Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα όλους!
Παρακολουθώ το forum εδώ και καιρό και ήρθε η ώρα να συστηθώ.

Μετά απο χιλιάδες χιλιόμετρα και πολλές μοτοσυκλέτες εδώ και 27 χρόνια, ήρθε η ώρα να βρεθώ με transalp γιατί πάντα μου ξέφευγε για κάποιο ανεξήγητο λόγο...
Έχω λοιπόν εδώ και ένα χρόνο περίπου μια 600 του '98, κόκκινη, την οποία βρήκα πολύ συμπαθητική, βολική και εξυπηρετική για τις ανάγκες μου (Αθήνα και κανα ταξιδάκι άν μπορέσουμε λόγω υποχρεώσεων).
Στην κορύφωση είχα FJR 1300 και όσο αυξάνονταν η κρίση.... Varadero 99, Africa 95, και τώρα το τρανσαλπάκι, το οποίο ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ (τηρουμένων των αναλογιών εεεε). Μετά απο ένα ατύχημα με την Africa στην Αλεξάνδρας που μου χάρισε μια βίδα στον καρπό και δυό μήνες περιπέτειες υγείας, την πούλησα και βρέθηκα μετά απο χρόνια χωρίς μηχανή. Ε ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ βρε παιδιά ..με νοιώθετε πιστεύω...(μέχρι σκούτερ αγόρασα γιατι δεν μπορούσα να πατήσω συμπλέκτη και να χω την αίσθηση οτι καβαλάω δυο ρόδες), αλλά....ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Και βρέθηκα με το τρανσαλπάκι, αξιοπρεπές σε όλα και παλιά (πολύ παλιά) ανεκπλήρωτη συμπάθεια, που η κρίση μας έφερε μαζί. (Να και ένα καλό απο την κρίση

)
Η παρέα σας είναι καταπληκτική και το forum χρησιμότατο!
Ελπίζω να συνεισφέρω ότι μπορώ.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν!