Να σας πω κι εγώ την ιστοριούλα μου καθώς από ότι βλέπω δεν είμαι ο μόνος ΤΡΕΛΟΣ του χωριού...
XLV650 του 2000 πρώτο χέρι.
Τον τελευταίο 1 μήνα παρατηρούσα ότι άρχισε να μην σβήνει το λαμπάκι του HISS με συνέπεια να μην ξεκινάει οπότε σκέφτηκα ότι φταίει το HISS και λέω άντε πάλι να δω πως θα βγάλω 3 κλειδί (ήδη εδώ και 5 χρόνια χρησιμοποιούσα χωρίς πρόβλημα το δεύτερο) - Έχω παραγγείλει ένα από ebay και περιμένω να έρθει.
Μπαταρία τζελ -ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ -αλλαγμένη πριν από 15 μήνες ! και συχνά συνδεδεμένη στο φορτιστή του Lidl για συντήρηση.
Μετά από τριήμερο στο φορτιστή όλα δείχνουν καλώς και λέω πως κάτι άλλο πρέπει να φταίει.
Παράλληλα παρατηρώ ότι πλέον το λαμπάκι του HISS σβήνει με τη μία και η μηχανή παίρνει επίσης με τη μία οπότε σκέφτομαι ότι ήταν κάτι τυχαίο και την πήρα για ένα ταξιδάκι σε διπλανό νησί!!!!
Αφού έφτασα στο νησί και όλα καλά την επόμενη ημέρα πάω να την βάλω μπροστά και δεν παίρνει με τίποτα ενώ το λαμπάκι του HISS σβήνει κανονικά!
Αυτό δεν μου είχε ξανατύχει ΠΟΤΕ στα 14 χρόνια που έχω το μοτόρι.
Αφού ξελίγωσα τη μπαταρία συνδέω με μία αυτοκινήτου και ΤΣΑΚ! με τη μία παίρνει μπροστά... γκρρρρρ

Αφού δουλεύει 5 λεπτά και τη σβήνω και αποσυνδέω τους πόλους δοκιμάζω και την αναβοσβήνω χωρίς πρόβλημα 3 φορές. γκρρρρρ

- Παθαίνουν και ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ τα τρανσάλπια μας;;;

Την επόμενη μέρα - έπρεπε να μπω στο πλοίο να επιστρέψω - δοκιμάζω και όλα ΟΚ, με τη μία αλλά ξεκινάει ΑΛΛΑ ρε παιδιά έχει ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΠΛΕΟΝ Η ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ της και την άφησα να δουλεύει 50 λεπτά σε στάση

, μέχρι να δέσει το πλοίο, διότι φοβόμουν ότι εάν την έσβηνα μπορεί να έπρεπε να την σπρώχνω στον καταπέλτη του πλοίου!!!

Συμπερασματικά και από όλα αυτά που διαβάζω εδώ μέσα, κατά την ταπεινή μου γνώμη - υπάρχει σοβαρή αναξιοπιστία με τα ηλεκτρονικά της καλής μας (HISS να το πω, κάτι άλλα να πω ... δεν ξέρω - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΠΑΝΤΩΣ).
Δεν την ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΠΛΕΟΝ και αυτό μου έχει στοιχίσει

Τι πρέπει να κάνουμε για αυτό;