Ξέχασα να πώ οτι κατά την διάρκεια του καφέ στο Κιάτο μας αφησε κ ο γκέστ σταρ Σωτήρης αφού περίμενε τηλ για επαγγελματικούς λόγους . Σώτο μια άλλη φορά να έχεις πιο ''άνετο'' πρόγραμμα.
Και μερικές φωτό απο τα κορίτσια , του Καψιώτη η μπλού

η ΣιΜπίΕφ του Σπύρου μια γυαλιστερή παρουσία στα καλλιστεία

δεν ξέρω αν φαίνεται κ η πιπίλα του μωρού

η μόνη 600αρα της παρέας, του Αλέξη

η δικιά μου γουρουνίτσα

και του Δημήτρη

Επιστροφή στο τραπέζι καθώς άρχισαν να φτάνουν τα πολεμοφόδια ...

Μπίφτεκους XXL

παιδάκιους το τρυφερούδιους

καύσιμα χωρίς αλκοόλ για τους οδηγούς

Ακολούθησε μια μικρή αλλά αποφασιστικής σημασίας μάχη ...

Οπου ο εχθρός τα βρήκε σκούρα και δεν τα έβγαλε πέρα ...

Νεράκι είχαμε αρκετό, παγωμένο και τρεχούμενο

Μερικές αναμνηστικές ...

φτανειειειειε πιά , ολο πόζες αλλάζανε

Και μετα απο σχετικές μοτοσυζητήσεις, οικονομοσυζητήσεις κ.ά. ηρθε κ η ώρα να φύγουμε ...
Κάποιοι γρήγοροι χάθηκαν στα στενά , εγώ νόμιζα οτι είναι μπροστά μου πήγαινα κάαααπως γρήγορα για να τους προλάβω, και ετσι σε μια κατηφοριά με θέα τον Κορινθιακό χτυπησε το κουνητό κ ο Καψιώτης μου ζήτησε να τους περιμένω ... όμως δεν ρώτησα πόσο

Εκεί που περίμενα λοιπόν μέσα στον ντάλα ηλιο με μουφάν, κράνος, γαντια, μποτάκια, ενα κινητήρα απο κάτω να βράζει κ τον ιδρώτα να τρεχει ... οτι ποιό ευχάριστο δλδ, βλέπω ενα φώς στο βάθος.
Λέω , Κατερινιώ έρχονται τραβα τους φωτό καθώς θα έρχονται .
Οταν το φως πλησίασε καταλαβα οτι ηταν ενα παπί

, ο αναβάτης κόβει ταχύτητα κ ανοιγοντας την ζελατίνα μου φωνάζει
- Αυτοί που περιμένεις έρχονται παραπίσω σε λίγο θα φτάσουν

Ε! όχι ρε γμτ! δε βάλανε μυαλό? τον Καψιώτη έχουν πάλι μπροστά?

Μια ακόμα φωτό μέχρι νάρθουν ...

...δύο ...

και νά ο πρώτος

ο δεύτερος

και τρίτος , ο Καψιώτης, αθώος λοιπόν

Ξεκινάμε λοιπόν να κατηφορίζουμε ενώ η θέα είναι το κάτι αλλο απο εκεί για όσους αρέσει το αγνάντι ...

Ο Σπύρος ακολουθεί

Η φωτογράφος έχει κέφια

Φτανοντας στον κόμβο του Κιάτο στην Ν.Ε.Ο.

Εκεί ο Σπύρος κάνει δεξιά πρός Ισθμό με προορισμό Ναύπλιο , με το ζόρι κρατήθηκα και δεν ακολούθησα ... έπρεπε να το είχα κάνει

Ο Δημήτρης μαζί με τον Αλέξη κίνησαν μαζί για Πάτρα , εντάξει εκεί δεν πήγαινα

ο Αλέξης χαιρετά

Και εμείς με τον Γιάννη συνεχίσαμε για το εξοχικό στην Νεράτζα , απογευματινό καφεδάκι στην δροσιά και ημερήσιος απολογισμός ....
Εδώ ενα μικρό βιντεάκι απο τον προορισμό μας, δεν λέει και πολλά αφου είναι απο φωτογραφική μηχανή κ δεν διαθετει ζούμ αλλά απο το τπτ ...
https://www.youtube.com/watch?v=RFBPdh1pSj8&feature=youtu.beΣπύρο, Κατερίνα, Γιάννη, Σωτήρη, Δημήτρη, και παρολίγον κ Σταμάτη σας ευχαριστώ όλους για την παρέα σας, αντε και στην επόμενη.
Θα σας στείλω σε πμ λινκ να κατεβάσετε τις φωτό σε πλήρη ανάλυση αφού εδώ τις έχω μικρύνει για ευνόητους λόγους.