Νικόλα , σε ότι έχει να κάνει με το δοχείο ρώτησα οχι να η σταθμη ανεβοκατεβαίνει , αλλά αν ανεβοκατεβαίνει παραμένοντας η ίδια .
Νόμισα εννοούσες εάν ανεβοκατεβαίνουν για τη λειτουργία της τάπας.
Το παρακολουθώ, αλλά νομίζω είναι εντάξει με τη στάθμη.
Ελπίζω να μην πέταξες τον παλιό θερμοστάτη, κάνε του ενα τσεκ σε ενα μπρίκι με βραστό νερό ετσι απο περιέργεια να δείς αν ανοίγει.
Οι θερμοκρασίες στο δικό μου είναι όπως στην φωτό παρακάτω :
Εννοείται τον κράτησα για βράσιμο.

Κάπως έτσι και οι δικές μου. Αλλά είχα παρατηρήσει ότι στη κίνηση δεν ανέβαινε, εξ ου και η υποψία για ολίγον ανοικτός θερμοστάτης.
Είδες λοιπόν που έχω λόγους να σε θεωρώ σωστό συντηρητή? 
Κάτι τέτοια γραφεις και

...... , αλλά πραγματικά τα ProHonda είναι το κάτι άλλο. Μάλιστα αυτό το μπλέ χρώμα που όταν εχεις διαρροή φαίνεται και στην δείχνει είναι άπαιχτο.
Στο αυτοκίνητο χρησιμοποιούσα Petronas όπως ελεγε, μια φορά σε σερβις βάλανε ενα ροζουλί αγνώστου πατρός και σε έξι μήνες γέμισε ο κινητήρας και το δοχείο απο σκουριά σε απελπιστικό βαθμό, το πλήρωσα με ενα καινούργιο ψυγείο κινητήρα κ καλοριφέρ κ ενα κολάρο που σάπισε απο την σκουριά , έσκασε σε ταξίδι κ κόντεψε να κολήσει ο κινητήρας.
Στο ΦΒ οταν αναφέρονται σε θέματα κυκλώματος ψύξης τους προτείνω τα ProHonda, ελάχιστοι ακόμα και απο αυτούς που ασχολούνται με το μηχανάκι τους τα γνωρίζουν ,
και ακόμα λιγότεροι ακούν τι γράφω . 
Το παράδειγμα σου είναι μεγάλο κεφάλαιο για όλους τους diy'ers.
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Όσον αφορά για τα αντιψυκτικά, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι τα Honda είναι αυτά που χρειάζεται για τις μηχανές μας, υπό την έννοια να μην παίζεις με τις προδιαγραφές.
Αλλά κυρίως
να μην αναμειγνύεις διαφορετικής σύστασης υγρά.
Οργανικά και Μη οργανικά ή Υβριδικά οργανικά.
Αυτό όμως, δεν γίνεται σε κυκλώματα
που δεν αδειάζει το μπλοκ του κινητήρα.
Οπότε, το να χρησιμοποιείς μια μάρκα εις αεί είναι η πιο συμφέρουσα λύση. Και να τα αλλάζεις φυσικά.
Δεν ξέρω, αλλά σε αντίθεση με ότι λέει το manual, επειδή δεν βάζω συμπυκνωμένο αντιψυκτικό, αλλά έτοιμο, δεν βάζω μέσα νερό να το αφήσω να δουλέψει.
Και αυτό επειδή αποφεύγω το απλό νερό στο ψυγείο, σαν τη γάτα.
Σαφέστατα υπάρχουν πολλές καλές μάρκες επώνυμες, πρέπει όμως να ξέρεις τι σε συμφέρει να χρησιμοποιείς. Για το κάθε μοντέλο και μάρκα.