Καλησπέρα παιδιά έχουμε ένα piaggio liberty 125 και τις τελευταίες 2 μέρες δεν παίρνει μπρός. Το είχε ο αδερφός μου τον τελευταίο καιρό και κάποιες φορές στην οδήγησε έλεγε ότι του έκλεινε (δεν είναι και ο καλύτερος οδηγός βέβαια, τώρα μαθαίνει). Το είχαμε πάει περυσυ για σέρβις και μας είχαν πεί ότι έχει πρόβλημα το καρμπυρατερ, το είχαμε 2-3 χρόνια σε ακινησία το μηχανάκι αλλά με τη χρήση ίσως να ξεμπούκωνε είπε. Βραχυκυκλώνει συνέχεια το μπουζί και κάθε τόσο πρέπει να αλλάζουμε και απο ένα, τις προηγούμενες φορές όταν δεν έπαιρνε απλά καθαρίζαμε το μπουζί και ύστερα όλα καλά. Τώρα πήρα καινούργιο μπουζί, φόρτισα την μπαταρία πλήρως αλλά δεν παίρνει μπρός.. Το μπουζί βγάζει σπίθα, η βενζίνη είναι σχεδόν στο φούλ αλλά είναι στο ρεζερβουάρ μέσα 3-4 βδομάδες, έχει αυτο σημασία;
Χθές που πήγα να πάρω το μπουζί του είπα ότι δεν παίρνει και μου είπε το καρμπυρατέρ λογικά είναι διότι κάνει υπερχείλιση βενζίνης...
Πως μπορώ να έχω πρόσβαση στο καρμπυρατέρ να το άνοιγα λίγο να κοιτάξω μηπως έχιε πιάσει κάποια ακαθαρσία ή οτιδήποτε;
Μπορεί να φταίει κάτι άλλο;