τα φλασακια ηρθαν χτες λοιπον το μεσημερι(μαζι με λαστιχοπαξιμαδα και ενα φιλτρο λαδιου να υπαρχει) απο τογελο.
εκατσα λοιπον να τα φορεσω(δεν ημουν σιγουρος οτι θα τα καταφερνα) και να δω τι πατεντα χρειαζεται για να μπουν αφου ειναι πιο μικρα.
ξεκιναμε λοιπον το ξηλωμα,βαση μπαγκαζιερας,σχαρα,μαυρο πλαστικο κατω απο την σχαρα και φτανουμε στα φλας οπου πρεπει να λυθει αυτη η μαμημενη η βιδα που το συγκρατει.

Uploaded with
ImageShack.usμετα απο κανα δεκαλεπτο,δεν γινοταν δουλεια και για ευκολια εβγαλα και το πισω φαναρι.μην δοκιμασετε χωρις να το βγαλετε ειναι χασιμο χρονου.σε 3 λεπτα το βγαζετε και κανετε ανετα την δουλεια σας.
αφου εβγαλα το παλιο περασα τα καλωδια απο το καινουριο εχωντας ομως απο εξω μερια ενα γκροβερ

Uploaded with
ImageShack.usαπο την μεσα μερια εβαλα για κοντρα το παλιο μεγαλο παξιμαδι και απο πισω για σφιξιμο το παξιμαδι που ειχαν τα νεα φλας πανω.στην φωτο βλεπετε και μια ροδελα αλλα την εβγαλα καθως δεν επιανε μετα το μικρο παξιμαδι

Uploaded with
ImageShack.usεδω βιδωμενο

Uploaded with
ImageShack.usτελικα δεν χρειαστηκε καμια πατεντα και μπηκε μια χαρα.δεν εχει ταιριαξει απολυτα βεβαια αλλα ειναι τοσο μικρο το σημειο που δεν φαινεται ασχημο

Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.usτο αποτελεσμα ειναι αυτο

Uploaded with
ImageShack.usεδω φαινεται και η εξατμιση αβαφτη

Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.usεκει λοιπον που ειμαι χαρουμενος καθως ολα κυλισαν ομαλα,ανοιγω διακοπτη να τα δω αναμενα και
ωπ!γιατι φλασαρουν γρηγορα?
τι εγινε ρε @#$%^&*&^%$##$%^&*
αλλαζω καλωδια σε ολους τους πιθανους συνδιασμους.
τιποτα. τα φλας αναβοσβηνουν γρηγορα.
σβηνω,καθομαι απο πισω κοιταζωντας τα και βλαστημωντας που τελικα δεν πηρα λεντ επειδη θα φλασαραν γρηγορα.
ξαφνικα ερχετε το περιστερι στο κεφαλι( η θεια επιφωτηση ντε) και βγαζω την μια λαμπα και βαζω την λαμπα απο το σπασμενο φλας.δεν χωραειμεσα ωστε να κλεισει το τζαμακι αλλα δεν μας απασχολει αυτο,αλλο θελω να δω.
ω εκ θαυματος το φλας αναβοσβηνει κανονικα.
αρα λοιπον το προβλημα ειναι στα W καθως οι παλιες λαμπες ειναι 21W ενω οι νεες ειναι μολις 10W

Uploaded with
ImageShack.usαφου βρηκα το προβλημα- ο νικος(ο stoneman ντε) τα ειχε πει ο ανθρωπος αλλα επειδη εγω με τα ηλεκτρικα δεν εχουμε καλες σχεσεις δεν το ειχα πιασει το θεμα- λεω δεν βαριεσαι,θα πεταχτω να παρω 2 λαμπες με περισσοτερα W και θα το λυσουμε το θεμα.

και σιγα που βρηκα .

ασε που ειχα στο μυαλο μου να παρω 4 λαμπες ωστε να αλλαξω και τις μπροστα καθως ο ασχετος νομιζα οτι γινεται αυτο επειδη οι μπροστα ειναι 21 ενω οι πισω 10.τοσο σχετικος μιλαμε.

εκτος του οτι δεν βρηκα (περιμενω σημερα αυριο μηπως μου φερει ενας βενζινας εδω στο χωριο) και να εβρισκα δεν θα εκανα δουλεια.
αρα

χρειαζομαστε αντιστασεις ωστε να μην φλασαρουν,πραγμα που θα χρειαζομουν και με τα λεντ που δεν πηρα τελικα #$%^&*()(*&^%$#$%^&*(
μετα απο επικοινωνια με τον stoneman,μου ειπε να δοκιμασω το εξης
να βγαλω τα λεντ που εχω βαλει στα λαμπακια των φλας στο καντραν και σε συνδιασμο με λιγο μεγαλυτερες σε W λαμπες μεσα στα φλας,μηπως και καταφερω να πιασω το φορτιο που χρειαζεται ωστε να μην φλασαρουν γρηγορα.
αν δεν πετυχει και αυτο,τοτε θα παραμεινει ως εχει μεχρι την πρωτη ευκαιρια που θα μπορεσω να παρω λεντ φλας σε συνδιασμο με αντιστασεις που ευελπιστω να μου ετοιμασει καποιος καλος ανθρωπος και να μου πει πως θα τις βαλω.

μεχρι τοτε απλα θα βγαζω χερι τουλαχιστον για τις δεξιες στροφες