και να υπολογίσεις οτι είχες ασφάλτινα ελαστικά σε συνθήκες εντελώς άσχετες για τον σκοπό που προτείνονται.
Δυο συστάσεις : 1ον, κλειστό το κράνος πάντα. 2ον όρθια στάση στη μηχανή. Έτσι όπως κάθεσε κοιτάς το μηχανάκι αντί να κοιτάς 10μ μπροστά σου.
3ον... το 700 έχει φοβερά φρένα.
Συμφωνώ ότι τα λάστιχά μου δεν είναι για τέτοια χρήση. Δεν τα πήγαν και άσχημα όμως. Τουλάχιστον, περίμενα (όπως και η παρέα) να έχω δυσκολίες στα πραγματικά trial enduro σημεία που περάσαμε...
Για τις συστάσεις...
1ον, το πάθημα μάθημα!!! Και να σκεφτείς ότι αποφεύγω να το έχω ανοιχτό κατά την οδήγηση!!!
2ον, οι φωτογραφίες είναι από τις πρώτες προσπάθειες. Μετά την έμαθα την όρθια θέση και όταν βρήκα ακριβώς που πρέπει να είναι το βάρος μου σε σχέση με το ζύγισμα της μοτό ...απογειώθηκα!!!
3ον, όντως έχει φοβερά φρένα και αυτός ήταν και ο λόγος αγοράς της συγκεκριμένης μηχανής! Οι συνθήκες εδάφους-ελαστικών-ταχύτητας-απόστασης για ακινητοποίηση ήταν κάπως. Το παράκανα με την ταχύτητα, η μηχανή σηκώθηκε αρκετά από το έδαφος μειώνοντας το χώρο που είχα μετά την ...προσγείωση, κάτω είχε χόρτα και εγώ ...ασφάλτινα! Δε λέω τίποτα κακό για τα φρένα της. Το μόνο που λέω είναι ότι ΜΟΝΟ σε αυτή την περίπτωση θα ήθελα να μπλοκάρω τον πίσω τροχό για να την γυρίσω... Έτσι όμως δεν νομίζω να την ξαναοδηγήσω...