Hellas Transalp Forum

Ανάγλυφο αυτοκόλλητο TRANSALP!

louko · 38138

Offline louko

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
on: Πέμπτη 14 Φεβρουάριος 2013, 22:28:52 μμ
Παιδιά καλησπέρα, μου έχει καρφωθεί εδώ και καιρό, και σκέφτομαι πως να κάνω το ανάγλυφο αυτοκόλλητο χρυσό. Έψαξα στο ίντερνετ για να αγοράσω ,αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό. Μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι περί βαφής ή αγορά καινούργιου αυτοκόλλητου????  Σε χρυσό πάντα!!

Ήπια όλο το μπουκάλι και τί να δω???Ο Γαλιλαίος είχε δίκιο! ! !

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
Reply #1 on: Κυριακή 14 Απρίλιος 2013, 22:07:02 μμ
Σε χρυσό γνήσιο δεν υπάρχει. Και γενικώς ανάγλυφο για ΤΑ βγαίνει μόνο γνήσιο.

Θα σε συμβούλευα να μην ασχοληθείς εσυ για να το βάψεις, το πλαστικό θέλει γνώση,τέχνη και σωστά εργαλεία. Πήγαινε σε βαφέα και πες'του τι θέλεις.Δεν νομίζω να σου πάρει πολλά χρήματα.

Το χρυσό πάντως θα ταιριάζει αν υπάρχουν και άλλα χρυσά μέρη στην μηχανή, αν τα υπόλοιπα είναι ασημι και το λογότυπο χρυσό θα δείχνει άσχημο και παράταιρο.

Μετά απο τόσα χρόνια ακόμα ακούω Heavy metal και το γουστάρω τρελά..Μπράβο μου ο μπαγάσας, μου αρέσω !

Offline ΓIANNHΣ

• Γιάννης Αποστόλου
  • Rossi και πάνω !
Reply #2 on: Κυριακή 14 Απρίλιος 2013, 22:15:57 μμ
Θα ρωτήσεις σε μαγαζιά που φτιάχνουν αυτοκόλλητα γράμματα.Η δημιουργία του είναι στην ίδια λογική, αλλά έχει κόστος όταν μιλάμε για μικρές ποσότητες

Ποτέ μην μαλώνεις με έναν ηλίθιο.
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω μεγαλύτερης εμπειρίας

Offline trackler

• Rossi και πάνω !
Reply #3 on: Δευτέρα 15 Απρίλιος 2013, 05:56:11 πμ
θα το βαψεις με χρυσο χρωμα plasti dip οταν ερθουν και κανουμε την αγορα,τελος μαιου.
αντι για μαυρο οπως στο βιντεο,εσυ θα το κανεις χρυσο.

Offline louko

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #4 on: Κυριακή 21 Απρίλιος 2013, 17:53:14 μμ
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια , ισως να δοκιμασω το σπρει!

Ήπια όλο το μπουκάλι και τί να δω???Ο Γαλιλαίος είχε δίκιο! ! !

Offline vaggelis_peir

• Οδηγάρα
  • Το πιο όμορφο γουργουρητό
Reply #5 on: Δευτέρα 22 Απρίλιος 2013, 18:25:18 μμ
Καλημέρα. Έχω ΤΑ 2001 και λέω να αγοράσω το ανάγλυφο, μιας και είναι πιο ωραίο. Το έχει βάλει κανείς? Φοβάμαι μην κυνηγάω τα γράμματα σε λίγο καιρό

Offline George_Peristeri

• νέος οδηγός
  • **
Reply #6 on: Δευτέρα 22 Απρίλιος 2013, 21:16:38 μμ
Ε και ?
Σκύλο δεν έχεις ?
Θα σου τα φέρνει αυτός .

:2cool:

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
Reply #7 on: Τρίτη 30 Απρίλιος 2013, 09:23:40 πμ
Καλημέρα. Έχω ΤΑ 2001 και λέω να αγοράσω το ανάγλυφο, μιας και είναι πιο ωραίο. Το έχει βάλει κανείς? Φοβάμαι μην κυνηγάω τα γράμματα σε λίγο καιρό

Αν καθαρίσεις καλά τα πλαστικά ( να μην υπάρχει σκόνη ) και κολλήσεις με την μια τα αυτοκόλλητα δεν φεύγουν ξανά για κανέναν λόγο, τα ιδια ανάγλυφα αγοράζεις που έβαλε και η Honda στο facelift που είχε κάνει στο 650cc ( αν θυμάμαι καλά το 2007)

Τα είχα βάλει εγω και είναι πάνω πολλά χρόνια.

Κόστος κοντά στα 50€ απο Σαρακάκη.

*Το ανάγλυφο "TRANSALP" είναι ενα ενιαίο αυτοκόλλητο δεν κολλάς γράμμα - γράμμα.
« Last Edit: Τρίτη 30 Απρίλιος 2013, 09:26:23 πμ by Venumis (Mike) »

Μετά απο τόσα χρόνια ακόμα ακούω Heavy metal και το γουστάρω τρελά..Μπράβο μου ο μπαγάσας, μου αρέσω !

Offline leftlane

• Rossi και πάνω !
Reply #8 on: Τετάρτη 01 Μάιος 2013, 00:40:06 πμ
γιατι να κυνηγας τα γραμματα δεν καταλαβαινω φιλος... ??? Απο την στιγμη που περνεις τα αυθαιντικα δεν ξερω προς τι η απορία....

Κ γω το σκεφτομουν για το δικο μου, ειναι πολυ ωραια αλλα πιστευω οτι τα 50€ ειναι πολλα για 2 αυτοκόλλητα...

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
Reply #9 on: Τετάρτη 08 Μάιος 2013, 01:58:53 πμ
αλλα πιστευω οτι τα 50€ ειναι πολλα για 2 αυτοκόλλητα...

Μάλλον δεν γνωρίζεις πόσο κοστίζουν γενικώς τα ανάγλυφα/λογότυπα για τις μηχανές.

Δεν λεω οτι ειναι καλά τα 50€ αλλά αν συγκρίνεις την τιμή με άλλα ανάγλυφα είναι πολύ καλά.
Και μην ξεχνάς γράφει ολόκληρη την λέξη TRANSALP !!

Offline leftlane

• Rossi και πάνω !
Reply #10 on: Τετάρτη 08 Μάιος 2013, 02:39:50 πμ
δεν μ ενδιαφερει ποσο κανουν σε αλλες μηχανες, οπως και να'χει 50€ ειναι πολλα για 2 αυτοκολλητα εστω και αναγλυφα οσο ωραια και να ειναι (που ειναι...).

Offline eni

• νέος οδηγός
  • **
Reply #11 on: Τρίτη 14 Μάιος 2013, 06:20:52 πμ
εγώ πριν κάνα μηνα έβαλα τα ανάγλυφα αυτοκόλλητα transalp και μου κόστισαν 28e και τα 2 από το μαγαζί στο μοναστηράκι στο στενάκι το πρώτο που είναι εκεί έχει άπειρα αυτοκόλλητα  8)

Offline zami

• Rossi και πάνω !
Reply #12 on: Τρίτη 14 Μάιος 2013, 14:56:56 μμ
εγώ πριν κάνα μηνα έβαλα τα ανάγλυφα αυτοκόλλητα transalp και μου κόστισαν 28e και τα 2 από το μαγαζί στο μοναστηράκι στο στενάκι το πρώτο που είναι εκεί έχει άπειρα αυτοκόλλητα  8)
Για πες μας περισσοτερα για το μαγαζι αλλα και για την ποιοτητα των αυτοκολλητων...Εγω θελω να βαλω στο Βαραντερο μου αλλα τα γνησια πλησιαζουν το κατοσταρικο το ζευγαρι!!!!!

HONDA ή γενόσιμο?

Offline eni

• νέος οδηγός
  • **
Reply #13 on: Τετάρτη 15 Μάιος 2013, 04:37:35 πμ
Για πες μας περισσοτερα για το μαγαζι αλλα και για την ποιοτητα των αυτοκολλητων...Εγω θελω να βαλω στο Βαραντερο μου αλλα τα γνησια πλησιαζουν το κατοσταρικο το ζευγαρι!!!!!
λοιπόν φιλε μου η διεύθυνση  είναι αυτή έρμου και αγίου φιλίππου 3 και είχε για VARANDERO και ήταν πολύ g@mat@ afou μου ερχόταν να βάλω αυτά  :2hysterical: :blob8:

και η ποιότητα είναι πολύ καλή και αυτά στην ίδια τιμή ήταν απότι θυμάμαι

Offline zami

• Rossi και πάνω !
Reply #14 on: Τετάρτη 15 Μάιος 2013, 05:23:52 πμ
Ευχαριστω !θα περασω αυριο κιολας που εχω δουλειες στο κεντρο....

HONDA ή γενόσιμο?

Offline eni

• νέος οδηγός
  • **
Reply #15 on: Τετάρτη 15 Μάιος 2013, 06:06:32 πμ
Ευχαριστω !θα περασω αυριο κιολας που εχω δουλειες στο κεντρο....
ok να βάλεις και καμια φωτό να τa δούμε  ;)

Offline zami

• Rossi και πάνω !
Reply #16 on: Πέμπτη 16 Μάιος 2013, 23:30:13 μμ
ok να βάλεις και καμια φωτό να τa δούμε  ;)
Δυστυχως βγηκα αληθινος...φυσικα και δεν ηταν αυτο που ηθελα/θελουμε ολοι.Δεν ειναι τα αναγλυφα τρισδιαστατα πλαστικα ινοξ αυτοκολλητα γραμματα του facelift μοντελου ....Ειναι απλα εκτυπωμενα τα ιδια γραμματα με το αυτοκολλητο των πρωτων μοντελων με την μονη διαφορα οτι εχουν περισσοτερο ογκο, μεγαλυτερο παχος αυτοκολλητου δηλαδη....τζιφος..Δεν βλεπω να τα γλυτωνω τα γνησια...

HONDA ή γενόσιμο?

Offline eni

• νέος οδηγός
  • **
Reply #17 on: Παρασκευή 17 Μάιος 2013, 04:43:52 πμ
Δυστυχως βγηκα αληθινος...φυσικα και δεν ηταν αυτο που ηθελα/θελουμε ολοι.Δεν ειναι τα αναγλυφα τρισδιαστατα πλαστικα ινοξ αυτοκολλητα γραμματα του facelift μοντελου ....Ειναι απλα εκτυπωμενα τα ιδια γραμματα με το αυτοκολλητο των πρωτων μοντελων με την μονη διαφορα οτι εχουν περισσοτερο ογκο, μεγαλυτερο παχος αυτοκολλητου δηλαδη....τζιφος..Δεν βλεπω να τα γλυτωνω τα γνησια...
oooxiii τώρα κατάλαβα ότι θες τα πλαστικά αυτοκόλλητα τα σκληρά γαμώτο και σε πήγα τσαμπα συγγνώμη φιλε  :o

εσύ θες αυτά http://www.google.gr/url?sa=i&rct=j&q=anaglifo+autokolita+transalp&source=images&cd=&cad=rja&docid=5Bs5VE7FBKGWKM&tbnid=PKeVHKMO9x78qM:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Fwww.e-moto.gr%2Fgr%2FDetails.asp%3FProductID%3D1272&ei=piiVUf6ILoaqPKvegMgO&psig=AFQjCNFqp_7cC9GX994FYu069XY-eUdhFg&ust=1368815945709723

και εγώ πήρα σαν αυτήν την ποιότητα http://www.mototsitinis.gr/shop/index.php/cPath/36

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
Reply #18 on: Παρασκευή 17 Μάιος 2013, 13:27:34 μμ
Τσάμπα τον έστειλες τον άνθρωπο !

ιμιτασιόν ανάγλυφα είπαμε δεν υπάρχουν.Το γράφω και πιο πάνω.

Offline zami

• Rossi και πάνω !
Reply #19 on: Παρασκευή 17 Μάιος 2013, 17:23:59 μμ
Εντάξει, δεν πειράζει, τι να κανουμε... Το ηξερα οτι δεν βγαινουν ημιτασιον αλλα ξεγελαστηκα απο τον φιλο που ειπε οτι τα εβαλε ...Μου κανει ομως εντυπωση το οτι η αντιπροσωπεια ενω εχει ριξει τις τιμες σε πολλα ανταλλακτικα, στο συγκεκριμενο εχει κανει αυξηση..Μπορει καποιος απο εδω να παρει να μαθει σημερινη τιμη?στην αντιπροσωπεια ομως, οχι σε συνεργατη η στο ιντερνετ..

HONDA ή γενόσιμο?

Offline eni

• νέος οδηγός
  • **
Reply #20 on: Σάββατο 18 Μάιος 2013, 04:41:06 πμ
Τσάμπα τον έστειλες τον άνθρωπο !

ιμιτασιόν ανάγλυφα είπαμε δεν υπάρχουν.Το γράφω και πιο πάνω.
ένταξη φιλε μην βαράς  :clubbed:..τι να κάνω δεν κατάλαβα ότι ήθελε τα συγκεκριμένα τα σκληρά ..εγώ απλός να βοηθήσω ήθελα ...γιατί εγώ αυτά που έβαλα εγώ ανάγλυφα είναι αλλα όχι το σκληρό που ψάχνετε εσείς  εμενα πάντως μου αρέσουν πολύ αυτά που έβαλα

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
Reply #21 on: Σάββατο 18 Μάιος 2013, 08:28:43 πμ
ένταξη φιλε μην βαράς  :clubbed:..τι να κάνω δεν κατάλαβα ότι ήθελε τα συγκεκριμένα τα σκληρά ..εγώ απλός να βοηθήσω ήθελα ...γιατί εγώ αυτά που έβαλα εγώ ανάγλυφα είναι αλλα όχι το σκληρό που ψάχνετε εσείς  εμενα πάντως μου αρέσουν πολύ αυτά που έβαλα

Βάλε και καμία φωτογραφία να δούνε και οι υπόλοιποι περί τίνος πρόκειται. Μπορεί σε κάποιον να αρέσει η σαχλαμάρα που πήγες και αγόρασες  ;D ;D :2hysterical: :2hysterical:

Offline Goikoetxea

• Rossi και πάνω !
Reply #22 on: Σάββατο 18 Μάιος 2013, 22:48:09 μμ
έχει τρεις επιλογές από ό,τι είδα, την ρετρό γραμματοσειρά TRANSALP σε απλό χρώμα χωρίς το φόντο, όπου είναι κι η φθηνότερη επιλογή, μόλις 5 ευρώ το ζευγάρι, μετά την απομίμηση ανάγλυφου που για αυτό που είναι φαίνεται αρκετά πετυχημένο αποτέλεσμα στα 14 ευρώ έκαστο ασημί με μαύρο φόντο καθώς και σε σκέτο ασημί, χωρίς καθόλου φόντο. Του βάρα τα είχε σε ασημί και χρυσαφί με μαύρο φόντο. Δεν είναι πολλά, δεν είναι και λίγα. Επίσης έχει τα κλασικά HONDA και τις φτερούγες σε διάφορα χρώματα και μεγέθη, καθώς το λογότυπο TRANSALP σε σμίκρυνση προς 4 ευρώ.

Κάποιες φωτό, χωρίς πολλή λεπτομέρεια λόγω του ότι ήταν στις ζελατίνες τους (κάντε κλικ για την μεγάλη εικόνα):

Επίσης (άσχετο) είχε σφουγγαράκια τιμονιού με φτηνιάρικο λογότυπο προς 2 ευρώ.

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
Reply #23 on: Κυριακή 19 Μάιος 2013, 08:36:59 πμ
Η αλήθεια είναι οτι δεν είναι άσχημα.

Το πρώτο TRANSALP στις φωτογραφίες είναι η γραμματοσειρά απο τα 400/600.

Το ασημί αυτοκόλλητο σε μαυράκι φερινκ δεν θα δείχνει κακό !

Offline eni

• νέος οδηγός
  • **
Reply #24 on: Κυριακή 19 Μάιος 2013, 22:41:02 μμ
έχει τρεις επιλογές από ό,τι είδα, την ρετρό γραμματοσειρά TRANSALP σε απλό χρώμα χωρίς το φόντο, όπου είναι κι η φθηνότερη επιλογή, μόλις 5 ευρώ το ζευγάρι, μετά την απομίμηση ανάγλυφου που για αυτό που είναι φαίνεται αρκετά πετυχημένο αποτέλεσμα στα 14 ευρώ έκαστο ασημί με μαύρο φόντο καθώς και σε σκέτο ασημί, χωρίς καθόλου φόντο. Του βάρα τα είχε σε ασημί και χρυσαφί με μαύρο φόντο. Δεν είναι πολλά, δεν είναι και λίγα. Επίσης έχει τα κλασικά HONDA και τις φτερούγες σε διάφορα χρώματα και μεγέθη, καθώς το λογότυπο TRANSALP σε σμίκρυνση προς 4 ευρώ.

Κάποιες φωτό, χωρίς πολλή λεπτομέρεια λόγω του ότι ήταν στις ζελατίνες τους (κάντε κλικ για την μεγάλη εικόνα):

Επίσης (άσχετο) είχε σφουγγαράκια τιμονιού με φτηνιάρικο λογότυπο προς 2 ευρώ.
είσαι άπαιχτος bravo σου :eusa_clap: :eusa_clap: :thawave: εγώ πάντως έχω βάλει τα ασημένια και είναι πολύ ωραία μου αρέσουν τώρα είναι θέμα γούστου ότι αρέσει στον καθέναν.εγώ πάντως δεν θα έδινα 100e για τα αλλα που λέτε τα ανάγλυφα