Hellas Transalp Forum

Οι προ εικοσαετίας εκδρομές μετράνε?

M. I. Pagalos · 9063

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
on: Πέμπτη 11 Ιανουάριος 2007, 10:33:10 πμ
     Αυτή η εξόρμηση είναι πριν 14 κάτι χρόνια. Το εικονιζόμενο MOTO GUZZI V-50 MONZA (ο άλλος είμαι εγώ, χεχεχε), μόλις πάτησε τις ρόδες του στην Αθήνα δεν κρατούσε ρελαντί. Είχε ρυθμιστεί σε συνθήκες ύπαρξης  οξυγόνου και στην Αθήνα δεν του έφτανε, κάνοντας το μίγμα πλούσιο. Αυτό για να δείτε σε τι συνθήκες ζουν οι Αθηναίοι. Στον ανθρώπινο οργανισμό δεν είναι άμεσα ορατό, λόγω αντοχής και προσαρμοστικότητας του είδους, αλλά σε ένα κινητήρα οι αλλαγές είναι άμεσες.

Μου είχε ξανασυμβεί με ένα Kawasaki KMX-200 σε ένα οροπέδιο 1500-2000 υψόμετρο, αφού είχε ρυθμιστεί στο επίπεδο της θάλασσας και ως γνωστόν ο αέρας γίνεται πιο αραιός όσο ανεβαίνουμε.

Γι' αυτό το λόγο, στα εμβολοφόρα αεροπλάνα έχει προβλεφθεί να ρυθμίζουμε το μίγμα ανάλογα με το ύψος που πετάμε (φτωχό-πλούσιο). Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελες είναι να σου σβήσει ο κινητήρας εκεί πάνω!!!

ΥΓ: Αυτό το μήνυμα ενδεχομένως να έρθει δύο φορές αφού η πρώτη προσπάθεια φάνηκε να αποτυγχάνει.
      Επίσης, συγνώμη για την κακή ποιότητα της φωτο, αλλά αναγκάστηκα να τη "σκαλίσω" λιγάκι για να
      χωρέσει.   

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #1 on: Σάββατο 13 Ιανουάριος 2007, 23:47:59 μμ
Μιχάλη, η φωτο?
Που ειναι η φωτο? οεο?

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #2 on: Κυριακή 14 Ιανουάριος 2007, 09:31:40 πμ
Μιχάλη, η φωτο?
Που ειναι η φωτο? οεο?
   Ουπς! Τι? Μη μου πεις ότι δεν εμφανίζεται! Γιατί εδώ φαίνεται κανονικά και μάλιστα αναφέρει ότι έχει εμφανιστεί 7 φορές (από μέλη). Θα προσπαθήσω να την ξαναποστάρω.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

VARABILL

• Guest
Reply #3 on: Κυριακή 14 Ιανουάριος 2007, 10:30:44 πμ
   Ουπς! Τι? Μη μου πεις ότι δεν εμφανίζεται! Γιατί εδώ φαίνεται κανονικά και μάλιστα αναφέρει ότι έχει εμφανιστεί 7 φορές (από μέλη). Θα προσπαθήσω να την ξαναποστάρω.

Σωτήρη εγώ τη βλέπω κανονικά!

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #4 on: Κυριακή 14 Ιανουάριος 2007, 21:39:02 μμ

Οχι μια χαρα φαινεται...
Μαλλον εφταιγε η remote χτεσινη μου συνδεση.
Sorry

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline Ταξιδευτής

• Rossi και πάνω !
  • Κυνηγός ηλιοφάνειας.
Reply #5 on: Κυριακή 14 Ιανουάριος 2007, 22:34:12 μμ
Τό πλοίο πίσω σου είναι Κυπριακό. Πού είσαι ?

Όλοι θά πεθάνουμε , λίγοι όμως θά ... ζήσουμε

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΣ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΚΟΥΡΙΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ......

Κυνηγός ηλιοφάνειας.

Η καλύτερη δουλειά.
Ούτε όπλα χρειάζεσαι, ούτε άδειες και έχεις και το θήραμα χωρίς να το σκοτώσεις.

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #6 on: Τρίτη 16 Ιανουάριος 2007, 18:54:39 μμ
  Αυτό πρέπει να είναι το λιμάνι του Ηρακλείου φεύγοντας. Και λέω πρέπει, γιατί δεν θυμάμαι να έχω φωτό από άλλο λιμάνι σε αυτό το ταξίδι. Τώρα, το κυπριακό πλοίο είναι φυσιολογικό να είναι εκεί φού είναι πλοίο!!

Αλλά που το πρόσεξες ρε θηρίο? Δεν παίζεσαι. Εγώ καλά καλά δεν θυμόμουνα που είναι τραβηγμένη η φωτογραφία. Και να σκεφτείς ότι δεν είναι και η καλύτερη ποιότητα φωτο.

VARABILL

• Guest
Reply #7 on: Τρίτη 16 Ιανουάριος 2007, 18:59:15 μμ

Αλλά που το πρόσεξες ρε θηρίο? Δεν παίζεσαι. Εγώ καλά καλά δεν θυμόμουνα που είναι τραβηγμένη η φωτογραφία. Και να σκεφτείς ότι δεν είναι και η καλύτερη ποιότητα φωτο.

Ο doctor Ζάχος, δεν αφήνει τίποτα να πέσει.... χάμω!! ;)

Offline Ταξιδευτής

• Rossi και πάνω !
  • Κυνηγός ηλιοφάνειας.
Reply #8 on: Τετάρτη 17 Ιανουάριος 2007, 00:58:26 πμ
  Αυτό πρέπει να είναι το λιμάνι του Ηρακλείου φεύγοντας. Και λέω πρέπει, γιατί δεν θυμάμαι να έχω φωτό από άλλο λιμάνι σε αυτό το ταξίδι. Τώρα, το κυπριακό πλοίο είναι φυσιολογικό να είναι εκεί φού είναι πλοίο!!

Ποστάλια Κυπριακά δέν πιάνουν Ήράκλειο γιαυτό παραξενεύτηκα.
« Last Edit: Τετάρτη 17 Ιανουάριος 2007, 01:07:36 πμ by Varazach »

Όλοι θά πεθάνουμε , λίγοι όμως θά ... ζήσουμε

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΣ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΚΟΥΡΙΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ......

Κυνηγός ηλιοφάνειας.

Η καλύτερη δουλειά.
Ούτε όπλα χρειάζεσαι, ούτε άδειες και έχεις και το θήραμα χωρίς να το σκοτώσεις.

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #9 on: Τετάρτη 17 Ιανουάριος 2007, 22:42:47 μμ
   Χμμ...λες να έιναι Πειραιάς ρε Ζαχο??? Είναι πολύ πιθανόν, θα σε γελάσω. Δεν θυμάμαι που ακριβώς τραβήχτηκε η φωτό. Αλλά πάλι, θυμάμαι πολύ καλά το ρυμουλκό πίσω μου, στο Ηράκλειο. Για να μη σου πω ότι είναι ακόμα εκεί σήμερα.