Εχω βαλει "προϊον νανοτεχνολογιας" (δε διαφημιζεται ετσι, αλλα μπορει να ειναι ή να μην ειναι τα υπολοιπα)
Στα τζαμια του αυτοκινητου....
Εξωτερικα για να μην "καθεται" το νερο. Απο τα 40-50-60χλμ δε χρειαζεσαι υαλοκαθαριστηρες, φευγει με τον αερα.
Εχω παρει και αντιθαμβωτικο. Στον καθρεφτη του μπανιου κανει δουλεια (δε θαμπωνει, φαινεται υγρο, αλλα οχι θαμπο). Δεν το εχεω βαλει ακομα στο αυτοκινητο...
Γιώργο, τα μπουφάν μετά από κάποια χρόνια χρήσης, και μάλιστα σκληρή χρήση όπως η δική μου, κάαααθε μέρα, κάααθε μέρα, παύουν να είναι αδιάβροχα. Το ίδιο και οι μπότες γιατί χαλαρώνουν οι ραφές και βάζουν από 'κει. Με το σπρέϊ δεν γίνονται βέβαια ξανά καινούρια αλλά τουλάχιστον παίρνουν παράταση για κάποιο διάστημα (μέχρι να δούμε τι θα γίνει, αν γίνει
).
Αν το μπουφαν εχει τη μεμβρανη κολλημενη πανω του εσωτερικα τοτε οντως σπαει απο το υφασμα...
Αλλα οπως και να εχει θα προτιμουσα εξωτερικο αδιαβροχο (επειδη δεν το εχω δοκιμασει σε τετοιο μπουφαν)... σε ολα τα αλλα ομως κανει δουλεια...
Και το μπουκαλι (αυτο που λεω πανω) με εχει βγαλει 2-3 χειμωνες με ψεκασμο στις μποτες και στα αδιαβροχα...