Hellas Transalp Forum

Νέος στην παρέα ? συστήσου εδώ

gvarth · 1726930

Offline Goodevil

• νέος οδηγός
  • **
Reply #2400 on: Πέμπτη 17 Νοέμβριος 2011, 06:22:37 πμ

Παναγιώτη καλησπέρα και καλώς μας βρήκες φίλε μου......

Απ τις πιο θεαματικές εισόδους και εισαγωγές στο H.T.C.F. που έχω δει ποτέ μου........ :eusa_clap: :eusa_clap:

Αλλά με στεναχώρησες ......

Καλά έχεις κάνει τόσες αλλαγές και αντί να μας βάλεις καμιά φωτό απ τις λεπτομέρειες τις μηχανής σου, τα χρώματα της, τα carbon της μας βάζεις να ακούμε metal..... 8) 8)

Καλά Postαρίσματα φίλε μου...

Και το βίντεο..

Οκ τώρα.. έτσι; ;)

Offline sleth25gr

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #2401 on: Πέμπτη 17 Νοέμβριος 2011, 06:22:50 πμ
Χρονη και Γιωργο καλως ηρθατε

ευχαριστώ  :2egyptdance: καλώς σας βρίκα

Offline Σπύρος

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #2402 on: Πέμπτη 17 Νοέμβριος 2011, 09:12:07 πμ
Καλώς σας βρήκα παίδες. Ευχαριστώ   :)

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #2403 on: Πέμπτη 17 Νοέμβριος 2011, 18:10:09 μμ
Με λενε χρονη Μπουσδογλου και ειμαι απο κρητη.μενω στον αγιο Νικολαο και μερικει απο εσας με ξερουν απο την καλοκαιρινη αποβαση στην Ελουντα οπου και εργαζομε.ειμαι παντρεμενος και εχω ενα γιο 15 χρονον.η συνεπιβετης μου στη ζωη και στη μοτο ονομαζετε Λυδια.οι δυο τροχοι μπηκαν στη ζωη μου οταν ειμουν 5 μηνων αφου η πρωτη φοτο ηταν πανω σε μια φλορετα του 1965 με της ταχητιτες στο χερι.Δεν εχω και καλη σχεση με τα κομπιουτερ παρα μονο αν ειναι της τηλεορασης.Στο φορουμ με εγρεψε ο παγκαλος που ολοι τον ξερετε και ηταν το δευτερο καλητερο δορο που πηρα τα τελευτεα δυο χρονια,το προτο ηταν οταν η Λυδια μου εκενε δορο την μοτο που εχω τωρα μια μπορτο v strom650.δεν εχει σημασια για μενα τη οδηγας αλλα το που σε παει.μου αρεσουν παρα πολη τα ταξιδια και οι βολτες οι πραγματικες αλλα και αυτες που κανω με το μυαλο μου διαβαζωντας το φορουμ.Σας ζηλεβω καθε φωρα που ξεκινατε νια καινουρια περιπετια.παντα τετοια να κανετε και παντα να γυρνατε ολοι πισω να γραφετε για να σας διαβαζω.Α και κατι ακωμα,ειμαι 46 χρονων και μαλων εχω το μυαλο 10χρονου αλλα γουσταρω τρελα.

Να συμπληρώσω ότι φοράει 43 νούμερο παπούτσι!

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline Βαγγέλης

• Ζήσε με την Υγεία σου, μην παίζεις με αυτήν, θα χάσεις πολλά
  • Rossi και πάνω !
Reply #2404 on: Πέμπτη 17 Νοέμβριος 2011, 18:13:03 μμ
Σπύρο καλως μας ηλθες πάντα όρθιος και καλοτάξιδος

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #2405 on: Πέμπτη 17 Νοέμβριος 2011, 18:14:22 μμ
Κάτσε να σε τακτοποιήσω Παναγιώτη....

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #2406 on: Πέμπτη 17 Νοέμβριος 2011, 18:17:01 μμ
Πράγματι νομίζω αν την πλύνεις θα δείξει καλύτερα......

Οι 4 διακόπτες αριστερά και δεξιά του καντράν τι είναι;

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"

Offline Goodevil

• νέος οδηγός
  • **
Reply #2407 on: Πέμπτη 17 Νοέμβριος 2011, 19:02:18 μμ
Πράγματι νομίζω αν την πλύνεις θα δείξει καλύτερα......

Οι 4 διακόπτες αριστερά και δεξιά του καντράν τι είναι;

Την επόμενη φορά θα φροντίσω να είναι καθαρή και μέρα. ;D

Λοιπόν, οι διακόπτες.. όταν έδωσα για το carbonάρισμα τη μάσκα, ότι ανοίγματα ήταν να γίνουν και για να μη δημιουργηθεί πρόβλημα αργότερα, έγιναν πριν την βαφή.

Έτσι υπολόγισα 4 διακόπτες για:

Α) Φωτισμός οργάνου time/volt/temp

Β) Alarm

Γ) Προβολάκια

Δ) Ομοιομορφία και πιθανή μελλοντική ανάγκη. Έχω συνηθίσει βλέπεις από τη δουλειά μου, να αφήνω πάντα spear! ;)

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #2408 on: Πέμπτη 17 Νοέμβριος 2011, 19:05:38 μμ
Καλή σκέψη......

Τα Carbon σου είναι βαφή ή αυτοκόλλητο..... ;

Πολύ καλή δουλειά.... :eusa_clap:

Offline Goodevil

• νέος οδηγός
  • **
Reply #2409 on: Πέμπτη 17 Νοέμβριος 2011, 19:37:43 μμ
Καλή σκέψη......

Τα Carbon σου είναι βαφή ή αυτοκόλλητο..... ;

Πολύ καλή δουλειά.... :eusa_clap:

Σ’ευχαριστώ.

Το ‘’carbon’’ αυτό, δεν είναι ούτε βαφή, ούτε αυτοκόλλητο. Είναι φιλμ που μεταφέρει το μοτίβο του στην επιφάνεια που έχεις ντύσει με την μέθοδο της υδατομεταφοράς (σαν κάτι παλιά παιδικά tattoo). Μετά το βερνικώνεις για αντοχή. Με αυτό το συστηματάκι, μπορείς να αλλάξεις look σχεδόν σε ότι στέρεο αντικείμενο θες, ακόμη και σε εύκαμπτα πλαστικά, χωρίς να κάνει τσακίσματα ή ‘’σπασίματα’’. Βγαίνει σε διάφορα μοτίβα, από carbon 4-5 διαφορετικά σχέδια και αποχρώσεις, έως ξύλο ή λαμαρίνα μπακλαβαδωτή και πολλά άλλα.   

Offline ΓIANNHΣ

• Γιάννης Αποστόλου
  • Rossi και πάνω !
Reply #2410 on: Παρασκευή 18 Νοέμβριος 2011, 03:12:49 πμ
Με λενε χρονη Μπουσδογλου και ειμαι απο κρητη.μενω στον αγιο Νικολαο και μερικει απο εσας με ξερουν απο την καλοκαιρινη αποβαση στην Ελουντα οπου και εργαζομε.ειμαι παντρεμενος και εχω ενα γιο 15 χρονον.η συνεπιβετης μου στη ζωη και στη μοτο ονομαζετε Λυδια.οι δυο τροχοι μπηκαν στη ζωη μου οταν ειμουν 5 μηνων αφου η πρωτη φοτο ηταν πανω σε μια φλορετα του 1965 με της ταχητιτες στο χερι.Δεν εχω και καλη σχεση με τα κομπιουτερ παρα μονο αν ειναι της τηλεορασης.Στο φορουμ με εγρεψε ο παγκαλος που ολοι τον ξερετε και ηταν το δευτερο καλητερο δορο που πηρα τα τελευτεα δυο χρονια,το προτο ηταν οταν η Λυδια μου εκενε δορο την μοτο που εχω τωρα μια μπορτο v strom650.δεν εχει σημασια για μενα τη οδηγας αλλα το που σε παει.μου αρεσουν παρα πολη τα ταξιδια και οι βολτες οι πραγματικες αλλα και αυτες που κανω με το μυαλο μου διαβαζωντας το φορουμ.Σας ζηλεβω καθε φωρα που ξεκινατε νια καινουρια περιπετια.παντα τετοια να κανετε και παντα να γυρνατε ολοι πισω να γραφετε για να σας διαβαζω.Α και κατι ακωμα,ειμαι 46 χρονων και μαλων εχω το μυαλο 10χρονου αλλα γουσταρω τρελα.

Βρε καλώς τον Χρόνη!!!!!!!!!!!!

Ποτέ μην μαλώνεις με έναν ηλίθιο.
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω μεγαλύτερης εμπειρίας

Offline Σπύρος

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #2411 on: Παρασκευή 18 Νοέμβριος 2011, 04:27:11 πμ
Λοιπόν παίδες μην τον στεναχωρείτε τον άνθρωπο. Γουστάρω άπλυτη μηχανή!!! Βαγγέλη ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Και ένα κουίζ: Ποιο νησί έχει τα περισσότερα έπιπλα?
Εδώ σε θέλω κάβουρα… 

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
Reply #2412 on: Παρασκευή 18 Νοέμβριος 2011, 06:59:16 πμ
Παναγιώτη καλώς όρισες και να χαίρεσαι την κούκλα σου πάντα όρθιος με πολλαααααααααααα χιλιόμετρα..

Το "είναι λίγο βρώμικη η μηχανή" πάρτο πίσω, είναι πολύ βρώμικη η μηχανή και δεν θα περίμενα απο εναν τόσο μερακλή τύπο όπως εσυ να εχει την κουκλίτσα τόσο άπλυτη.. Θέλω φωτογραφία με την κούκλα να μοσχοβολάει λεβάντα παντού !!! ;D
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σπύρο καλώς όρισες στην πιο καλή παρέα..

Το νησί που ψάχνεις είναι η  
« Last Edit: Παρασκευή 18 Νοέμβριος 2011, 07:01:38 πμ by Venumis (Mike) »

Μετά απο τόσα χρόνια ακόμα ακούω Heavy metal και το γουστάρω τρελά..Μπράβο μου ο μπαγάσας, μου αρέσω !

Offline Σπύρος

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #2413 on: Παρασκευή 18 Νοέμβριος 2011, 16:30:31 μμ
Καλά με την πρώτη το βρήκες! Σνιφ, σνιφ… θα κλάψω. Και εγώ νόμιζα πως ήταν δύσκολο. Όταν μου το είπαν παιδευόμουν τρία τέταρτα και τελικά δεν το βρήκα. Έχω τίποτα γιατρέ… Καλώς σας βρήκα.
Υ.Γ Τελικά δεν έχω καταλάβει τη λάδια να βάλω στο ΤΑ 650 για να μαλακώσει το κιβώτιο ταχυτήτων. Η ντίζα είναι καινούργια δύο ημερών.       

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #2414 on: Παρασκευή 18 Νοέμβριος 2011, 22:23:53 μμ
καλως ηρθατε Πανο και Σπυρο στο φορουμ!

Καλή διαμονή, καλη αναγνωση, καλα ποσταρισματα, και καλη ανταμωση σε καμια βόλτα !

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline panos-wolf

• νέος οδηγός
  • **
Reply #2415 on: Κυριακή 20 Νοέμβριος 2011, 18:45:51 μμ
Καλησπερα!
Ειμαι ο Πανος και εχω Aprilia Caponord..Ελπιζω να χωραει μια Ιταλιδα στη παρεα σας!!
Μενω Αθηνα(κατω πετραλωνα).

Πρωην honda-κιας βρεθηκα με το Capo μετα απο ενα Africa...

Παραλιγο να αποκτουσα Transalp και ετσι του εχω αδυναμια!!

Offline Tassos (Chios)

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #2416 on: Κυριακή 20 Νοέμβριος 2011, 19:09:51 μμ
Καλησπερα!
Ειμαι ο Πανος και εχω Aprilia Caponord..Ελπιζω να χωραει μια Ιταλιδα στη παρεα σας!!
Μενω Αθηνα(κατω πετραλωνα).

Πρωην honda-κιας βρεθηκα με το Capo μετα απο ενα Africa...

Παραλιγο να αποκτουσα Transalp και ετσι του εχω αδυναμια!!

Όλοι οι πικραμένοι εεεεε καλοί (χι χι χι) χωράνε

Καλώς μας ήρθες :)

Offline matwmenos

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #2417 on: Κυριακή 20 Νοέμβριος 2011, 19:50:18 μμ
γεια σας και απο μενα..ειμαι ο νικος 23 χρονων φοιτητης στο πολυτεχνειο (ακομα)..και εχω μια τρανσαλπ 600 του 96.μου φαίνεται οτι ειμαι ο μικροτερος εδω μεσα η κανω λαθος?ειμαι νεος οδηγος ομως θα χαρω να σας γνωρισω και απο κοντα ,ποσο μαλλον να πάμε ταξιδάκι.Επειδή έχω και συνεπιβάτη τη κοπέλα μου και είμαι άπειρος στην οδήγηση εκτός Αθήνας  θα ήθελα τα πρώτα μου ταξίδια να τα κάνω μαζί σας με το σκεπτικό να έχω έμπειρους αναβάτες δίπλα μου για ασφάλεια,για θέματα οργάνωσης στα ταξίδια κτλ...το site το γνώρισα κατά τύχη ενώ έψαχνα πληροφορίες για τη μηχανή πολύ πριν τη πάρω και έμπαινα για καιρό μέσα χωρίς να έχω κάνει εγγραφή για δω διάφορα θέματα (περισσότερο πληροφορίες για αξεσουάρ μπουφάν,κράνος και διάφορα άλλα).Είχα όνειρο να πάρω μηχανή, το ίδιο και η κοπέλα μου και τώρα θα χαρώ πολύ να συναντήσω κόσμο που είναι σ' αυτή τη φάση μιας και ο περίγυρος μου δε είναι και πολύ φιλικός με το άθλημα....αυτά γενικά μη κουράζω άλλο.Τα άλλα θα τα πούμε κι από κοντά!! :moped:

Offline cuckoos

• ΗΡΑΚΛΕΙΟ
  • Rossi και πάνω !
  • ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
Reply #2418 on: Κυριακή 20 Νοέμβριος 2011, 19:58:37 μμ

Καλώστονε και  ας άργησες.
 ;D ;D ;D

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑΣΕ ΜΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΓΛΥΚΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ Σ’ΑΓΑΠΟΥΝ

Offline ΤΑΚΗΣ81

• Κάτσε καλά λέμε...
  • Rossi και πάνω !
  • SUZUKI - JAPANESE POWER
Reply #2419 on: Κυριακή 20 Νοέμβριος 2011, 22:43:19 μμ
 :welcome: Πάνο και Νίκο

Με Honda Transalp XL 600V πήγαινα παντού !!! Τώρα πλέον συνεχίζω με V strom !!!

Όσο αξίζει ένας κώλος δεν αξίζει ο κόσμος όλος...

Offline eleni gr

• Απλός οδηγός
  • Μια άλλη ματιά...... αυτή μέσα απο το κράνος !!!
Reply #2420 on: Κυριακή 20 Νοέμβριος 2011, 23:24:53 μμ
γεια σας και απο μενα..ειμαι ο νικος 23 χρονων φοιτητης στο πολυτεχνειο (ακομα)..και εχω μια τρανσαλπ 600 του 96.μου φαίνεται οτι ειμαι ο μικροτερος εδω μεσα η κανω λαθος?ειμαι νεος οδηγος ομως θα χαρω να σας γνωρισω και απο κοντα ,ποσο μαλλον να πάμε ταξιδάκι.Επειδή έχω και συνεπιβάτη τη κοπέλα μου και είμαι άπειρος στην οδήγηση εκτός Αθήνας  θα ήθελα τα πρώτα μου ταξίδια να τα κάνω μαζί σας με το σκεπτικό να έχω έμπειρους αναβάτες δίπλα μου για ασφάλεια,για θέματα οργάνωσης στα ταξίδια κτλ...το site το γνώρισα κατά τύχη ενώ έψαχνα πληροφορίες για τη μηχανή πολύ πριν τη πάρω και έμπαινα για καιρό μέσα χωρίς να έχω κάνει εγγραφή για δω διάφορα θέματα (περισσότερο πληροφορίες για αξεσουάρ μπουφάν,κράνος και διάφορα άλλα).Είχα όνειρο να πάρω μηχανή, το ίδιο και η κοπέλα μου και τώρα θα χαρώ πολύ να συναντήσω κόσμο που είναι σ' αυτή τη φάση μιας και ο περίγυρος μου δε είναι και πολύ φιλικός με το άθλημα....αυτά γενικά μη κουράζω άλλο.Τα άλλα θα τα πούμε κι από κοντά!! :moped:

Καλως ηρθες Νικο !!!!!!!!!

Ηρθες στην καλυτερα παρεα για εκδρομες .....θα περασεις πολυ καλα !!!!!!

:welcome: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οι τεσσερις τροχοι μεταφερουν το σωμα...Οι δυο την ψυχη...

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #2421 on: Δευτέρα 21 Νοέμβριος 2011, 00:08:53 πμ
Καλώς ήρθατε Νίκο και Πανο.

Καλή διαμονη!

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #2422 on: Δευτέρα 21 Νοέμβριος 2011, 00:14:36 πμ
πω πω νέα μέλη...δε σας προλαβαίνω

καλώς ήρθατε παιδιά και καλή αντάμωση

Παύλος Καρούμπης

Offline Βαγγέλης

• Rossi και πάνω !
Reply #2423 on: Δευτέρα 21 Νοέμβριος 2011, 02:47:05 πμ
Πάνο καλως μας ήλθες

Μην απογοητεύεσαι η Ζωή έχει σκαμπανεβάσματα, όλα διορθώνονται, εμείς είμαστε εδώ για ότι χρειασθεί,

Πάντα όρθιος και καλοτάξιδος

Offline Βαγγέλης

• Rossi και πάνω !
Reply #2424 on: Δευτέρα 21 Νοέμβριος 2011, 02:57:32 πμ
Νικο καλώς μας Ηλθες και καλά να περνάς μαζί μας

Αυτό το ........... ο μκρότερος της παρέας μην το στοιχηματίσεις είσαι χαμένος από πρώτο χέρι που λένε.......

Τώρα αν έχεις κέφι και διάθεση για ταξιδάκια...... δεν πρόκειται να σου λείψουν.......... και φυσικά μην αποφασίσεις να πας προς βορράν (Γεια σου βρε Λενιώ) την έβαψες  :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:, και εδώ στον νότο καλά θα περάσεις

Τώρα όσον αφορα για εμπειρία νομιζω πως δεν θα εβρισκες κάτι καλύτερο σχολείο από όλες τις απόψεις, υπομονή και τα συμπεράσματα δικά σου