απο manual εχω αγορασμένο αυτό..

θα δω εκει μέσα πως βγαινει το ντεποζιτο και το φλότερ.
το γνήσιο manual της μηχανής μου το έχασε ένας μάστορας για service οταν το ειχα, αλλα το ειδα μετα απο 1 χρονο οτι έλειπε κ μου ειπε οτι δε μπορει να αναγνωρίσει τόσο παλιό λάθος του.
γενικα μου εχουν πει οτι μπορει να ειναι διάφορα. μπορει να ειναι απλα μια βιδα που οταν ζεσταινεται χαλαρώνει κ ίσως χτυπάει κάπου.
θα πρέπει να ξεκινήσω να το ξηλώνω μόνος μου.
ενας μαστορας που ντεμεκ ακουσε κατι, μου ειπε οτι οταν εβαλα την εξατμιση (στην ουσία άλλος μαστορας την εβαλε, mivv τελικό + λαιμούς) ειχε ξεχασει κατι ξεβιδωμένο, δε κατάλαβα τι, και αυτό ακουμπούσε στο ντεπόζιτο γι αυτό άκουγα τον μεταλλικό ήχο με μια μικρή ουρά στον ήχο του. γιατί στο ντεπόζιτο εκανε αντίλαλο. δε το ακούω έτσι ακριβώς αλλά έστεκε για την ώρα η εξήγηση αυτή.(γι αυτό κιόλας θέλω να δω το φλοτερ... μπας και...) δεν ηταν αυτο ομως.. δε ξερω τι βρηκε ξεβιδωμενο αλλα δεν ηταν αυτο.
εγω προσωπικά, οχι οτι ξερω απο ήχους και βλάβες κινητήρων, νομίζω ότι βαράει το πιστόνι στο κεφαλάρι. με δύναμη κιόλας!

αλλα μονο μια φορα, οχι σε καθε κίνηση του, μόνο οταν ανοιγω ή κλείνω το γκάζι...
στην αρχή έτσι νόμιζα, αλλα μου λενε οτι δεν ειναι ετσι... ευτυχως, αν ηταν κινητήρας ή κάτι σχετικό θα ακουγόταν να χωλαίνει, αυτό δουλεύει κανονικά.
ασχετο, ενας μάστορας που πηγα να ακουσει τον ηχο, αλλα δεν ακουσε τιποτα, μου ειπε να εχω στο νουμου οτι ισως χρειάζομαι ρυθμιση στις βαλβίδες.
δεν εχω κάνει ποτε κατι σχετικο, ειμαι στα 33 χιλιαδες χιλιόμετρα περίπου, δεν εχω κάνει τίποτα πέρα από αλλαγή λαδιών.
χρειάζεται να κάνω κάτι τέτοιο ή τζάμπα τα λεφτά?