Εάν κατέβεις απο παλιά εθνική θα περάσεις δίπλα απο το σπίτι μου σχεδόν ... όμως εγώ θα βρίσκομαι απο Παρασκευή πρωί στο εξοχικό στην Νεράτζα (ενα παραλιακό χωριό πριν το Κιάτο) για να αφήσω το μικρό στους παπούδες.
Ελευσίνα-Ισθμός πρέπει να είναι κάπου 50χλμ είναι λοιπόν μια ώρα δισδρομή απο την παλιά με τις συχνές στροφές και τους τυχόν επικίνδυνους ''λουόμενους του Σαβατοκύριακου''.
Ισθμός - Κιάτο είναι άλλα 30 χιλιόμετρα απο την παλιά.
Το θέμα είναι να καθοριστεί :
α) το καφεδάκι πριν, η συναντιόμαστε στον Ισθμό , κατηφορίζουμε Ισθμια (στο καφέ που βρίσκεται απο την πλευρα της Πελοποννήσου δλδ) πίνουμε εκεί καφέ και αναχώρηση για Μικρό Βάλτο και τις πηγες Σιέ για τα σχετικά κατά τις 12:30 ωστε να είμαστε εκεί κατα τις 13:30.
Αυτό σημαίνει ραντεβού στον Ισθμό κατα τις 10:00 - 10:30.
β) το καφεδάκι μετά , αν το 10:00 - 10:30 δεν βολεύει επειδή δεν ξέρω αν οι μακρινοί θα πρέπει να ξεκινήσουν τπτ βάρβαρες ώρες, συναντιόμαστε αργότερα πχ 12:00 πάμε για ταβέρνα και μετα κατηφορίζουμε για Κιάτο , 15-20 λεπτά δεν είναι θέμα, και την πέφτουμε για καφέ παραλιακά, υπάρχει μάλιστα κ ενα μοτοστέκι πριν τον Πευκιά του Κιάτου το Caribbean , δεν το ξέρω, ισως έχω πιεί εκεί καφέ τυχαία, αλλά το πρότεινε ο ''ιχνηλατης''
Για τάπερ δεν έχω άποψη, πρώτον δεν έχουν πει την γνώμη τους οι υπόλοιποι, και δεύτερον δεν ξέρω κάποιο σημείο της διαδρομής που να μπορούμε να κάτσουμε να φάμε ''εξοχάτα'' της προκοπής. Και στις πηγές δεν παίζει παγκάκια η τέτοιοε χώρος.
Ακούω απόψεις ώστε να βγάλουμε ενα πρόγραμμα ... δημοκρατικό