και το άλλο 16βάλβιδο 1800 με συμπίεση 10:1 και κόφτη στις 7100. "
mazda 6?
στο θεμα
ακετονη καθαρη χρησιμοποιουσα για αρκετο καιρο οσο ειχα το αυτοκινητο που χρησιμοποιουσα σε track day και σε διαφορους ¨αγωνες¨
μετα απο την μακροχρονια αυτη χρηση δεν θα ελεγα οτι ειναι τοσο αποτελεσματικη οσο διαβασα στο δευτερο μυνημα.
την χρησιμοποιουσα μονο με 100 αρα βενζινη καθως μονο με τετοια δουλευε σωστα το αυτοκινητο.
για την καταναλωση δεν εχω ιδεα καθως δεν το ειχα υπολογισει ποτε(αυτοκινητο 1000 κυβικα και η μεση καταναλωση ηταν πανω απο 10 λιτρα/100χλμ. αφου δουλευε συνεχως τερμα.
για την αποδοση,ειχε μια μικρη διαφορα στις πολλες στροφες κοντα στον κοφτη.για να καταλαβεις την διαφορα αυτη θα επρεπε να γνωριζεις πολυ καλα τον κινητηρα σου και να τον εχεις ¨ακουσει¨ πως ανταποκρινεται σε ολες τις πιθανες συνθηκες.
γενικα αισθανοσουν οτι κατι καλυτερο γινεται απο την αποδοση του κινητηρα αλλα δεν ξερω αν αξιζε τελικα τον κοπο.
ακετονη και λαστιχενια μερη δεν συμπαθιουνται ιδιαιτερα οποτε πρεπει να συνυπολογιστει και αυτο.
αυτο που ειχε κανει εντυπωση ειναι οτι,ενω η ακετονη βοηθαει στην καλυτερη καυση του μειγματος,με δυσκολια εβγαζα καρτα καυσαεριων.οχι οτι χωρις ακετονη εβγαζα ευκολα,αλλα δυσκολευοταν η κατασταση.αυτο λοιπον δεν το καταλαβαινα.
την χρησιμοποιουσα οπως ειπα μονο σε αγωνες και track day ωστε να καταναλωνεται και να μην μενει μεσα,ωστε να μην επιταχυνω τις ζημιες στα λαστιχενια μερη που πιθανον να μου εκανε.
στο κλαμπ του αυτοκινητου που ειχα,υπαρχουν ανθρωποι που ορκιζονται οτι η διαφορα στην καταναλωση μπορει να φτασει και τα 50 χλμ στο ρεζερβουαρ.
δεν ηταν το ζητουμενο μου και δεν εχω κατι να πω περι αυτου. στο transalp τωρα δεν νομιζω οτι θα μπω στην διαδικασια να το δοκιμασω.
ισως τελικα να ειναι ενα ειδος σουπερμαντολινης,αν και ειχα διαπιστωσει καποιες διαφορες.