Φιλαράκο η στραβή μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή...... μην ακούω χαζές δικαιολογίες.....
Διαφορετικά και η ΚΤΜ θα είχε μόνιμα τρίμπρατσες... 
Στην τελευταία χωμάτινη βόλτα μαζί μας ήταν ένα ΚΤΜ καλή ώρα.....
Έτυχε να στραβώσει η ζάντα του απ την έξω μεριά και δεν πηγαίναμε μαλλιοκούβαρα όπως θες να εντυπωσιάζεις .....
Αν ΔΕΝ είχε σαμπρέλα ή αν ΔΕΝ ήταν με ακτίνες οποιαδήποτε άλλη ζάντα θα μας είχε αφήσει στο βουνό...
Στο βουνό ΔΕΝ ξέρεις ποτέ τι θα συναντήσεις στο επόμενο μέτρο.....
Όλα τα υπόλοιπα περί βρομιάς και μπίχλας, υγρασίας και και και τα ακούω βερεσέ...
ε τώρα τι να σου πω ?
Έχω και ένα ΚΤΜ 250 που έχει φάει πολύ κατσάβραχο. Οι πιέσεις εκεί είναι Max 15 PSI και όπως με ξέρετε καλά...τις κοιτάω μια φορά το χρόνο,, συνήθως με το χέρι και αυτό. Ένα χτύπημα δεν έχουν ! Γιατί ? γιατί απλά το μυαλό μου δεν είναι κουκουρούκου αλλά φροντίζει να μη χαλάσει ούτε τη δική μου βόλτα ούτε των άλλων με τέτοια απρόοπτα. Δε λεω οτι δε θα συμβούν ! αλλά αν ήμουν της αντίθετης κατηγορίας θα είχε συμβεί πολλές φορές.
Ούτε λέω οτι οι ακτινωτές δεν είναι πιο κατάλληλες για χώμα. Σαφώς και είναι. Αλλά αυτό αφορά λιγότερο απο 1% αυτών που κυκλοφορούν.
Στην τελευταία χωμάτινη βόλτα μαζί μας ήταν ένα ΚΤΜ καλή ώρα.....
Έτυχε να στραβώσει η ζάντα του απ την έξω μεριά και δεν πηγαίναμε μαλλιοκούβαρα όπως θες να εντυπωσιάζεις .....
Αν ΔΕΝ είχε σαμπρέλα ή αν ΔΕΝ ήταν με ακτίνες οποιαδήποτε άλλη ζάντα θα μας είχε αφήσει στο βουνό...
Ναι έτυχε... χτύπησε πάνω ένα κουνούπι που είχε φάει ατσάλι και στράβωσε !
Οκ και στράβωσε η ζάντα. Τι έγινε μετά ? αν είχε τσιμπήσει τη σαμπρέλα είχε μαζί του να την αλλάξει ? ήξερε να την αλλάξει ? και φυσικά τι ζημιά κάνεις στη ζάντα με τους λεβιέδες στο βουνό ? (ειδικά άσχετος?)
Σχετικά είναι όλα, μην είμαστε δογματικοί.
όσο για το
Στο βουνό ΔΕΝ ξέρεις ποτέ τι θα συναντήσεις στο επόμενο μέτρο.....
ισχύει για παντού. (Μη θες να εντυπωσιάζεις...

) Γιαυτό έχεις τα φρένα το τιμόνι και τα μάτια στο δρόμο.
Το πιθανότερο είναι να συναντήσεις κανα σκίουρο, αλλά λάδια και πετρέλαια δε θα συναντήσεις.
Εκτός και αν εννοείς... οτι δένεις τη σαμπρέλα σε στυλ Ραμπο και δε μασάς τίποτα μετά