι και η μηχανή άλλωστε ... Ένας έρωτας..... Μια αρρώστια .......
Ευχαριστω φιλαρακο μου,για τα ευγενη σχολια.
Καλοταξιδη ναναι,παντα ορθιος !!

Offline foivous

• Απλός οδηγός
Reply #74 on: Δευτέρα 30 Ιανουάριος 2017, 20:10:41 μμ
Να ζητησω συγνωμη,διοτι ισως παρεξηγηθηκα.
Τα σχολια μου,ειχαν ενα τονο ειρωνικο για καποιους.
Δεν ειχα αυτο τον σκοπο.
Απλα πιστευω ,πως οταν ανοιγει ενα θεμα,δεν ασχολουμαστε οσοι δεν εχουμε να πουμε κατι ουσιωδες.
Για τον φιλο και τα σχολια του,δεν θα απαντησω,διοτι σεβομαι τον εαυτο μου.