louko · 38143
Καλημέρα. Έχω ΤΑ 2001 και λέω να αγοράσω το ανάγλυφο, μιας και είναι πιο ωραίο. Το έχει βάλει κανείς? Φοβάμαι μην κυνηγάω τα γράμματα σε λίγο καιρό
αλλα πιστευω οτι τα 50€ ειναι πολλα για 2 αυτοκόλλητα...
εγώ πριν κάνα μηνα έβαλα τα ανάγλυφα αυτοκόλλητα transalp και μου κόστισαν 28e και τα 2 από το μαγαζί στο μοναστηράκι στο στενάκι το πρώτο που είναι εκεί έχει άπειρα αυτοκόλλητα
Για πες μας περισσοτερα για το μαγαζι αλλα και για την ποιοτητα των αυτοκολλητων...Εγω θελω να βαλω στο Βαραντερο μου αλλα τα γνησια πλησιαζουν το κατοσταρικο το ζευγαρι!!!!!
Ευχαριστω !θα περασω αυριο κιολας που εχω δουλειες στο κεντρο....
ok να βάλεις και καμια φωτό να τa δούμε
Δυστυχως βγηκα αληθινος...φυσικα και δεν ηταν αυτο που ηθελα/θελουμε ολοι.Δεν ειναι τα αναγλυφα τρισδιαστατα πλαστικα ινοξ αυτοκολλητα γραμματα του facelift μοντελου ....Ειναι απλα εκτυπωμενα τα ιδια γραμματα με το αυτοκολλητο των πρωτων μοντελων με την μονη διαφορα οτι εχουν περισσοτερο ογκο, μεγαλυτερο παχος αυτοκολλητου δηλαδη....τζιφος..Δεν βλεπω να τα γλυτωνω τα γνησια...
Τσάμπα τον έστειλες τον άνθρωπο !ιμιτασιόν ανάγλυφα είπαμε δεν υπάρχουν.Το γράφω και πιο πάνω.
ένταξη φιλε μην βαράς ..τι να κάνω δεν κατάλαβα ότι ήθελε τα συγκεκριμένα τα σκληρά ..εγώ απλός να βοηθήσω ήθελα ...γιατί εγώ αυτά που έβαλα εγώ ανάγλυφα είναι αλλα όχι το σκληρό που ψάχνετε εσείς εμενα πάντως μου αρέσουν πολύ αυτά που έβαλα
έχει τρεις επιλογές από ό,τι είδα, την ρετρό γραμματοσειρά TRANSALP σε απλό χρώμα χωρίς το φόντο, όπου είναι κι η φθηνότερη επιλογή, μόλις 5 ευρώ το ζευγάρι, μετά την απομίμηση ανάγλυφου που για αυτό που είναι φαίνεται αρκετά πετυχημένο αποτέλεσμα στα 14 ευρώ έκαστο ασημί με μαύρο φόντο καθώς και σε σκέτο ασημί, χωρίς καθόλου φόντο. Του βάρα τα είχε σε ασημί και χρυσαφί με μαύρο φόντο. Δεν είναι πολλά, δεν είναι και λίγα. Επίσης έχει τα κλασικά HONDA και τις φτερούγες σε διάφορα χρώματα και μεγέθη, καθώς το λογότυπο TRANSALP σε σμίκρυνση προς 4 ευρώ. Κάποιες φωτό, χωρίς πολλή λεπτομέρεια λόγω του ότι ήταν στις ζελατίνες τους (κάντε κλικ για την μεγάλη εικόνα): Επίσης (άσχετο) είχε σφουγγαράκια τιμονιού με φτηνιάρικο λογότυπο προς 2 ευρώ.