Λύσσα κακιά με τα GS! :2hysterical Το μηχανάκι είναι ένα από τα πιό επιτυχημένα μοντέλα, τι να κάνουμε τώρα! Μου θυμίζετε το αισώπειο "όμφακες εισίν" στο μυθο με την αλεπού που δεν έφτανε τα σταφύλια!
Δε μου λέτε ωρε κλεφτόπουλα. Eάν ερχόταν το τζίνι και σας χάρισε ένα μηχανάκι και έπρεπε να διαλέξετε ανάμεσα στο GS και σε άλλα δυο, ποιό θα διαλέγατε;

Υ.Γ.1 Ουτε εγώ γουστάρω τους Γερμανούς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να αναγνωρίσω τομείς στους οποίους υπερέχουν. Και τους Αμερικάνους δεν τους γουστάρω αλλά υπάρχουν τομείς στην επιστήμη και την τεχνολογία που είναι πρωτοπόροι. Τι να κανουμε τώρα;
Υ.Γ.2. Θα συμφωνήσω ότι στη χώρα μας πολλοί αγόρασαν GS για να πουλάνε μούρη! Ε και; Yπάρχουμε και κάποιοι που το αγοράσαμε για να γουστάρουμε και κάθε φορά που το καβαλάμε εκσπ#ρματώνουμε, για να το πω επιστημονικά!

Υ.Γ.3. Είναι εσφαλμένη επίσης η αντίληψη και προσωπικά με ενοχλεί, ότι όποιος έχει GS είναι κατ΄ανάγκη φραγκάτος και μπουρζουάς. Η μηχανή για πολλούς είναι πάθος. Και για ένα πάθος, κάνουμε στη ζωή υπερβάσεις!
Υ.Γ.4 Την αγάπη μου σύντροφοι!
Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δεν σε γέλασε.
Έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα,
ήδη θα το κατάλαβες η Ιθάκες τι σημαίνουν.