Το παρακατω κειμενο ειναι..."κλεμμενο"απο αντιστοιχο φορουμ... συμφωνειτε με τα λεγομενα του??
Ο τεντωτήρας ΔΕΝ κάνει μεταλικό ψιλό θόρυβο όπως το τσικι-τσίκι που έχω περιγράψει, αλλά ένα μπάσσο χοντρό και άγριο μεταλικό σαν κροτάλισμα πολυβόλου!!!!!
Για να δείς αν είναι από τους τεντωτήρες, αλλά και το πώς ακούγεται ένας χαλασμένος τεντωτήρας)
α)πάρε ένα κοντό κατσαβιδάκι
β)ξεβίδωσε με πολύγωνο κλειδί την 8mm τάπα ενός τεντωτήρα (ό πίσω είναι εύκολος)
γ)χώσε το κατσαβιδάκι μέσα στο άνοιγμα
δ)βρές την εγκοπή της εσωτερικής βίδας του μηχανισμου
ε) βάλε μπροστά τον κινητήρα
στ) ξεβίδωσε1/2+ στροφή το βιδάκι του μηχανισμού και κρατα το (μην στενοχωριέσαι μόλις το αφήσεις επανέρχεται στην αρχική του θέση λόγω ελατηρίου), τότε μόλις η ένταση του ελατηρίου του τεντωτήρα χαλαρώσει στον οδηγό της καδένας θα ακούσεις το.......πολυβόλο!!!!
Ο μεταλικκός θόρυβος που σου ακούγεται και περιέγραψες πίστεψε το ¨η οχι ακούγεται ΜΕΣΑ από την εξάτμιση και ειδικά στο χταπόδι κάτω από τον κινητήρα!!! Τό παρουσιάζουν τα 4 στα 10 Dero από καινούρια (Σαν τα δύο δικά μου ΜΚ1,2) ή μετά από μερικα ή μερικάε χιλιάδες χιλιόμετρα!!!!
Το πού οφείλεται είναι άξιο μνείας αφού μου την έδωσε Γιαπωνέζος αυτοπροσώπος στην Γερμανία, -κατα την επίσκεψη μου με το ΜΚ1 στον πύργο του βασιλιά Λουδοβίκου της Βαυαρίας το 2001 – ο οποίος επισκεπτόταν και ό ίδιος το κάστρο και ήρθε να με συγχαρεί για την εκλογή της μοτοσυκλέτας αυτής διότι ήταν ο ΥΠΕΥΘΥΝΟς ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗς του ΜΚ1 στην Ιαπωνία τότε!!!!! Όταν του είπα τον πόνο μου......χαμογέλασε (εγώ θύμωσα!!) και είπε ότι οι σωλήνες των εξατμήσεων ΔΕΝ εφαρμόζουν ΣΩΣΤΑ λόγω κατασκευής τους (οι κούρμπες δεν είναι όσο σωστές πρέπει) μεταξύ τους με αποτέλεσμα τα ζουάν να μην επιτρέπουν τα καυσαέρια να φύγουν από τις ενώσεις των σωλήνων κατά το άνοιγμα του γκαζιού αλλά σε κάποιες κατασκευές να επιτρέπουν τον φρέσκο, κρύο αέρα να εισέρχεται ΜΕΣΑ σε αυτούς (σωλήνες) κατά το κλείσιμο του γκαζιού και να προκαλούν θορύβους σαν πειράκια ένα πράγμα, λόγω απότομης πτώσεως της θερμοκρασίας των καυσαερίων, διότι η στρέβλωση που υφίστανται οι σωλήνες σε αυτήν την διαδυκασία είναι ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ του ανοίγματος του γκαζιού. Αυτό το διαπίστωσα στο δυναμόμετρο (για το ΜΚ1) πού όταν άνοιγε το γκάζι οι σωλήνες δεν κουνιόντουσαν (σχεδόν) αλλά όταν έκλεινε τότε πηγαίνανε πάνω κάτω κάπου στον μισό+ πόντο!!!!!!!!
Τώρα πώς θα επαληθε΄θσεις την πρέλευση του ήχου? Πάρε ένα μηχανικό στηθοσκόπιο – αν δεν έχει ή δεν θέλεις να πάρεις έχω εγώ, αγορασμένο γιαυτόν τον λόγω ακριβώς!!! Είχα τρελλαθεί σου λέω – και ψάξε την εξάτμιση από πάνω μέχρι τέλους, θα δείς ότι έχω δίκιο!!!
Θεραπεία? Καμια γνωστή μέχρι σήμερα!!!!!
Γιαυτό το μαμημένο τσικι-τσίκι να σου υπενθυμίσω ότι είχα κάνει άνω κάτω την Χοντα το 2001-2 με αποτέλεσμα να κατεβάσουν και να λύσουν κινητήρα, να μετρήσουν τα πάντα χωρίς φυσικά να βρούν τίποτα!!!!!!!