Εγώ μόνος μου θα είμαι πάντως.
Αφού όπως φαίνεται πλην του Νικόλα οι υπόλοιποι θα ξεκινήσουμε από Αθήνα, νομίζω λογικό είναι να βρεθούμε εκεί που βρισκόμαστε συνήθως Ώρα συνάντησης πρωινή αλλά όχι βάρβαρη, 9-9:30 είναι καλά νομίζω
Σωστά οι Αθηναίοι ( αλήθεια ποιοί Αθηναίοι? ενας είναι ο ekos

) καλύτερα στο περίπτερο Χαϊδαρίου η στο παρκινγκ αμμέσως ΠΡΙΝ τα διόδια Ελευσίνας όπου θα σας περιμένει ο xeli.
Γιατί μόνος?

Εγώ είμαι σίγουρος και δεν έχω θέμα με την ώρα και στο περίπτερο Χαϊδαρίου αν βολεύει δεν έχω πρόβλημα έρχομαι.
Και γιατί να γυρίσεις πίσω? Θα τους βρείς στο παρκινγκ αμμέσως πρίν τα διόδια Ελευσίνας όπου θα κάνετε δεξιά δεξιά και θα ξαναμπείτε στην παλιά Ε.Οδό.
Η ώρα συνάντησης παίζει ανάλογα αν θα πιούμε καιφέ πριν την μασαμπούκα η μετά, όπως έγραψα πριν μερικά πόστ.
Απο Ελευσίνα ο προορισμός είναι 2 ώρες με ήρεμη οδήγηση , μια ώρα απο τον Ισθμό.
Αν κάτσουμε για φαί στις 1300 μπορείτε να συναντηθείτε και στις 1100. Εγώ θα σας περιμένω στον Ισθμό στις 1200.
Φαί εως τις 1500 , κ μετά κατηφορίζουμε για παραλία κ καφεδάκι.
Αν θέλετε καφέ πριν , λογικά παίζει συνάντηση 0930, ισθμός 1030, Κιάτο 1100 καφες εως 1330 , ανηφορίζουμε για φαί στις 1400.
Βασικά για εμάς εκτός απο τον xeli οι αποστάσεις είναι μικρες και μπορούμε να έχουμε πολλές επιλογές. Πχ μια βόλτα στην Στυμφαλία (λέω εγώ τώρα

)
Γράψτε τι επιθυμείτε για να καθοριστεί και αυτό να τελειώνουμε.
Εγώ έχω άλλο κουπί, θα φύγω απο Παρασκευή με αυτ/το και μηχανή να πάω στο εξοχικό να αφήσω το μικρό να το κρατήσουν οι παπούδες ... εκδρομή .... και μετά θα μείνω εκεί Κυριακή κ επιστροφή αυτ/το κ μηχανή