Hellas Transalp Forum

Βάρεσε το μοτέρ

bolsevique · 14876

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #25 on: Τρίτη 16 Οκτώβριος 2007, 01:56:11 πμ
...
Αλλα πως γινεται μέλος κανεις?

τοτε δες εδω
σημ.
μην γινεις μελος μονο για την εκπτωση.

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline bolsevique

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #26 on: Τρίτη 16 Οκτώβριος 2007, 01:59:15 πμ
Οχι μωρε, αυτα ειναι γυφτιες (χωρις να εχω τπτ με τους γυφτους :Ρ)

Όχι άλλο κάρβουνο

flwrina

• Guest
Reply #27 on: Τρίτη 16 Οκτώβριος 2007, 02:05:49 πμ
Οχι μωρε, αυτα ειναι γυφτιες (χωρις να εχω τπτ με τους γυφτους :Ρ)
ποια???????????????????????????????

γινε πιο σαφης??

Offline bolsevique

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #28 on: Τρίτη 16 Οκτώβριος 2007, 02:10:33 πμ
σημ.
μην γινεις μελος μονο για την εκπτωση.
Να γινώ μέλος για την εκπτωση ειναι γυφτιά

Όχι άλλο κάρβουνο

flwrina

• Guest
Reply #29 on: Τρίτη 16 Οκτώβριος 2007, 02:14:50 πμ
Να γινώ μέλος για την εκπτωση ειναι γυφτιά

ααααα  φιλε ολα και ολα!!!!!  εγω απο την φλωρινα ειμαι και ειμαι μελος και ενεργο οσο μπορω λογω αποστασης. ισα ισα πρεπει να τιμας αυτους που καταφεραν να πετυχουν τις οποιες προσφορες για τα μελη του συλλογου.και εξαλλου ειχα την τυχη αρκετους να τους γνωρισω και απο κοντα. εσεις εκει τυχεροι πρεπει να ειστε που εχετε και τον χωρο σας να τα λετε κιολας(ΣΥΜΟΦΕ).μια εκδρομη στα ποζαρ με βολευει και πως και πως την περιμενω.πανω απο  ολα καλη παρεα!!! χωρια την βοηθεια καποιων φιλων την εχω αμεσα και οποτε χρειαστει.
σορρυ αλλα εισαι πολυ φαουλ...
« Last Edit: Τρίτη 16 Οκτώβριος 2007, 02:16:40 πμ by flwrina (ΛΕΥΤΕΡΗΣ) »

Offline haniotis

• Rossi και πάνω !
Reply #30 on: Τρίτη 16 Οκτώβριος 2007, 04:50:53 πμ
Ρέ Λευτέρη, ο άνθρωπος το διευκρίνισε. Το να γίνει κανείς μέλος μόνο για την έκπτωση είναι γυφτιά. Το προσυπογράφω και εγώ. Το να γίνεις μέλος επειδή γουστάρεις και να υπάρχουν κάποιες εκπτώσεις, δεν χαλάει κανένα. Ισα- ίσα. Αλλά ο σκοπός δέν είναι οι όποιες εκπτώσεις..

Success is just like being pregnant.
Everybody congratulates you,
but nobody knows how many times you were F****D

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #31 on: Τρίτη 16 Οκτώβριος 2007, 07:02:04 πμ
Φίλε Μπολσεβίκε,

Στην Αθήνα υπάρχουν αρκετά μαγαζιά που φέρνουν κινητήρες ΤΑ.
Ξεκίνησε να ρωτήσεις από το Μοτοδρόμιο (Λυμπεράκης), Αναπολιτάκης (Θηβών), Τσίκνης (Λένορμαν) κλπ.
Πάρε ένα μοτοπεριοδικό και δες εκεί στις κίτρινες σελίδες που έχει μαγαζιά με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά και ξεκίνα την περιήγησή σου για να πάρεις μια ιδέα από τιμές και τί υπάρχει. 

Όσο για τα εξτρα που έχει η μηχανή σου, αν αποφασίσεις να την πουλήσεις όπως είναι, καλύτερα θα είναι να τα βγάλεις και να τα πουλήσεις μόνος σου (από αγγελίες). Θα πιάσεις περισσότερα.

Όσο για το αν κάνουν άλλα μοτέρ V52 στο δικό σου, έχω ακούσει (και διαβάσει) ότι το 750 μπαίνει αλλά με κάποιες πατέντες και μετατροπές. Για το 650 δεν γνωρίζω (πιθανόν και να μπαίνει, αλλά θα σου κοστίσει σίγουρα πολύ περισσότερο γιατί θα χρειαστείς και άλλη ηλεκτρονική, καρμπς, HISS, κλειδαριά, πατέντα για προσαρμογή του δικού σου φίλτρου αέρα κλπ).  Σε συμβουλεύω να αποφύγεις "δύσκολες" καταστάσεις και να περιοριστείς σε κινητήρα 600. Θα σου κοστίσει πολύ λιγότερο η επισκευή και δεν θα φαίνεται μετά και τίποτα (αν θες να το πουλήσεις). Ο 650 από μόνος του (σαν καινούριο μοντέλο) είναι ακριβότερος από τον 600. Συν τα άλλα επιπλέον που θα χρειαστείς, συν τα επιπλέον έξοδα του μηχανικού για να στον ταιριάξει. Αν διαθέτεις αρκετό χρήμα και θες να το διαθέσεις, βάλε καλύτερα ... τούρμπο-κιτ στον 600! Όλα γίνονται! Αρκεί να πληρώνεις!
« Last Edit: Τρίτη 16 Οκτώβριος 2007, 07:15:55 πμ by Chris_de_Ze »

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.