Δεν υπάρχει "μικρό" ράγισμα.
Το ράγισμα είναι ράγισμα και τέρμα και εφόσον είναι δισκόπλακα σίγουρα δε θα δοκίμαζα την αντοχή της.
Η κονγκ κονγκ θα κάνει κανα μήνα να έρθει και συ θα πηγαίνεις με ραγισμένη .
Κατα την αποψη μου η δισκοπλακα με ενα ραγισμα πρεπει να αλλαχθει ΑΜΕΣΑ!!!!!
Οσο και μικρο να ειναι το κρακ η συνοχη εχει χαθει (περιφεριακα τουλαχιστον) και δεν ξερεις ποτε θα συνεχισει εως το κεντρο, αν δε γινει αυτο υπαρχει ο κινδυνος να σπασει και τοτε...βραστα!!!
Εγω δεν θα επαιζα ποτε μα ποτε με κατι τετοιο. Οταν αγορασα την μοτο μου περυσι ειδα ενα μεγαλυτερο κρακ στην πισω δισκοπλακα και παγωσα!!!!, μεχρι να παω συνεργειο δεν πατουσα καθολου πισω φρενο.
Συμφωνω! Το ραγισμα σημαινει οτι η δισκοπλακα
πρεπει να αντικατασταθειΟμως αν ειναι μικρο δεν υπαρχει λογος βιασυνης αν καποιος δεν εχει αμεσα τα χρηματα Τουλαχιστον εγω δεν θα πανικοβαλομουν Σε τρια μηχανακια μου εχει παρουσιαστει το προβλημα (ΧΤ, LC4, TA) Και τις τρεις φορες το θεαμα δεν μου αρεσε καθολου αλλα εζησα με αυτο για αρκετες χιλ χλμ
Ακομα και αν το ραγισμα/σπασιμο προχωρησει και χωρισει την δισκοπλακα στα δυο κανενα κομματι της δεν προκειτε να αυτονομηθει Υπαρχουν και οι βιδες που την κρατανε στην θεση τους
Παρ' ολα αυτα αν καποιος εχει παρατηρησει κατι τετοιο στην δισκοπλακα ας την αλλαξει αμεσα αν αυτο τον κανει να νοιωθει πιο ασφαλης Μεγαλα παιδια ειμαστε και τα της ασφαλειας μας αφορουν εμας και μονο εμας και κανεναν αλλον σε οποιοδηποτε φορουμ