Hellas Transalp Forum

Βάρεσε το μοτέρ

bolsevique · 14878

Offline bolsevique

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
on: Σάββατο 13 Οκτώβριος 2007, 11:53:17 πμ
Κι όμως γίνεται κ αυτό... Αγόρασα πριν 2 μήνες ΤΑ 600 του 99, με πρώτη άδεια 05/2001 κ 39.000 km.
Την προηγούμενη βδομάδα είταν να το πάω για γενικό σέρβις,αφού ειχα κάνει 3000km. Να μην πολυλογώ,δεν πετυχα το μαστορα κ πηγαίνοντας για τη δούλεια, με άφησε στην εθνική.
Μέχρι τότε δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα. Κι όμως είμουν άδειος απο λάδια. Είχα βάλει όταν το πείρα τεψ 10-40 κ δεν ειχε μείνει σταγόνα μεσα χωρίς όμως να παρατηρήσω άσπρο καπνό απο εξάτμηση κλπ και τσεκάροντάς τα τελευτέα φορά 10 μέρες πριν μεινω.
Το ερώτημα είναι συμφέρει να πω στο μάστορα να ξεκινησει να κατεβάσει μοτέρ (που έτσι κ αλλιώς θα το χρεώσει) και ό,τι προκύψει ή να πάω κατευθείαν για αλλαγή μοτέρ; Στη 2η περίπτωση καμιά ιδέα για το που μπορω να βρω κάτι αξιόπιστο;
« Last Edit: Σάββατο 13 Οκτώβριος 2007, 11:57:16 πμ by bolsevique »

Όχι άλλο κάρβουνο

tranten

• Guest
Reply #1 on: Σάββατο 13 Οκτώβριος 2007, 14:04:02 μμ
καλημερα,νομιζω πως πρωτα θα πρεπει να βρεις απο που ''χαθηκαν-εφυγαν'' τα λαδια.αν τα ειχες τσεκαρει οπως λες πριν 10 μερες δεν γινεται να τα εκαψε τοσο γρηγορα....δεν ειδες καποια διαρροη ή κηλιδα οταν ηταν παρκαρισμενο?μηπως κατα την τελευταια βολτα ανοιξε το καρτερ.καλο θα ηταν πριν κανεις οποια κινηση να βρεις την αιτια αν αυτη βεβαια ειναι εμφανης.

Offline jkoyr

• Rossi και πάνω !
  • There is no replacement for displacement
Reply #2 on: Σάββατο 13 Οκτώβριος 2007, 16:50:42 μμ
Δύσκολη κατάσταση ! Πολύ φοβάμαι πως το άνοιγμα δεν θα το αποφύγεις .
Πρέπει να ανοιχτεί για να φανεί η έκταση της ζημιάς και μετά ο μηχανικός θα σου πει πως θα προχωρήσει .
Μπορεί να είναι από μόνο ελατήρια εμβόλων (αν είσαι τυχερός) , έως όλα τα "μέσα" (εμβολα , χιτώνια , κουζινέτα μπιελών και στροφάλων κλπ - κλπ) . Κόλλημα από έλλειψη λιπαντικού συνήθως καταδικάζει τον κινητήρα .

We are the Pilgrims master
we shall go always a little further
it may be beyond the last blue mountain
barred with snow,
Across that angry or that glimmering sea

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #3 on: Σάββατο 13 Οκτώβριος 2007, 17:13:01 μμ
Αγόρασα πριν 2 μήνες ΤΑ 600 του 99, με πρώτη άδεια 05/2001 κ 39.000 km.

Πολλά "παράξενα" από την αρχή! Μοντέλο του 99, πρώτη άδεια 2001, 39.000 km!
Μη μου πείς τώρα ότι έχει και ...μονό δισκόφρενο μπροστά!!!

Όλα αυτά είναι ασύμβατα μεταξύ τους! Είναι δυνατόν?
Σίγουρα γυρισμένο το κοντέρ και σίγουρα κάτι "ύποπτο"!
Θα έπρεπε ούτε καν να το σκεφτείς και να φύγεις από εκεί ... τρέχοντας! (δεν μας συμβουλεύτηκες πριν!!)
Αλήθεια, πόσο το πήρες?

Στη Γερμανία αν γυρίσεις κοντέρ έχει 3 χρόνια φυλάκιση και μόνιμη αφαίρεση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος! Αλλά δυστυχώς εδώ είναι ...."μπάστε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δίνετε" (ή "έμαθαν ότι γ@μ..όμαστε και πλακώσανε και οι γύφτοι").

Τώρα για το πρόβλημά σου, βρες έναν ή και 2 αξιόπιστους μηχανικούς που να εμπιστεύεσαι (σε ποια περιοχή είσαι? έχεις δικό σου καλό μηχανικό?) και πες τους να σου δώσουν μια εκτίμηση επδιόρθωσης της ζημιάς (είτε με επισκευή είτε με αλλαγή κινητήρα). Και μετά κάτσε και σκέψου αν σε συμφέρει να το κάνεις ή να το πουλήσεις για ανταλλακτικά. Η τιμή που ζητάνε (ως εργασία) για κατέβασμα/άνοιγμα κινητήρα είναι περ. €350-450. Και μετά συν το κόστος του νέου κινητήρα ή όλων των ανταλλακτικών (που στην περίπτωσή σου συμφέρει πολύ να γίνεις μέλος του Συλλόγου μας για να έχεις έκπτωση 19% στο Σαρακάκη).

Αν αποφασίσεις να το φτιάξεις, ούτως ή άλλως θα κατέβει το μοτέρ, οπότε το ερώτημα/δίλημμα που θέτεις είναι πολύ πρόωρο για την παρούσα στιγμή. Θα το αποφασίσεις μετά αφού κατέβει και ελεχθεί το μέγεθος και η έκταση της βλάβης.

Δυστυχώς εδώ που έφτασες δεν έχεις πολλές επιλογές.
Το λάδι ή το έχασε από κάπου ή το έκαψε.
Αν το έχασε, θα το έχασε εν κινήσει, αφού παρκαρισμένο δεν είδες λίμνη από κάτω.
Αν το έκαψε, θα το έκαψε σιγά-σιγά με τη συνεχή χρήση.
Μήπως ξέχασες καμιά τάπα ανοιχτή? Κανένα φίλτρο ξεβίδωτο?

Πάντως κάνε και καμιά βόλτα από εκεί που το πήρες (αφού πρώτα μιλήσεις με το μηχανικό σου) και απείλησέ τους ότι θα τους κάνεις μήνυση. Ιδιώτης ήταν ή κατάστημα?

Ότι και να γίνει, σου εύχομαι καλή δύναμη και με το καλό να ξεμπερδέψεις γρήγορα. Αν μπορούμε να βοηθήσουμε με κάποιο τρόπο ... let us know!

Σημείωση: Και για όσους φίλους διαβάζουν απλώς και μόνο το φόρουμ και για να μην παίρνουν "άσχημη" εντύπωση, κάτι τέτοιο είναι πολύ σπάνιο σε κινητήρα ΤΑ. Γενικά οι V52 κινητήρες της Χόντα είναι τέρατα αξιοπιστίας και αντοχής. Και με καλή και σχολαστική συντήρηση ξεπερνούν άνετα τα 100.000 χλμ χωρίς προβλήματα. Τα όσα τυχόν σοβαρά προβλήματα παρουσιάζονται οφείλονται είτε σε ελλιπή και αδιάφορη συντήρηση (εκ μέρους των ιδιοκτητών τους) είτε σε "λαμογιές" και τσαρλατανισμούς (εκ μέρους μερικών που δυσφημούν το κύκλωμα των εμπόρων). Γιαυτό προσοχή μεγάλη πριν την αγορά μεταχειρισμένου!

« Last Edit: Σάββατο 13 Οκτώβριος 2007, 18:19:55 μμ by Chris_de_Ze »

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

toshmagic

• Guest
Reply #4 on: Σάββατο 13 Οκτώβριος 2007, 17:42:51 μμ
Γενικά οι V52 κινητήρες της Χόντα είναι τέρατα αξιοπιστίας και αντοχής. Και με καλή και σχολαστική συντήρηση ξεπερνούν άνετα τα 100.000 χλμ χωρίς προβλήματα.

Το πρώτο μου Transalp η "Αμερικάνα" "88, για όσους θυμούνται ξεπέρασε άνετα τα 200.000 χλμ (ξεκίνησε την πορεία της από Ιαπωνία-πέρασε Καναδά και κατέληξε στα χέρια μου στην Ελλάδα) χωρίς σχολαστική συντήρηση.

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #5 on: Σάββατο 13 Οκτώβριος 2007, 17:56:21 μμ
Το πρώτο μου Transalp η "Αμερικάνα" "88, για όσους θυμούνται ξεπέρασε άνετα τα 200.000 χλμ χωρίς σχολαστική συντήρηση.

Ορίστε και μια πρώτη απόδειξη των όσων λέγαμε! (γιατί υπάρχουν πολλές)

ΥΓ: Τόλη τη θυμάμαι την άσπρη Αμερικάνα σου. Σκέτη κουκλάρα!
Με το στερεοφωνικό μέσα στην πίσω βαλίτσα! Άπαιχτη πατέντα!
Το πρόσεχες όμως γιατί ήταν σε αρίστη κατάσταση. Δεν το πέταγες από εδώ και από εκεί!
« Last Edit: Σάββατο 13 Οκτώβριος 2007, 18:17:34 μμ by Chris_de_Ze »

Offline bolsevique

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #6 on: Κυριακή 14 Οκτώβριος 2007, 05:40:52 πμ
Το μηχανάκι το πήρα 3000 απο ιδιώτη που όμως έχει εταιρία οδικής βοήθειας. Για τα χλμ δεν ειμαι σίγουρος αλλα έιναι μοντέλο 88-89 (Αρ. Πλαισιου ZDCPD10A0VF004023  κ κινητήρα PD0E2902980)...Και  ναι έχει 2 δισκόφρενα μπροστά :)
Το έχω πάει στην μοτο-Hellas που μου συνέστησε αυτος κ μου ειπαν ότι μάλλον εχει χτυπήσει ο πίσω κινητήρας.
Τώρα το έχω σε κάποιον άλλο στην Μιχαλακοπούλου (κολλητός ξαδέρφου οπότε τον εμπιστεύομαι), που παρατήρησε ότι βαράει στις μεσαίες μόνο, όχι ψηλά και χαμηλά.
Μεταξύ του τσεκαρίσματος λαδιού κ του κολληματος μεσολάβησε μόνο μια πτώση με 20 χλμ κ έμεινε το μηχανάκι αναμένο μέχρι να σηκώθω (μισό λεπτο δλδ).
Επίσης βαράει μόνο μετά απο 3-4000 μέχρι τις 6000 και μόνο όσο επιταχύνω.
Εγώ μένω Πατήσια.

Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη αφού ειμαι πελαγομένος πως κ γιατί έγινε.

Όχι άλλο κάρβουνο

flwrina

• Guest
Reply #7 on: Κυριακή 14 Οκτώβριος 2007, 05:51:05 πμ
Το μηχανάκι το πήρα 3000 απο ιδιώτη που όμως έχει εταιρία οδικής βοήθειας. Για τα χλμ δεν ειμαι σίγουρος αλλα έιναι μοντέλο 88-89 (Αρ. Πλαισιου ZDCPD10A0VF004023  κ κινητήρα PD0E2902980)...Και  ναι έχει 2 δισκόφρενα μπροστά :)
Το έχω πάει στην μοτο-Hellas που μου συνέστησε αυτος κ μου ειπαν ότι μάλλον εχει χτυπήσει ο πίσω κινητήρας.

Μεταξύ του τσεκαρίσματος λαδιού κ του κολληματος μεσολάβησε μόνο μια πτώση με 20 χλμ κ έμεινε το μηχανάκι αναμένο μέχρι να σηκώθω (μισό λεπτο δλδ).

εγω ξερω εναν εχει.  εσενα εχει και πισω??????????????  κοιτα να δεις το 600αρι τεχνολογια???
κοιτα να πας σε καναν σωστο μαστορα. σε λιγο θα σου πουν οτι εχει και τουρμπο..

τωρα κατα την πτωση μηπως  ανεβηκε ποσοτητα λαδιου σε κυλινδρους? ο χρηστος θα σε διαφωτισει γιαυτην την περιπτωση..

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #8 on: Κυριακή 14 Οκτώβριος 2007, 06:14:57 πμ
Για τα χλμ δεν ειμαι σίγουρος αλλα έιναι μοντέλο 88-89 (Αρ. Πλαισιου ZDCPD10A0VF004023  κ κινητήρα PD0E2902980)...Και  ναι έχει 2 δισκόφρενα μπροστά :)

Μπορείς να μας ανεβάσεις μιά φωτογραφία της μηχανής, γιατί έχω μπερδευτεί λίγο?

Offline Kostas P

• Οδηγάρα
Reply #9 on: Κυριακή 14 Οκτώβριος 2007, 07:15:29 πμ
Στο ΤΑ 99 που είχα διαλύθηκε η τσιμούχα της βαλβίδας εξόδου στον πίσω κύλινδρο, αποτέλεσμα τα αέρια να μην αφήνουν τα λάδια να κατέβουν και όλα πήγαν στο φιλτροκούτι από το σωλήνα αναθυμιάσεων!
Πως κατάλαβα ότι κάτι κακό είχε συμβεί;
Απλά είδα μια μικρή ποσότητα λαδιού στο πάτωμα και είδα από που είχαν τρέξει...από το φιλτροκούτι.
Τι έκανα πριν το πάω στο μηχανικό;
Τράβηξα την τάπα από το σωλήνα εξόδου αναθυμιάσεων στο κάτω μέρος του ΤΑ για να αδειάσει όσο γινόταν από το φιλτροκούτι το λάδι, εβγαλα το φίλτρο αέρα είχε ρουφήξει σα σφουγγαρι όλο το λάδι, πρόσθεσα λάδι και φίλτρο αέρα και βουουουρ για επισκευή.
Τιμή μιας μικρής κατά τα άλλα επισκευής 1000ευρώ περίπου και μετά όλα καλά μέχρι που μου το έκλεψαν κάτι κερατάδες!!!
Ελπίζω να έδωσα μια βοήθεια, το τηλ. του μηχανικού αν το θες μου λες!

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #10 on: Κυριακή 14 Οκτώβριος 2007, 09:10:55 πμ

Για το μισό λεπτό (όσο ήταν πεσμένο το μηχανάκι) ο κινητήρας δούλεψε χωρίς λάδι. Αλλά αυτό δεν είναι και τόσο επιζήμιο για τον ίδιο τον κινητήρα (μικρή η χρονική διάρκεια). Όμως γενικά μετά από πτώση, τσεκάρουμε πάντα τη στάθμη λαδιών. Εκτός και αν το λάδι ανέβηκε στο πάνω μέρος του κινητήρα και όσο το μηχανάκι ήταν πεσμένο (με την υποπίεση των καρμπς) το "ρούφηξε" (όπως του Κώστα) μέσα στο φιλτροκούτι αντί να κατέβει προς το κάρτερ. Σε τί κατάσταση είναι το φίλτρο αέρα?
« Last Edit: Κυριακή 14 Οκτώβριος 2007, 09:30:47 πμ by Chris_de_Ze »

Offline bolsevique

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #11 on: Κυριακή 14 Οκτώβριος 2007, 17:41:06 μμ
Μπορείς να μας ανεβάσεις μιά φωτογραφία της μηχανής, γιατί έχω μπερδευτεί λίγο?
Παίδες δικιά μου βλακεία....98΄- 99' και όχι 88-89 ήθελα να πω (2 δίσκους μπρος,1 πίσω)...το έγραψα μια φορά λαθος κ μετά ούτε που το κοίταξα.

Φίλτρο αέρα άλλαξα μετά τη βλάβη κ όσο ψαχνόμουν τι να κάνω κ είταν λίγο βρώμικο απο καυσαέρια, οχι απο λάδι.

Γιατί όμως να βαράει μόνο μεταξύ 3-6000 κ όχι στι 8-9000? Όταν βαράει μπιέλα δεν χτυπάει συνέχεια? Στο μάστορα το πήγα οδηγόντας απλά δεν ανέβασα στροφες (60 χλμ με 5η δλδ).

Όχι άλλο κάρβουνο

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #12 on: Κυριακή 14 Οκτώβριος 2007, 18:06:31 μμ
Όταν λες "βαράει" τί ακριβώς εννοείς? Από θόρυβο? Και τί είδους θόρυβο?

Offline bolsevique

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #13 on: Δευτέρα 15 Οκτώβριος 2007, 06:04:51 πμ
Όταν λες "βαράει" τί ακριβώς εννοείς? Από θόρυβο? Και τί είδους θόρυβο?
'Ενα τακα τακ απο τον κινητήρα όσο ανεβάζω στροφές, μεταλλικός.
Πως την έπαθα: Είμουν με 140 Εθνική κ μου έσβησε με ένδειξη λάδιού κ φρενάροντας. Αποσύμπλεξα κ τσούλαγε το μηχανάκι. Πέφτοντας δεξιά έδωσα 2 φορές μίζα αλλα ακουγόταν πολύ ψόφιος ήχος και μετά τέλος κ αυτή.  Τελικά το 1ο που βρήκα ήταν ότι έκαψε το βαρελάκι της μίζας το οποίο κ άλλαξα.

Όχι άλλο κάρβουνο

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #14 on: Δευτέρα 15 Οκτώβριος 2007, 15:24:42 μμ
Κόλησε μάλλον κάποιο πιστόνι/μπιέλα ή βαλβίδα.
Για να ακούσουμε και τη διάγνωση του μηχανικού σου!
Θα το φτιάξεις τελικά?

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #15 on: Δευτέρα 15 Οκτώβριος 2007, 16:58:35 μμ
Απ οτι καταλαβαίνω δεν αξίζει την επισκευή. Καλυτερα να δώσεις ανταλλακτικά τον κινητήρα και να πάρεις εναν
αλλον σε καλύτερη κατάσταση. Πολύ φοβάμαι οτι αν το επισκευάσεις μονο εκεί που έχει τώρα πρόβλημα, στο μέλλον θα
δεις πολύ μεγαλύτερα προβλήματα.

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #16 on: Δευτέρα 15 Οκτώβριος 2007, 17:13:26 μμ
Απ οτι καταλαβαίνω δεν αξίζει την επισκευή. Καλυτερα να δώσεις ανταλλακτικά τον κινητήρα και να πάρεις εναν
αλλον σε καλύτερη κατάσταση. Πολύ φοβάμαι οτι αν το επισκευάσεις μονο εκεί που έχει τώρα πρόβλημα, στο μέλλον θα
δεις πολύ μεγαλύτερα προβλήματα.

Εγώ προτείνω να πάρει ολόκληρο μηχανάκι και όχι μόνο τον κινητήρα.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #17 on: Δευτέρα 15 Οκτώβριος 2007, 17:24:05 μμ
Κώστα, συμφωνώ μαζί σου και αυτό θα ήταν το καλύτερο και πιο ασφαλές (ειδικά αν θέλει να κρατήσει μετά το μηχανάκι). Βέβαια και ο κινητήρας που θα πάρει, θα είναι και αυτός μεταχειρισμένος και θέλει πολύ προσεκτικό ψάξιμο. Δεν ξέρεις τί μπορεί να σου βγάλει και αυτός μετά!
Αλλά αν αποφασίσει για επισκευή, όταν κατέβει ο κινητήρας, καλό θα ήταν να ακουστεί και η γνώμη του μηχανικού που θα δεί την κατάσταση του.
Η απόφαση εξαρτάται πάντως (σε ένα μεγάλο βαθμό) και από το οικονομικό (πχ. πόσα λεφτά διαθέτει το παιδί αυτή τη στιγμή για να τον φτιάξει). Αν επισκευάζεται με λίγα λεφτά, τοτε μπορεί να τον φτιάξει (και μετά αν θέλει πουλάει το ΤΑ ή το κρατάει). Σημειωτέον, θα έχει και το -19% (έκπτωση) στα ανταλλακτικά! Πάντως σίγουρα έτσι θα ξοδέψει (προσωρινά) λιγότερα.

Μια άλλη εναλλακτική (ανάλογα με το τί κατάσταση είναι όλο το μηχανάκι) θα είναι να πάρει και μια εκτίμηση αν το πουλήσει (έτσι όπως είναι τώρα) όλο για ανταλλακτικά, να δεί πόσα θα πιάσει και αν τον συμφέρει. Το μόνο καλό με αυτή τη λύση είναι ότι γλυτώνει όλα τα τρεξίματα και το όλο μπλέξιμο.

« Last Edit: Δευτέρα 15 Οκτώβριος 2007, 17:35:03 μμ by Chris_de_Ze »

Offline bolsevique

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #18 on: Τρίτη 16 Οκτώβριος 2007, 00:55:49 πμ
Σήμερα αύριο περιμένω τα αποτελέσματα της νεκροψίας παιδιά :/ Πάντως ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
2 σενάρια σκέφτομαι (αλλα οι στραβές πάντα γίνονται όταν είσαι οικονομικά στριμωγμένος):
α) Καινούριο μοτέρ αν κάτσει κανα φρεσκοτρακαρισμένο ΤΑ (αλήθεια μπορεί να φορέσει μοτέρ απο 650 ή Αφρικάνα το 600άρι)
β) Να την ψάξω για προκαταβολή το μηχανάκι αυτό (είναι σε καλή κατάσταση γενικά με μερικα έξτρα) κ να πάρω κανά 650αρι η να την κουτσοβολέψω κ να πάρω μια κ καλή το 700. Πάντως πάλι σε ΤΑ θα καταλήξω:)
« Last Edit: Τρίτη 16 Οκτώβριος 2007, 01:26:26 πμ by bolsevique »

Όχι άλλο κάρβουνο

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #19 on: Τρίτη 16 Οκτώβριος 2007, 01:21:12 πμ
μερικα έξτρα) κ να πάρω κανά 650αρι η να την κουτσοβολέψω κ να πάρω μια κ καλή το 800. Πάντως πάλι σε ΤΑ θα καταλήξω:)

Μήπως εννοείς το 700 το Transalp,

η θα περιμένεις το Bmw800gs ……

Πάντως καλή τύχη σου εύχομαι……….οτι και να αποφασίσεις ,

γιατί πραγματικά είναι δύσκολη η επισκευή και η απόφαση σου….….. 

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

Offline bolsevique

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #20 on: Τρίτη 16 Οκτώβριος 2007, 01:26:00 πμ
γκρρρρ....όλο τυπογραφικά λαθη...το 700 εννοω αλλα ο δαίμων που τρύπωσε στο μοτέρ μου τρυπώνει κ στα μηνύματά μου :).....το διορθώνω

Όχι άλλο κάρβουνο

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά για να φτάσω πρώτος...
Reply #21 on: Τρίτη 16 Οκτώβριος 2007, 01:27:09 πμ
κ να πάρω κανά 650αρι η να την κουτσοβολέψω κ να πάρω μια κ καλή το 800. Πάντως πάλι σε ΤΑ θα καταλήξω:)

Από  650  μέχρι  να  βγει  το  700  (διαφορά  50 cc)πέρασαν  2-3  χρόνια . . . άρα  μέχρι  να  βγει  το  800 (δηλ. + 100 cc)  θα  περάσουν  περίπου  5-6  χρόνια ! :eusa_think: :eusa_think: :eusa_think:
Θα  αντέξεις  τόοοοοοσο  πολύ ; :eusa_naughty: :eusa_naughty: :eusa_naughty:

Τέρμα  η  πλάκα,  εγώ  στην  θέση  σου  θα  "τα  έβαζα  κάτω"  με  χαρτί  και  με  μολύβι, θα  τα  υπολόγιζα, θα  τα  ΞΑΝΑυπολόγιζα  για  να  δω  την  με  συμφέρει  να  κάνω,  αφού  πρώτα  θα  είχα  πάρει  τιμές  για  όλα  τα  πιθανά  σενάρια.
Καλό  κουράγιο !
Έχει  αρκετό  τρέξιμο  αλλά  εδώ  μιλάμε  για  λεφτά  που  δεν  τα  βγάζουμε  και  εύκολα

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Το αγαπημένο μου παραμύθι... ο Λαγός με τη Χελώνα.

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

Offline bolsevique

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #22 on: Τρίτη 16 Οκτώβριος 2007, 01:42:39 πμ
Και μιας κ μιλαμε για χαρτι κ μολυβι.... Πως γίνεται αυτο με το Σαρακάκη κ το -19%;
Και κανα μαγαζι να συζηταγα για ανταλαγη αν εχετε υποψη;

Όχι άλλο κάρβουνο

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #23 on: Τρίτη 16 Οκτώβριος 2007, 01:44:12 πμ
.... Πως γίνεται αυτο με το Σαρακάκη κ το -19%;
.....

Δες εδω

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline bolsevique

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #24 on: Τρίτη 16 Οκτώβριος 2007, 01:49:52 πμ
Ναι το ξερω το αυτο, παρακολουθούσα καιρο το site κ σαν "μη κατοχος" ΤΑ αφου για εκεί ήμουν απο παλια....
Αλλα πως γινεται μέλος κανεις?

Όχι άλλο κάρβουνο