Hellas Transalp Forum

Εντυπώσεις απο μονοήμερη εκδρομή στο Λουτράκι 14 / 10 / 2012

επισκέπτης · 56816

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #25 on: Δευτέρα 15 Οκτώβριος 2012, 07:05:14 πμ
Μπραβο παιδες!
Παντα τετοια!

ζηλεψα εννοειται...

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
  • anaconda team is back sssssssssssssss
Reply #26 on: Δευτέρα 15 Οκτώβριος 2012, 16:37:20 μμ
Μπραβο που περασατε καλα , μπραβο που πηγατε και γυρισατε καλα , :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: κριμα που δεν μπορουσα να ερθω  :-\ :'(

Offline siths

• Απλός οδηγός
  • ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΓΡΙΟΥΛΑ!!
Reply #27 on: Δευτέρα 15 Οκτώβριος 2012, 17:02:25 μμ
Μπραβω παιδια παντα να εχετε (και οταν και οποτε τα καταφερω και εγω :-[)ευχαριστες βολτες οπως αυτη που εγινε την κυριακη!!!!!!!!

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #28 on: Δευτέρα 15 Οκτώβριος 2012, 17:31:51 μμ
Μπράβο παίδες ! Τυχεροί που έκανε πολύ καλή μέρα και άνοιξε η διάθεση μας.

Εγω ήμουν Σπέτσες και πέρασα απο Επίδαυρο περίπου στις 19:00.... όταν είχαν φτάσει οι αστραπές.
Μιλάμε οτι γινόταν τρελό σόου σαν strobo light ... απίστευτες αστραπές και μετά ήρθε βροχή με τη μάνικα της πυροσβεστικής !

Offline makispsilos

• Rossi και πάνω !
Reply #29 on: Δευτέρα 15 Οκτώβριος 2012, 17:47:51 μμ
Μπράβο παίδες ! Τυχεροί που έκανε πολύ καλή μέρα και άνοιξε η διάθεση μας.

Εγω ήμουν Σπέτσες και πέρασα απο Επίδαυρο περίπου στις 19:00.... όταν είχαν φτάσει οι αστραπές.
Μιλάμε οτι γινόταν τρελό σόου σαν strobo light ... απίστευτες αστραπές και μετά ήρθε βροχή με τη μάνικα της πυροσβεστικής !

κωστα εγω την έφαγα την βροχή απο το σοφικο μέχρι Επίδαυρο

Offline σασακος

• η ζωη ειναι μικρη οχι τα ονειρα μου
  • Οδηγάρα
Reply #30 on: Δευτέρα 15 Οκτώβριος 2012, 17:55:57 μμ
 :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: .ζηλευωωωω.καλα δεν πατήσατε χώμα??? :2hysterical: :2hysterical:. στρατηγέ περιμένουμε εντυπώσεις απο το γκαζάδικο και γλυκα για τους βορειους μην ξεχνας  ;D.μπραβο στον συλλογο μας για ακομα 1 φορα.

Offline manground

• νέος οδηγός
  • **
  • let's discover another coultures
Reply #31 on: Δευτέρα 15 Οκτώβριος 2012, 18:44:12 μμ
At the end of the day ...

Θέλω να προσθέσω κι εγώ μια κουβέντα για τη συμμετοχή στη χθεσινή εκδρομή, περισσότερο δε καθώς "μπήκα" στην παρέα για πρώτη φορά και θεωρώ πως οφείλω να αποκωδικοποιήσω τη διαδικασία.

Μια ημέρα που ξεκίνησε με δυσθυμία ως προς τη συννεφιά και εξελίχθηκε σε ηλιόλουστη και ζεστή έως και άνω του προβλεπομένου, με ένα πρόγραμμα που ακούγεται τόσο απλό, κι όμως είχε κρυφά hinds εκεί που δεν το περιμένεις.

Για έναν πρωτοεμφανιζόμενο σε μια μεγάλη και δοκιμασμένη παρέα, η προσέγγιση μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη. Σε επίπεδο συστάσεων ενδέχεται να επικρατήσουν οι χειρότερες συνθήκες, όπως να παρουσιαστείς ο νέος χαζοχαρούμενος και να συναντήσεις αλαζόνες πάλιουρες, ειδικούς και στυλάκια.

Αν αυτό μπορεί να βοηθήσει κάποιους επόμενους, επισημαίνω πως δεν υπάρχει ούτε υποψία τέτοιας συμπεριφοράς.
Μπείτε, όσο ελεύθερα και αυθεντικά μπορείτε στην ομάδα, και θα βρείτε ανθρώπους απολύτως κανονικούς, με ήδη γραμμένα χιλιάδες χιλιόμετρα, με μεγάλες γνώσεις στο αντικείμενο της μοτοσικλέτας, που όμως δεν τις χρησιμοποιούν για να καπελώσουν τους αδαείς. 
Επικρατεί αληθινά φυσιολατρικό πνεύμα, και οπωσδήποτε μια  λαγνεία προς τις χωμάτινες διαδρομές, κάτι που δεν προέκυψε την Κυριακή, αλλά η κουβέντες όλο και στρέφονταν προς τα βουνά. Το ON OFF δε λέγεται για πλάκα!
Επίσης δίνεται βάρος στην ασφάλεια και την οδηγική σύνεση, και αν σου γίνει επισήμανση  θα είναι συμβουλευτική και σίγουρα όχι να σε μαλώσει κάποιος.

Λόγω εμπειρίας στην οργάνωση και εκτέλεση παραγωγών, αναγνωρίζω τη  δομή της παρέας, τις ακριβείς απαντήσεις σε ό,τι κι αν χρειάστηκε να ρωτήσω, τον έλεγχο της διαδρομής, τους υπολογισμένους χρόνους, την αίσθηση πως υπάρχει πρόγραμμα και δεν πας κάπου χύμα στο κύμα. Ακόμα και κάποια παράκαμψη να προκύψει, θα είναι τέτοια που χωράει στο αρχικό πλάνο.

Βεβαίως ήταν μια μόνο «φέτα» από το ευρύ πλαίσιο δραστηριοτήτων του συλλόγου, δεν έχω μέτρο σύγκρισης ούτε με ανάλογα club, ούτε με άλλες συναντήσεις του ΤΑ.  Προσωπικά δε μπορούσα να αναγνωρίσω τη θέση του καθενός πλην του οδηγού και της σκούπας, όμως υπήρχαν πραγματικά παλαιές πατριαρχικές μορφές που καλό είναι να εκμεταλλεύεσαι την εμπειρία τους.  Σκέφτηκα πως είναι του ΔΣ, αλλά ούτε σίγουρος μπορούσα να είμαι, ούτε για κουτσομπολιό βρισκόμουν εκεί οπότε και δε ρώτησα.

Σε αυτό το μικρό κομμάτι λοιπόν όπου συμμετείχα, η ώρα της επιστροφής και μαζί της αποτίμησης είχε ξεκάθαρη εικόνα: Πραγματική ευχαρίστηση για την εκδρομή. Η απόφαση να βρεθούμε εκεί μαζί με την Εύη και να ακολουθήσουμε την ομάδα, δεν μπήκε ούτε στιγμή σε αμφιβολία. Δε γνωρίζω αν ή πότε θα μπορέσω να το ξανακάνω αλλά θα πω σε όλες και όλους πως χάρηκα για τη γνωριμία.
Προς τους υπεύθυνους θέλω να πω: Ευχαριστώ! 
Σίγουρα πρέπει να το πω ονομαστικά στους Λευτέρη & Ανδρέα, αλλά και σε όσους καταλαβαίνω πως αφιέρωσαν χρόνο για την οργάνωση αλλά δεν ήταν παρόντες.

1-   υγ*  το Περίπτερο είναι μετά το Χαϊδάρι προς του Σκαραμαγκά και γράφει «Σταθμός 14»
2-   υγ** Όχι, δε με πλήρωσε κανείς για τα καλά μου λόγια, είναι εντυπώσεις από καρδιάς χωρίς υστεροβουλίες.
3-   υγ*** Πάντα τέτοια και καλύτερα, με ασφάλεια και οδηγική απόλαυση. 

(τα καλά λόγια θα τελειώσουν κάπου εδώ, γιατί άρχισαν τα ακατάλληλα αφού δε βγάζω άκρη με τις φωτογραφίες)
« Last Edit: Δευτέρα 15 Οκτώβριος 2012, 18:52:03 μμ by manground »

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #32 on: Δευτέρα 15 Οκτώβριος 2012, 19:01:29 μμ

Θέλω να προσθέσω κι εγώ μια κουβέντα για τη συμμετοχή στη χθεσινή εκδρομή, περισσότερο δε καθώς "μπήκα" στην παρέα για πρώτη φορά και θεωρώ πως οφείλω να αποκωδικοποιήσω τη διαδικασία.

Μια ημέρα που ξεκίνησε με δυσθυμία ως προς τη συννεφιά και εξελίχθηκε σε ηλιόλουστη και ζεστή έως και άνω του προβλεπομένου, με ένα πρόγραμμα που ακούγεται τόσο απλό, κι όμως είχε κρυφά hinds εκεί που δεν το περιμένεις.

Για έναν πρωτοεμφανιζόμενο σε μια μεγάλη και δοκιμασμένη παρέα, η προσέγγιση μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη. Σε επίπεδο συστάσεων ενδέχεται να επικρατήσουν οι χειρότερες συνθήκες, όπως να παρουσιαστείς ο νέος χαζοχαρούμενος και να συναντήσεις αλαζόνες πάλιουρες, ειδικούς και στυλάκια.

Αν αυτό μπορεί να βοηθήσει κάποιους επόμενους, επισημαίνω πως δεν υπάρχει ούτε υποψία τέτοιας συμπεριφοράς.
Μπείτε, όσο ελεύθερα και αυθεντικά μπορείτε στην ομάδα, και θα βρείτε ανθρώπους απολύτως κανονικούς, με ήδη γραμμένα χιλιάδες χιλιόμετρα, με μεγάλες γνώσεις στο αντικείμενο της μοτοσικλέτας, που όμως δεν τις χρησιμοποιούν για να καπελώσουν τους αδαείς. 
Επικρατεί αληθινά φυσιολατρικό πνεύμα, και οπωσδήποτε μια  λαγνεία προς τις χωμάτινες διαδρομές, κάτι που δεν προέκυψε την Κυριακή, αλλά η κουβέντες όλο και στρέφονταν προς τα βουνά. Το ON OFF δε λέγεται για πλάκα!
Επίσης δίνεται βάρος στην ασφάλεια και την οδηγική σύνεση, και αν σου γίνει επισήμανση  θα είναι συμβουλευτική και σίγουρα όχι να σε μαλώσει κάποιος.

Λόγω εμπειρίας στην οργάνωση και εκτέλεση παραγωγών, αναγνωρίζω τη  δομή της παρέας, τις ακριβείς απαντήσεις σε ό,τι κι αν χρειάστηκε να ρωτήσω, τον έλεγχο της διαδρομής, τους υπολογισμένους χρόνους, την αίσθηση πως υπάρχει πρόγραμμα και δεν πας κάπου χύμα στο κύμα. Ακόμα και κάποια παράκαμψη να προκύψει, θα είναι τέτοια που χωράει στο αρχικό πλάνο.

Βεβαίως ήταν μια μόνο «φέτα» από το ευρύ πλαίσιο δραστηριοτήτων του συλλόγου, δεν έχω μέτρο σύγκρισης ούτε με ανάλογα club, ούτε με άλλες συναντήσεις του ΤΑ.  Προσωπικά δε μπορούσα να αναγνωρίσω τη θέση του καθενός πλην του οδηγού και της σκούπας, όμως υπήρχαν πραγματικά παλαιές πατριαρχικές μορφές που καλό είναι να εκμεταλλεύεσαι την εμπειρία τους.  Σκέφτηκα πως είναι του ΔΣ, αλλά ούτε σίγουρος μπορούσα να είμαι, ούτε για κουτσομπολιό βρισκόμουν εκεί οπότε και δε ρώτησα.

Σε αυτό το μικρό κομμάτι λοιπόν όπου συμμετείχα, η ώρα της επιστροφής και μαζί της αποτίμησης είχε ξεκάθαρη εικόνα: Πραγματική ευχαρίστηση για την εκδρομή. Η απόφαση να βρεθούμε εκεί μαζί με την Εύη και να ακολουθήσουμε την ομάδα, δεν μπήκε ούτε στιγμή σε αμφιβολία. Δε γνωρίζω αν ή πότε θα μπορέσω να το ξανακάνω αλλά θα πω σε όλες και όλους πως χάρηκα για τη γνωριμία.
Σίγουρα πρέπει να το πω ονομαστικά στους Λευτέρη & Ανδρέα, αλλά και σε όσους καταλαβαίνω πως αφιέρωσαν χρόνο για την οργάνωση αλλά δεν ήταν παρόντες.

1-   υγ*  το Περίπτερο είναι μετά το Χαϊδάρι προς του Σκαραμαγκά και γράφει «Σταθμός 14»
2-   υγ** Όχι, δε με πλήρωσε κανείς για τα καλά μου λόγια, είναι εντυπώσεις από καρδιάς χωρίς υστεροβουλίες.

(τα καλά λόγια θα τελειώσουν κάπου εδώ, γιατί άρχισαν τα ακατάλληλα αφού δε βγάζω άκρη με τις φωτογραφίες)

Κώστα και Εύη σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας και την πρώτη σας συμμετοχή στο σύλλογο μας...

Όλα τα συνημμένα σου σχόλια είναι ενθαρρυντικά ώστε να συνεχίσουμε να προσπαθούμε αφιλοκερδώς για την διεξαγωγή μοναδικών εκδηλώσεων...

Ευελπιστούμε να σας δούμε και στις επόμενες εξορμήσεις μας.....

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

Offline ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ

• Rossi και πάνω !
  • Η τρελα δεν παει στα βουνα....καβαλαει Vara...
Reply #33 on: Δευτέρα 15 Οκτώβριος 2012, 19:22:21 μμ
:eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: .ζηλευωωωω.καλα δεν πατήσατε χώμα??? :2hysterical: :2hysterical:. στρατηγέ περιμένουμε εντυπώσεις απο το γκαζάδικο και γλυκα για τους βορειους μην ξεχνας  ;D.μπραβο στον συλλογο μας για ακομα 1 φορα.

πολυ βαρυ το εργαλειο!!!! πραγματικο τρενο! στον γυρισμο, προσπαθωντας να γλιτωσουμε τη βροχη, πετυχαμε αερα σε καποια σημεια της ΕΟ και το βαρα δεν κουνιοταν καν! και πολυ γκαζι! λιγο πατουσες και εφευγε σφαιρα! και το κυριοτερο (ο βασικος λογος αλλωστε που αποχωριστικα απο το ΤΑ) οικονομια.... στα ιδια χλμ απο κυλινη - αθηνα με το ΤΑ θα εκαιγα 19 λιτρα (με ταχυτητα μεχρι 120) με το βαρα εκαψα σχεδον 15 (με ταχυτητα 150). κατα τα αλλα, το εργαλειο ειναι τουμπανο (τα παιδια ειχαν να το λενε...) και τωρα ετοιμαζομαι για ελαστικα μια και τα υπαρχων ειναι για πεταμα (280 € η καλυτερη τιμη που βρηκα σε METZELER TOURANCS EXP ). με την πρωτη ευκαιρια συναντησης, θα εχει κερασμα και στους βορειους!!!!!

Offline Goikoetxea

• Rossi και πάνω !
Reply #34 on: Δευτέρα 15 Οκτώβριος 2012, 19:23:26 μμ
Προσυπογράφω κι εγώ όλα τα σχόλια του Κώστα, όντας μαζί με την Αλεξάνδρα το έτερο ζευγάρι ψαρακίων της παρέας... που αν και δεν γνωρίζαμε κανέναν, πλην του TAKHS81, αισθανθήκαμε άνετα από την πρώτη στιγμή :)
Ελπίζουμε κι εμείς να σας ξαναδούμε σε άλλη περίσταση στο μέλλον. :)

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
  • anaconda team is back sssssssssssssss
Reply #35 on: Δευτέρα 15 Οκτώβριος 2012, 19:56:23 μμ

Ελπίζουμε κι εμείς να σας ξαναδούμε σε άλλη περίσταση στο μέλλον. :)

Aν και δεν καταφερα να ερθω και να σας γνωρισω , χαιρομαι που φυγατε και οι δυο με τετοια αισθηματα και θα ηθελα να σας προτρεψω να παιρνετε μερος στις εκδρομες μας ,πιστευω ευκαιριες  για την ευφορια της ψυχης πρεπει να τις κυνηγαμε  ;D

Offline TASOS

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Aν θα μπορουσα τον κοσμο να αλλαζα.....
Reply #36 on: Δευτέρα 15 Οκτώβριος 2012, 20:38:15 μμ

Μπράβο ρε παιδιά που περάσατε καλά......

Πάντα τέτοια........

Ετοιμαστείτε για την επόμενη.....πρέπει να είναι η Dirty BBQ TOUR..........

Αλλες φωτό δεν έχει........?

Τα χρέπια δεν βγάλανε.....? ειδικά αυτός ο "ολόκληρος ένα ΔΣ"........ ;D ;D ;D :-* :-* :-*

Offline Dimitris(honda)

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • 7o ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΑΛΛΥ HTC ΦΘΙΩΤΙΔΑ 2012
Reply #37 on: Δευτέρα 15 Οκτώβριος 2012, 20:48:35 μμ

Πάντα τέτοια........

Ετοιμαστείτε για την επόμενη.....πρέπει να είναι η Dirty BBQ TOUR..........

Τα χρέπια δεν βγάλανε.....? ειδικά αυτός ο "ολόκληρος ένα ΔΣ"........ ;D ;D ;D :-* :-* :-*

κάτι βγάλαμε και εμείς

Offline georgakis

• GERRARD
  • Rossi και πάνω !
Reply #38 on: Δευτέρα 15 Οκτώβριος 2012, 21:02:07 μμ

Τα χρέπια δεν βγάλανε.....?
εσυ θα πληρωσεις για να δεις. :2hysterical:

ΖΩΝΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΙΛΙΟΝ-TRANSALP 650

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #39 on: Δευτέρα 15 Οκτώβριος 2012, 22:11:43 μμ

Αυτο ειναι feedback! 
μπραβο Κωστα !

πάιζει ρόλο που ησουν και εσυ "ετοιμος" για τετοιο ανοιγμα...
και το λεω αυτο γιατι εχει τυχει να ακουσουμε ακομα και ασχημα σχολια απο νεους φιλους , που ομως λογω ιδιοσυγκρασιας (προφανως) δεν βρηκαν τις ανοιχτες αγκαλες που περιμεναν και κατηγορησαν (εμεσα η αμεσα) την παρεα για αλάζονεια υπεροψια, αδιαφορία, κλίκα κλπ...

Φυσικα δεν ηταν ετσι... η κουλτουρα της παρεας μενει ίδια απο το 1998 που ξεκινησαμε!

εχει να κανει με το ποσο ετοιμος ειναι ο καθε ενας να κανει το ανοιγμα... όπως λεμε και στα Ελληνικα... it takes two...

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline manground

• νέος οδηγός
  • **
  • let's discover another coultures
Reply #40 on: Δευτέρα 15 Οκτώβριος 2012, 22:43:41 μμ

it takes two...

Two ??? Εδώ πήρε τριάντα !
Για να μη λέω τα ίδια, θα πω πως το δικό μου Μπράβο ηταν η ευχαρίστηση της Εύης στην επιστροφή στο σπίτι, και η κοινή μας αίσθηση πως δεν ήταν μια χαμένη ημέρα.
Δυστυχώς η μνήμη έχει σώσει λιγα από τα πολλά ονόματα, κι αν αναφερθώ ξεχωριστά θα παραβλέψω  κάποιους. 
Δε γνωρίζω σε κάθε εκδρομική συνάντηση αν οι υπέυθυνοι εναλλάσονται, όμως το πνεύμα ελπίζω να είναι το ίδιο.

Χαιρετισμούς στα άλλα δύο "ψαράκια" κι ας με τράβηξαν τη χειρότερη δυνατή φωτογραφία :)

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #41 on: Δευτέρα 15 Οκτώβριος 2012, 22:51:03 μμ

Δε γνωρίζω σε κάθε εκδρομική συνάντηση αν οι υπέυθυνοι εναλλάσονται, όμως το πνεύμα ελπίζω να είναι το ίδιο.

Σε κάθε μας επίσημη εκδρομή υπάρχουν τουλάχιστον 2 άτομα του Συλλόγου που αναλαμβάνουν να οδηγήσουν το Group.

Συνεπώς τα άτομα του 7 μελές Δ.Σ. μπορούν να εναλλάσσονται, χωρίς όμως να αλλοιώνεται η ζεστή - φιλική ατμόσφαιρα......

keep riding Kosta....

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

Offline Βαγγέλης

• Ζήσε με την Υγεία σου, μην παίζεις με αυτήν, θα χάσεις πολλά
  • Rossi και πάνω !
Reply #42 on: Δευτέρα 15 Οκτώβριος 2012, 23:36:11 μμ
Ρε παιδες να ρωτήσω κάτι?

Η ζήλεια πάει με ανάλογα με τα χρόνια? γιατί γμτ δεν μπορει να γίνεται και εδώ κάθε λίγο και λιγάκι μια τέτοια εξόρμηση? υπάρχει κρίση λέει ο άλλος, να πάρουμε όλοι ποδήλατο γμτ να πηγαίνουμε στην δουλειά μας.......(δουλειά μας...τεσπα) και να βάζουμε τα λεπτά της βενζινας στην άκρη, και να γίνεται χρήση τους όταν και όποτε χρειαστεί, τόσο πολύ μεγάλη γκαντεμιά έχει πέσει? να σας βάζω ρε τσουβαλάτους στο Ο.Α.Ε. αλλά δεν θα βλέπετε έξω μέχρι τον προορισμο που πρέπει...........φτου μας ρε να μην μας ματιάσω γμτ, θα φευγω και εγώ (που το κάνω τακτικά) αλλά πάω σε συγκεκριμένο τόπο, αλλά έγω δεν είμαι ποτέ συμφωνος με το  << μοναχικός καβαλάρης >> γουστάρω λιγο και τα αστειάκια μας και τα πειράγματά μας, αλλά άμα λάχει ναουμ' θα πάρω τραπεζάκι σκαμπο καρέκλες ψυγειάκι και τα εσωτερικά του, και όλο και κάποιο πλάτωμα θα βρω για να μου ανοίξει η όρεξη να κατεβάσω κανένα μπιράκι με το μεζεδάκι του (έστω κρύο).

Εχω την περιέργεια, αυτά τα παιδιά από την μακρινή Δύση, αλλά και την λιγο κοντύτερη Ανατολή ΄πλα αυτά δεν τα διαβάζουν? πέταξαν και είδος επικοινωνίας μα τους υπόλοιπους? μόνο αν τύχει και κατεβεί καμια όμάδα από μακρινή ξηρά θα εμφανιστούν και κάποιοι από εδώ, όχι γιατί σας αγαπάμε.... :2hysterical: αλλά από περιέργεια να δούμε πως είσαστε, μοιάζετε με μας? εισαστε και σεις από τον ίδιο πλανήτη?  :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:
Τέλος πάντων σας ευχομαι πάντα τέτοια και ακόμα καλύτερα, όσο σας ειναι δυνατόν και έχετε την θέληση, να ταξιδεύετε με ότι τρόπο μπορείτε, πάντα όρθιοι ανέμελοι υγιείς και ορεξάτοι για κάθε επόμενη εξόρκηση............. :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

Υ.Γ.   Σάκη (Στρατηγέ) καλορίζικο το ΑΡΜΑ να το χαρεις όσο πιο πολύ μπορείς, πάρε από κοντά τον Λευτέρη (leon) τώρα στην αρχή να σου δείξει πως στέκεται όρθιο χωρίς καν να κάνεις χρήση ούτε κεντρικό ούτε πλαϊνό σταν........ :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:
« Last Edit: Δευτέρα 15 Οκτώβριος 2012, 23:44:56 μμ by Βαγγέλης »

ekos

• Guest
Το vara του Στρατηγου ηταν πραγματικα απο τα πιο ωραια που εχω δει, αλλα Στρατηγε μου τα γλυκακια ηταν λιγοοοοοοοοο πιο νοστιμα απο το θηριο  ;D

andy

• Guest
και αφού γράψαμε τις καλές μας εντυπώσεις θα αναφερθώ σε κάποιο θέμα(που αφορά όλο το γκρουπ και όχι κάποιον αποκλειστικά) που σαν σκούπα και μέλος του ΔΣ με πείραξε γιατί πάνω από όλα είναι η ασφάλεια μας.
Θα μπορούσαμε να πορευόμασταν  καλύτερα.
Δηλαδή:
Δεν ήμασταν ένας δεξιά ένας αριστερά και με καλή απόσταση, υπήρχαν προσπεράσεις και το σημαντικότερο δεν έκοβε ο μπροστά όταν ξεκοβόταν ο πίσω του με αποτέλεσμα κάποια στιγμή χάθηκαν οι 3 τελευταίοι σε κάποιο χωριό(η μοναδική φορά που έφυγα από σκούπα).

Βασικός παράγοντα σε αυτό είναι και η ανάγνωση των κανόνων οδήγησης με γκρουπ.
Για αυτό σε κάθε ανακοίνωση εκδρομής ή άλλης δραστηριότητας στο τέλος πάντα βάζουμε :

"Στην κίνηση μας ως γκρουπ δεν ξεχνάμε τα εξής ....."

http://www.transalpforum.gr/index.php/topic,91.0.html
http://www.transalpforum.gr/index.php/topic,7466.msg122408.html#msg122408

Ρίξτε μια ματιά στα παραπάνω ποστ έστω και για περάσει η ώρα. Θα τα βρείτε ενδιαφέρον ;)

Ο ΑΝΤΙΠΡΟ... ;D

andy

• Guest
...και πληροφοριακά: το σκούτερ της Μαργαρίτας έγραψε 222χλμ και το πρωί που το γέμισε στον Πειραιά έβαλε 7,1lt :o

ναι ναι καλά ακούσατε.

Άρα η εκδρομή μου κόστισε:
12e βενζίνα
30e η ταβέρνα
6e οι καφέδες(αν τους πλήρωνα. Ευχαριστώ τον ΤΑΚΗ81)

Σύνολο 38e (δύο άτομα) ή 25e αν ήμουνα μόνος
« Last Edit: Τρίτη 16 Οκτώβριος 2012, 01:49:05 πμ by ΑΝΔΡΕΑΣ Ι. »

Offline ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

• Rossi και πάνω !
  • Μαργαρίτες μη μαδάς
...και πληροφοριακά: το σκούτερ της Μαργαρίτας έγραψε 222χλμ και το πρωί που το γέμισε στον Πειραιά έβαλε 7,1lt :o

ναι ναι καλά ακούσατε.

Άρα η εκδρομή μου κόστισε:
12e βενζίνα
30e η ταβέρνα

Σύνολο 38e (δύο άτομα) ή 25e αν ήμουνα μόνος

Και αν ήμουν μόνη μου θα πλήρωνα λιγότερη βενζίνη  :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Offline ΤΑΚΗΣ81

• Κάτσε καλά λέμε...
  • Rossi και πάνω !
  • SUZUKI - JAPANESE POWER
και αφού γράψαμε τις καλές μας εντυπώσεις θα αναφερθώ σε κάποιο θέμα(που αφορά όλο το γκρουπ και όχι κάποιον αποκλειστικά) που σαν σκούπα και μέλος του ΔΣ με πείραξε γιατί πάνω από όλα είναι η ασφάλεια μας.
Θα μπορούσαμε να πορευόμασταν  καλύτερα.
Δηλαδή:
Δεν ήμασταν ένας δεξιά ένας αριστερά και με καλή απόσταση, υπήρχαν προσπεράσεις και το σημαντικότερο δεν έκοβε ο μπροστά όταν ξεκοβόταν ο πίσω του με αποτέλεσμα κάποια στιγμή χάθηκαν οι 3 τελευταίοι σε κάποιο χωριό(η μοναδική φορά που έφυγα από σκούπα).

Βασικός παράγοντα σε αυτό είναι και η ανάγνωση των κανόνων οδήγησης με γκρουπ.
Για αυτό σε κάθε ανακοίνωση εκδρομής ή άλλης δραστηριότητας στο τέλος πάντα βάζουμε :

"Στην κίνηση μας ως γκρουπ δεν ξεχνάμε τα εξής ....."

http://www.transalpforum.gr/index.php/topic,91.0.html
http://www.transalpforum.gr/index.php/topic,7466.msg122408.html#msg122408

Ρίξτε μια ματιά στα παραπάνω ποστ έστω και για περάσει η ώρα. Θα τα βρείτε ενδιαφέρον ;)

Ο ΑΝΤΙΠΡΟ... ;D

Έχει δίκιο ο AndyPro και σε αυτό το σημείο θα ήθελα να πω ένα συγγνώμη στον Kostas49 (Κώστα τα είπαμε και απο το fb-ελπίζω να έφτασες καλά και στην ώρα σου με τους υπόλοιπους) όσον αφορά τον γυρισμό του ενός απο τα 2 γκρούπ (κακή συννενόηση και ανυπαρξία σκούπας) αλλά και στα υπόλοιπα παιδιά να διευκρινήσω πως για λόγους βιντεοσκόπησης έγινε πέρασμα με alarm και αργή πορεία ώστε να τραβήξω όλες τις μηχανές και μία μία πορευόμενες...

Δεν τη γλυτώνεις την επόμενη φορά,μη φοβάσαι... όταν έρθω Αίγλη κλπ κλπ...  ;)

Με Honda Transalp XL 600V πήγαινα παντού !!! Τώρα πλέον συνεχίζω με V strom !!!

Όσο αξίζει ένας κώλος δεν αξίζει ο κόσμος όλος...

andy

• Guest
Και αν ήμουν μόνη μου θα πλήρωνα λιγότερη βενζίνη  :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:
και αν η γιαγιά μου είχε @ρχιδι@ θα ήταν ο παππούς μου ;D

Offline Goikoetxea

• Rossi και πάνω !
Αλήθεια, με εκείνο το βιντεάκι τι γίνεται; Έχει ανέβει/θα ανέβει κάπου; Επίσης κάποιος ακόμα (Stoneman) τράβηξε ένα βίντεο στην ταβέρνα με δυο περάσματα από κάθε πλευρά, θα ήταν ωραία να ανέβαινε κι αυτό ;)