Το 700 θελω να το δωσω για τον λογο οτι αγοραζοντας το XR 250 για τα χωματα, δεν το χρησιμοποιω πλεον οπως θα επρεπε. Χρειαζομαι ενα μηχανακι μονο για ασφαλτο. Και επειδη ειναι καινουριο ακομα, λεω να το δωσω τωρα που εχει καποια αξια μεταπωλησης..
Λογω ηληκιας, οικογενειας κλπ αποκλειω ολα τα σουπερσπορτ κλπ, και παω για ενα καθαρο στρητ, με κλασικη εμφανιση ρετρο που παντα μου αρεσε. Το συγκεκριμενο ταιριαζει σε αυτα που ψαχνω, η τιμη του ειναι προσιτη-πανω κατω 1-2 χιλαδες διαφορα απο το 700ρι.
Αυτο που ειπε ο Κωστας για βολτα μονο τη Κυριακη, δεν ειμαι σιγουρος, υπαρχουν πολλοι σε διαφορα φορουμ, που το εχουν και για καθημερινη χρηση, χωρις παραπονα.
Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι στην Κυπρο δεν υπαρχει επισημος αντιπροσωπος, εκτος απο αυτον που φερνει τα Χαρλευ, εισαγει με παραγγελιες αλλα δεν ειναι εξουσιοδοτημενος. Δεν ξερω τι παιζει ακριβως με αυτο το θεμα. Παντως εχω ακουσει οτι δεν βγαζουν προβληματα, ειναι αξιοπιστα, και με κορυφαια ποιοτητα κατασκευης
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instict, and the experience as well, you can fly very high.
Ayrton Senna