Οσοι αποφασιζουν να παρουν ον οφ και να το χρησιμοποιησουν σαν ον οφ να 'σαι σιγουρος οτι δεν βλεπουν καμια διαφορα (ποσο μαλλον μεγαλη) σαν αυτην που βλεπεις εσυ
Μάλλον τότε ο κάθε αναβάτης - ιδιοκτήτης μοτο έχει διαφορετική λογική στο θέμα αυτό.
Προσωπικά στις χωμάτινες εκδρομές μου ποτέ δεν οδήγησα στο όριο μου με επιθετική οδήγηση, προκειμένου να αποφύγω πτώση - ζημιά. Ούτε υπερβολικά ρίσκα πήρα και πάντα διάλεγα τις κατά το δυνατόν πιο ανώδυνες διελεύσεις.
(και έφτασα με τo Transalp σε μέρη που δεν το πίστευα

)
Αυτό το έκανα διότι α) βρισκόμουν σε ελεύθερο χρόνο με σκοπό να απλαύσω τις ομορφιές της φύσης και έχοντας έναν προορισμό και ένα πρόγραμμα να τηρήσω β) τα χρήματα και το χρόνο που θα δαπανούσα σε περίπτωση σοβαρής ζημιάς, θα προτιμούσα να τα διαθέσω διαφορετικά (ζημιές και πτώσεις θα τύχουν, αλλά οδηγόντας όπως οι δημοσιογράφοι στο test σίγουρα τις φέρνεις πιο κοντά)
Αν ήθελα να ανεβάσω το επιπεδό μου οδηγικά και να αποκομίσω από μία χωμάτινη διαδρομή αδρεναλίνη, θα το έκανα με άλλη μοτοσυκλέτα και όχι με ένα σύγχρονο on-off με 200+ κιλά και άφθονη πλαστικούρα.
Αντίθετα οι δημοσιογράφοι την ώρα του τέστ βρίσκονται "εν ώρα εργασίας" και επιστρέφοντας, οτι και και έχουν πάθει οι μοτοσυκλέτες του τεστ, άλλος θα αναλάβει τις επισκευές ενώ η προσωπική τους μοτοσυκλέτα θα τους περιμένει ανέπαφη.
Επίσης λόγω της δουλειάς τους έχουν φτάσει σε υψηλό οδηγικό επίπεδο που η πλειοψηφία των απλών οδηγών δεν έχει.
Επιπλέον μέρος της δουλειάς τους είναι να εξειτάρουν τους αναγνώστες τους με το θέαμα που προσφέρουν.
(Είναι χαρακτηριστικός ο "άγαρμπος" τρόπος που προσπαθούν να περάσουν τα λούκια-χαράδρες στο παραπάνω βίντεο).