Αντε παλι, here we go, here we go, here we gooooo ..που τραγουδανε κι'οι football fans στο Νησι

BMW F800 GS: πολυ καλο μηχανακι, τοχουν φιλοι που παμε μαζι πουροντουραδες και τοχω παρει σε ασφαλτο και χωμα. Τα θεματα που εχω μαζι του ειναι α. το υψος σελας στα 89εκ, β. η μετρια προστασια του (οχι μονο απο ζελατινα αλλα και bodywork), γ. η απαραδεκτη μαμισια σελα και δ. η εμφανιση του, που εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει (ενω μου αρεσει το 1200 GS). Για τα πρωτα ειχα ακουσει για θεματα αξιοπιστιας, για τα μεταγενεστερα δεν ξερω / δεν το ψαχνω καθως δεν με ενδιαφερει σα μηχανακι.
ΚΤΜ 990Adv: εξαιρετικο μηχανακι για τους ταμενους χωματερους (βαζω κι'εμενα μεσα σε ενα βαθμο

) και με αποδειγμενη αξιοπιστια εκτος απο μερικα απλα θεματα που ειναι γνωστα πια. Και μου αρεσει και εμφανισιακα, ιδιως τα τελευταια ασπρα με το ζωγραφιστο δικτυωμα που εχουν και αποδεκτο υψος σελας (86εκ)

Αλλα ειναι πολυ focused μηχανακι, θελει παντου ανοιχτο γκαζι στο χωμα και οχι "παω και χαζευω το τοπιο". Ομως το κυριοτερο θεμα για μενα ειναι οτι δεν κανει για καθε μερα στην πολη και τα μηχανακια μου θελω να τα χρησιμοποιω/απολαμβανω καθημερινα (εχω "καει" σ'αυτο με το VFR και δε θελω αλλο μηχανακι του σαββατοκυριακου).
Αν το 990 ητανε πιο "πολιτισμενο" και πολυταλαντο, θα τοχα ηδη παρει. Λενε οτι το 1190 ειναι σαφως πιο "all rounder" αλλα κι'αυτο βγαζει πολλη ζεστη στην πολη και εχει ξεφυγει πια με τα 150 αλογα. Η δε εμφανιση του δεν ειναι και η καλυτερη, τα τελευταια 990 ειναι πολυ πιο ωραια.