μετα απο 1 μηνα αναμονη,ηρθε σημερα το καζανακι. ε ρε γλεντια και πανηγυρια

ανοιγει η κουτα λοιπον και βγαινουν ολα εξω και μπαινουν σε σειρα.

μεσα στο κουτι υπαρχουν ολα οσα χρειαζονται οποτε παμε για τοποθετηση αμεσως.
ακολουθωντας τις οδηγιες που υπαρχουν σε χαρτι με εικονες το πραγμα ηταν πανευκολο.
λιγο δυσκολια αντιμετωπισα με το λαμακι που πιανει πανω του η εξατμιση και ολο μαζι μετα στο σασι της μηχανης.θελει ενα ελαφρυ στραβωμα προς τα εξω.
τελειωνει η τοποθετηση λοιπον

και γυρναμε κλειδι για να βαλουμε μπρος.
πολυ ωραιος μπασος ηχος στο ρελαντι και σε καποιες κουφιες γκαζιες.αυτο,τιποτα παραπανω.
εδω να πω οτι 2 λογοι υπηρχαν που προχωρησα στην αγορα αυτης της εξατμισης.
1) το αισθητικο κομματι
2) ο ηχος
ωραιος ο ηχος λοιπον αλλα σαν πολυ πνιγμενη ειναι,ωρα να την ξεταπωσουμε βγαζωντας το πιπινι απο πισω.

βγαζω το πιπινι λοιπον,βαζω μπρος και .....................πληρη απογοητευση

οχι οτι δεν κανει θορυβο αλλα σε καμια περιπτωση αυτο που περιμενα.
με το που βαλεις 2α και περασεις τα 40 χλμ ειναι καπως δυσκολο να καταλαβεις διαφορα.ο ηχος σαφως ειναι διαφορετικος αλλα καθολου μα καθολου δυνατος.
παιζει δλδ περιπτωση να περναει ΚΤΕΟ και ξεταπωτη.

αυτος ο ατιμος ο καταλυτης πρεπει να κοβει πολλα db και εγω μολις πριν 2 μηνες περασα ΚΤΕΟ,εχω δλδ σχεδον 2 χρονια μπροστα μου.

στο ρεζουμε λοιπον
εμφανισιακα ειναι πολυ πιο ομορφη αλλα αυτα ειναι γουστα.
πρεπει να ειναι 1 με 1,5 κιλο πιο ελαφρια(δεν μπορουσα να ζυγισω) και αυτο φανηκε στην οδηγηση οταν εδωσα σημασια,γιατι αστην αρχη ειχα ξενερωσει απιστευτα με το οτι δεν εκανε πολυ φασαρια.
θα την εχω μονιμα ξεταπωτη καθως αν δεν ριχνεις κουφιες ξερογκαζιες στο ρελαντι,δεν θα παρει χαμπαρι κανεις οτι εισαι καγκουρας φασαριοζος,αφου ΔΕΝ κανει πολυ φασαρια.πολυ διαφορετικο ηχο ναι,φασαρια οχι.
αρα το πιπινι οπως ειναι γυαλισμενο θα μπει στην ντουλαπα.
[size=pt]ιδεες και μαγαζια για το πως μπορω να κανω τον καταλυτη να μπαινει και να βγαινει με σχετικη ευκολια παρακαλω με πμ.[/size]