Ψάχνω και εγώ τώρα να το αλλάξω και αναρωτιέμαι να αλλάξω ύψος ή πλάτος 
Αυτές είναι οι διαστάσεις του μαμά τιμονιού σε TAV3;
A = 770mm - width
B = 130mm - height at end of bar
C = 115mm - rise
D = 170mm - clamp area width
E = 104mm - sweep
Ανακινω επισης το θεμα καθως ειμαι κι'εγω για τιμονι στο "παλιο" ΤΑ650 του οποιου το τιμονι εχει καποιες σκουριες μετα απο 10.5 χρονια αλλα και επειδη θελω κατι λιγο περισοτερο εντουραδικο και ακαμπτο το οποιο ομως να διατηρει την ανεση του μαμισιου στις μεγαλες αποστασεις στην ασφαλτο.
Οι παραπανω διαστασεις εχουν μετρηθει απο τον AlanH στο xrv transalp φορουμ (
http://www.xrv.org.uk/forums/transalp) στο οποιο υπαρχει φοβερη πληροφορια για Τρανσαλπ για οποιον ξερει καλα Αγγλικα. Αυτος εχει βαλει το Renthal 677 για Suzuki Quadracer το οποιο εχει παρομοιες διαστασεις:
A = 770mm - width
B = 120mm - height at end of bar
C = 115mm - rise
D = 180mm - clamp area width
E = 92mm - sweep
Σε σχεση με το μαμισιο, αυτο ειναι 1εκ. πιο χαμηλο και εχει 1.2εκ. λιγοτερο sweep (δηλ. ναρχεται προς τον αναβατη), το τελευταιο ειναι καλυτερο για εντουραδικη χρηση αλλα επειδη ειναι λιγο χαμηλοτερο ισως θελει εναν αποστατη 20χιλ./2εκ.
Αλλα ψαχνοντας, και με τη βοηθεια του manolo (thanks m8

), νομιζω οτι βρηκα κατι ακομη καλυτερο για τη χρηση που θελω εγω. Ειναι το Pro-Tech της WRP τα οποια φερνει ο Τζωρτζοπουλος στην Ελλαδα και το οποιο μπορει να δει κανεις εδω:
http://www.motonet.biz/eshop/?good_detail=21023Οι διαστασεις του ειναι οι εξης:
A = 800mm - width
B = 132mm - height at end of bar
C = ?? - rise
D = 160mm - clamp area width
E = 63mm - sweep
Σε σχεση με το μαμισιο, αυτο ειναι 3 εκ. πιο φαρδυ, 1.2 εκ. πιο ψηλο και εχει 4.1 εκ. λιγοτερο sweep, φαινεται δηλαδη οτι πρεπει για εντουραδικη χρηση χωρις να το "παρακανει", οποτε και στα ταξιδια θα πρεπει να παραμενει ξεκουραστο. Μαλιστα σε συνδυασμο με τα χαμηλοτερα κατα 1.5 εκ. μαρσπιε της Motech θα ειναι σα ναχει σηκωθει το τιμονι κατα 2.7εκ συνολικα - οτι πρεπει για χωμα!
Θα το βαλω εν καιρω και θα ποσταρω εντυπωσεις