Hellas Transalp Forum

Eπικίνδυνα συνεργεία Μοτό

Stoneman · 55997

Offline Stoneman

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
  • Η πιο ωραια φατσουλα στον ντουνια!
on: Σάββατο 26 Μάρτιος 2011, 23:37:24 μμ
Αν το συγκεκριμένο ποστάρισμα δεν είναι για αυτό το  θέμα ας μεταφερθει η ακομα και ας αλλάξει τίτλο η ακόμα και αν δημιουργει πρόβλημα ας διαγραφει. Tην ΤΑ την αγόρασα απο το  κατάστημα [..................] στο Ιλιον.

Μετά απο μια εβδομάδα και με την μοτό ακίνητη στο πάρκινγκ καθώς την καθάριζα είδα αυτό:

Σήμερα αφαιρεσα τον πίσω τροχό για να αλλάξω τακάκια και δισκόπλακα . Δισκόπλακα είχα ηδη αγοράσει την γνήσια και τακάκια αγόρασα αυτά τα EBC με την οργανική πάστα απο το Brakeshop αφού δεν ειμαι και απο τους γρήγορους ....

Φανταστείτε την κατάστασή μου οταν αφαιρώντας την πίσω δαγκάνα είδα αυτά τα τακάκια (στα δεξιά της φωτό):

Αυτής της μάρκας ???? :

... τα οποία είχαν υποστεί την παρακάτω ''επαγγελματική'' επεξεργασία για να ερθουν στα μέτρα των κανονικών:

Εδώ δείχνω τα κανονικά δίπλα για να καταλάβετε το πώς εγινε η ''επεξεργασία'' :2hysterical:

... Και βρισκόντουσταν σε αυτή την κατάσταση με μόλις 30χλμ το πολύ και μάλιστα με μηδενική χρήση πίσω φρένου απο τη στιγμή που ανακάλυψα την επικίνδυνη ''χαράδρα'' στην δισκόπλακα.

Πολλά πολλά δεν ξέρω απο μοτό, αλλά πιστεύω οτι το να παραπλανείς εναν αγοραστή κατα τέτοιο τρόπο είναι εγκληματικό.
Δεν σημαίνει οτι ενας ιδιοκτήτης μοτό πρέπει  να διαθέτει πτυχία μηχανολογίας για να οδηγεί απλά ενα δίτροχο.
Ειδικά σε μια μοτό που δεν εχει κάποια κιλα λαμαρίνας και καμμιά δεκαριά αερόσακους να σε προστατεύσει, και που διαθέτει ελάχιστη παθητική ασφάλεια το κάθε τι είναι θέμα ζωής. Ντροπή σε όλους αυτούς τους ασχετους και χωρίς την στοιχειώδη συνείδηση ατιμώρητους δολοφόνους!

Το ιστορικό :

Πήγα στο κατάστημα/συνεργείο του κυρίου κ είδα το μηχανάκι ,
μου αρεσε ,
Αυτός μου είπε το κλασικό οτι ηταν μηχανάκι πελάτη κ το ηξερε κ το σερβισαριζε ο ίδιος (τρίχες δλδ ποιός τα πιστευει αυτά αφού όλα είναι ατρακαριστα κ φυλάσσονται σε γκαράζ κλπ)
το κλείνω κ δίνω προκαταβολή κ δεν του έκανα καθόλου παζάρια.
μου ζήτησε να το παραλάβω μετά απο 2 μερες.
Οταν το παρέλαβα μου είπε οτι αλλαξε τυπικά λάδια (τρίχες αφου εβγαλα απο μεσα 2 λίτρα το πολύ απο ενα μαύρο υγρό) , κ πίσω τακάκια επειδη ηταν φαγωμένα .

Αυτός όμως ηθελε να καλύψει την σπασμενη σε δυο κομμάτια πίσω δισκόπλακα κ ετσι για να μην ασχοληθώ εβαλε μεταχειρισμένα τακάκια απο άλλο μηχανάκι αφου τα ''εφαγε'' στον τροχό για να ταιριάξουν.
Μιλάμε για τέχνη τώρα οχι αστεία .
Προτίμησε δλδ να γινει δολοφόνος για 25 ευρώ, εχασε ενα πελάτη κ δυσφημίστηκε τα μέγιστα απο αυτόν τον πελάτη όλα αυτά τα χρόνια .

Αίσχος!
« Last Edit: Κυριακή 29 Οκτώβριος 2017, 03:16:35 πμ by Stoneman »

costas

• Guest
Reply #1 on: Κυριακή 27 Μάρτιος 2011, 00:00:43 πμ
Ρε τους @@στηδες τι κάνουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline gkaravou

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #2 on: Κυριακή 27 Μάρτιος 2011, 00:38:32 πμ
να πας να του το τριψεις στην μουρη του  >:(

Offline panisk

• Rossi και πάνω !
Reply #3 on: Κυριακή 27 Μάρτιος 2011, 02:03:49 πμ
Ήθελα να ξερα ποιος π@π@ρ@ς κάθησε να κάνει τόση δουλειά αντί να επιστρέψει τα λάθος και να αγοράσει τα σωστά...

Αφού το φως ταξιδεύει γρηγορότερα απο τον ήχο, εγώ γιατί πρώτα ακούω τις μ@λ@κίες και μετά μου ανάβουν τα λαμπάκια;

Live to Drive - Drive to Live

costas

• Guest
Reply #4 on: Κυριακή 27 Μάρτιος 2011, 02:09:05 πμ
Ήθελα να ξερα ποιος π@π@ρ@ς κάθησε να κάνει τόση δουλειά αντί να επιστρέψει τα λάθος και να αγοράσει τα σωστά...

Δε νομίζω να τα αγόρασε , παλιά ήτανε από καμιά παλιά τρακαρισμένη μηχανή τα έβγαλε!!!!!!

Offline Stoneman

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #5 on: Κυριακή 27 Μάρτιος 2011, 02:21:34 πμ

θα πάω μια βόλτα να τα  :argue: πουμε , και κατάλληλα προετοιμασμένος με  :ky: για πολύ  :humping: :humping: :humping:

Offline Stoneman

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #6 on: Κυριακή 27 Μάρτιος 2011, 02:28:00 πμ
Δε νομίζω να τα αγόρασε , παλιά ήτανε από καμιά παλιά τρακαρισμένη μηχανή τα έβγαλε!!!!!!

Παλιά ηταν σίγουρα , αλλά απο πιο μοντέλο και ποιάς μοτό άραγε? Από την κάτω μεριά ''επιαναν'' μονο σε ενα μικρό τμήμα τους σε σχεση με τα κανονικά όπως φαινεται στις φωτό. Και μ' αρέσει που ζάλιζα το κόσμο εδώ μέσα οτι δεν εχω πίσω φρένο ακόμα και αν σηκωθώ ορθιος πάνω στο πεταλι!!! ουτε ABS να είχα! Πάντως Αγιο είχα σίγουρα ....

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #7 on: Κυριακή 27 Μάρτιος 2011, 02:37:59 πμ
Τελείως εγκληματικό, ειδικά για δίτροχο, όπου ένα σημαντικό μέρος της ενεργητικής ασφάλειας αποτελούν τα φρένα και τα λάστιχα. Ενώ ταυτόχρονα υπάρχει σημαντική έλλειψη προστασίας του καταναλωτή από την ίδια την πολιτεία. Όλα στο βωμό της αρπαχτής. Αφού όλος ο κρατικός μηχανισμός ασχολείται με το μνημόνιο και το πώς να μαζέψει χρήματα το δημόσιο, ενώ όλα τα άλλα έχουν αφεθεί στον αυτόματο. Με άλλα λόγια βρίσκουν και τα κάνουν (αλλιώς σε κάποιο άλλο ευρωπαικό κράτος δεν θα τους έπαιρνε να τα κάνουν και θα έχαναν την άδειά τους).  

Επικοινώνησε με το συνήγορο του πολίτη, μήπως μπορέσεις και βγάλεις κάποια άκρη και καταθέσεις αγωγή και ζητήσεις χρηματική αποζημείωση. Συμβουλέψου και ένα δικηγόρο. Οι απειλές δεν σε συμφέρουν (που μάλλον μπορεί και να δυσκολέψουν νομικά την κατάσταση).

Η δισκόπλακα θέλει ΑΜΕΣΗ ΑΛΛΑΓΗ. Είναι σε πολύ επικίνδυνη κατάσταση.

ΥΓ1: Μήπως και όλο το μηχανάκι αποτελείται από κόψε-ράψε από άλλα μηχανάκια? Την έχουν πατήσει πολλοί έτσι.
ΥΓ2: Εχει μεγάλη σημασία να αγοράζουμε πάντα από ΕΜΠΙΣΤΟ κατάστημα (και ναι υπάρχουν ακόμα τέτοια)
« Last Edit: Κυριακή 27 Μάρτιος 2011, 02:54:23 πμ by Chris_de_Ze »

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #8 on: Κυριακή 27 Μάρτιος 2011, 08:15:14 πμ
  Έχω ξαναπεί και το ξαναλέω τώρα. Έχω ένα συνεργείο εδώ και 17 χρόνια (και ίσως κάτι παραπάνω).  Ήταν στην ΒΜW, έφυγε και άνοιξε δικό του. Δεν έχω πάει σε άλλο έκτοτε.  Ακόμη και το στρομ ολοκαίνουριο από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα εκεί πήγε και πάει. Και ό,τι άλλο κι αν πάρω, τώρα που δεν ισχύουν "εξουσιοδοτημένα" για την εγγύηση, εκεί θα πηγαίνει. Τυφλή εμπιστοσύνη! Τέλος!

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline Βαγγέλης

• Ζήσε με την Υγεία σου, μην παίζεις με αυτήν, θα χάσεις πολλά
  • Rossi και πάνω !
Reply #9 on: Κυριακή 27 Μάρτιος 2011, 16:50:16 μμ
Εδώ Νικόλα θέλει μεγάλη διπλωματία και εναν έμπιστο μάρτυρα για να τον κάνεις να παραδεχτεί ότι το έκανε αυτός (κάτι το οποιο δεν πρόκειται να το δεχτεί), και μετά να του φερθείς ανάλογα και να κινηθείς με κάθε νόμιμο τρόπο, να βάλει τα πτυχία του εκει που του αρμόζει του π@@στη του εγκληματία.
Ας σου έλεγε να πας να τα αγοράσεις και τα τοποθετήσει δωρεάν όπως σου είπε

Ευχομαι να μπορέσεις να τον καταφέρεις να δεχτεί ότι το έκανε αυτός (κάτι σαν λιγάκι δύσκολο βέβαια), με απειλές προκαταβολικά ίσως το κάνεις χειρότερο και εις βάρος σου

Offline Stoneman

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #10 on: Κυριακή 27 Μάρτιος 2011, 18:23:36 μμ
Επικοινώνησε με το συνήγορο του πολίτη, μήπως μπορέσεις και βγάλεις κάποια άκρη και καταθέσεις αγωγή και ζητήσεις χρηματική αποζημείωση.[/b] Συμβουλέψου και ένα δικηγόρο. Οι απειλές δεν σε συμφέρουν (που μάλλον μπορεί και να δυσκολέψουν νομικά την κατάσταση).
Χρήστο , θα δώ τι μπορώ να κάνω , αν και μετά απο 15 μήνες τι να αποδείξεις? θα μπλέξω σε δικαστήρια και φασαρίες, αν και θα μου πείς οτι σε αυτό βασίζονται όλοι αυτοί , στην ατιμωρησία ...

Η δισκόπλακα θέλει ΑΜΕΣΗ ΑΛΛΑΓΗ. Είναι σε πολύ επικίνδυνη κατάσταση.

ΥΓ1: Μήπως και όλο το μηχανάκι αποτελείται από κόψε-ράψε από άλλα μηχανάκια? Την έχουν πατήσει πολλοί έτσι.

Ναι την άλλαξα χθές, απλά 15 μήνες τώρα λόγω οικοδομής και οικονομικού , καταλαβαίνεις, δεν μπόρεσα να ασχοληθώ με την ΤΑ. Αυτός είναι και ο λόγος που στα χέρια μου έχει γράψει μόλις 80χλμ! ισα-ισα μια βόλτα το τετράγωνο μια στο τόσο να ''ξεμουδιάσει''. Ευτυχώς μηχανολογικά και μετά απο έλεγχο σε καλύμπρα γιατι φοβήθηκα τα χειρότερα η ΤΑ είναι οκ, ευτυχώς ..... και τα νούμερά της είναι αυτά της άδειας.

Βαγγέλη , έχεις δίκιο, αλλά που να το βρείς στις μέρες μας , αν εφαρμοζόταν ο νόμος δεν θα κάναμε άλλη δουλειά, κάθε μέρα στα διακαστήρια θα την βγάζαμε .
« Last Edit: Κυριακή 27 Μάρτιος 2011, 18:26:55 μμ by Stoneman »

Offline Panos69

• νέος οδηγός
  • **
Reply #11 on: Δευτέρα 28 Μάρτιος 2011, 00:21:52 πμ
Για μένα δεν έχει νόημα κάποια επίσημη καταγγελία γιατί δύσκολα αποδεικνύεται κάτι.

Απλά πας στον "μάστορα", του λες τί ανακάλυψες (για να μην νομίζει ότι τα κατάφερε να σε γελάσει) και του λες επίσης ότι το θέμα έχει γίνει γνωστό σε αρκετούς στο internet.

Του πετάς και τα τακάκια "πατέντα" στο πάτωμα μαζί με την δισκόπλακα (καλύτερα να έχει και πελάτες μέσα), του λες κι ένα "άντε γειά!" και φεύγεις.

Άστον μετά να το σκέφτεται...
« Last Edit: Δευτέρα 28 Μάρτιος 2011, 00:25:08 πμ by Panos69 »

Offline camionero

• Rossi και πάνω !
Reply #12 on: Δευτέρα 28 Μάρτιος 2011, 04:09:10 πμ

Συμφωνώ !!! 

Για μένα δεν έχει νόημα κάποια επίσημη καταγγελία γιατί δύσκολα αποδεικνύεται κάτι.

Απλά πας στον "μάστορα", του λες τί ανακάλυψες (για να μην νομίζει ότι τα κατάφερε να σε γελάσει) και του λες επίσης ότι το θέμα έχει γίνει γνωστό σε αρκετούς στο internet.

Του πετάς και τα τακάκια "πατέντα" στο πάτωμα μαζί με την δισκόπλακα (καλύτερα να έχει και πελάτες μέσα), του λες κι ένα "άντε γειά!" και φεύγεις.

Άστον μετά να το σκέφτεται...

… γιατί ο .@.@κ@ς είναι όντος εγκληματίας !!!   :jail:

Όλα είναι διαδρομές, όλη η ζωή μας ένας δρόμος. Άλλες φορές ανοιχτός, άλλες κλειστός, άλλες μονόδρομος, μα πάντα δίνει την ελευθερία της επιλογής.

Offline Διαμαντης

• Rossi και πάνω !
Reply #13 on: Δευτέρα 28 Μάρτιος 2011, 07:09:50 πμ
Δύσκολα να βρεις το δίκιο σου.Κάντον ρόμπα.Χωρίς τσαμπουκάδες.

costas

• Guest
Reply #14 on: Δευτέρα 28 Μάρτιος 2011, 07:12:54 πμ
Βάλτου βόμβα στο μαγαζί !!!!

Offline Hypersonic

• Γιώργος... Mr. Anderson
  • Rossi και πάνω !
  • Μπαμπάς * 2
Reply #15 on: Δευτέρα 28 Μάρτιος 2011, 07:51:00 πμ
Αν το συγκεκριμένο ποστάρισμα δεν είναι για αυτό το  θέμα ας μεταφερθει η ακομα και ας αλλάξει τίτλο η ακόμα και αν δημιουργει πρόβλημα ας διαγραφει. Tην ΤΑ την αγόρασα απο το  κατάστημα [..................] στο Ιλιον. ..................

Υ.Γ: Αν κάποιος θέλει να μάθει το ονομα του καταστηματος με πμ

(Δεν παει σε εσενα προσωπικα, αλλα...)

Δε μπορω να καταλαβω γιατι οταν γραφουμε κατι ΚΑΛΟ για καποιον ΣΩΣΤΟ επαγγελματια και τον προτεινουμε, αναφερουμε τα στοιχεια του, ενω οταν γραφουμε κατι ΚΑΚΟ για καποιον ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ επαγγελματια που ΠΡΕΠΕΙ να τον αποφευγουμε και να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ τους υπολοιπους, δεν τον αναφερουμε επωνυμα.... Ετσι στην ουσια προστατευουμε αυτον και διαιωνιζουμε την εκμεταλευση και την κοροιδια προς τους συνανθρωπους μας...

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #16 on: Δευτέρα 28 Μάρτιος 2011, 08:09:18 πμ

(Δεν παει σε εσενα προσωπικα, αλλα...)

Δε μπορω να καταλαβω γιατι οταν γραφουμε κατι ΚΑΛΟ για καποιον ΣΩΣΤΟ επαγγελματια και τον προτεινουμε, αναφερουμε τα στοιχεια του, ενω οταν γραφουμε κατι ΚΑΚΟ για καποιον ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ επαγγελματια που ΠΡΕΠΕΙ να τον αποφευγουμε και να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ τους υπολοιπους, δεν τον αναφερουμε επωνυμα.... Ετσι στην ουσια προστατευουμε αυτον και διαιωνιζουμε την εκμεταλευση και την κοροιδια προς τους συνανθρωπους μας...

Γιατι μπορει μα στραφει νομικα εναντιον του φορουμ και των ιδιοκτητων του για δυσφημιση.

Εχει συμβει (οχι εδω).

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline nikos 238

• If you doubt, loose it...
  • Rossi και πάνω !
Reply #17 on: Δευτέρα 28 Μάρτιος 2011, 21:25:21 μμ
Πέρα από τα δικαιώματα του καταναλωτή, έχουν δικαιώματα και οι επαγγελματίες, όπως ορθά καταγράφει ο Σωτήρης.

Και δεν θέλω να μειώσω το συγκεκριμένο συμβάν του stoneman. Περαστικά και μακριά και μη χειρότερα. 

Εγώ θα σταθώ στο εξής :

Σκοπός μας δεν είναι να καταδείξουμε και να αξιολογήσουμε τους σωστούς και τους εσφαλμένους. Δεν είμαστε Τ U V, αλλά μια παρέα ανθρώπων με συγκεκριμένες επιδιώξεις να περνάμε καλά με τις μοτοσικλέτες μας και προπαντώς να είμαστε ασφαλείς.

Προσωπικά είμαι κατά στο να δίνουμε τα στοιχεία δημοσίως και για τους σωστούς επαγγελματίες. Δεν έχει τύχει να συστήσουμε κάποιον και ο άλλος να μην μείνει ικανοποιημένος ?

Και τα καλά και τα άσχημα, τα μοιραζόμαστε σαν εμπειρίες και με προσωπικά μηνύματα ή κατ' ιδίαν συναντήσεις, δίνουμε και τα στοιχεία. Η καλή ή αρνητική διαφήμιση, θα δουλέψει μακροπρόθεσμα και η εμπειρία το αποδεικνύει.

Ισχύει πάντα η αρχή, ότι ένας καλός μπορεί να είναι κάποια στιγμή κακός και το αντίστροφο. Μπορεί να έγινε η στραβή με τα τακάκια, αλλά 100 άνθρωποι μπορεί να πίνουν νερό στο όνομά του. Όλα παίζουν.

Το φόρουμ μας βοηθά να επαγρυπνούμε για τις στραβές και να αναζητούμε τα καλά. Απο κει και πέρα, τα θαύματα (και οι στραβές) συμβαίνουν παντού...

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ (Αριστοτέλης ο Σταγειρίτης)

Offline oenas

• Απλός οδηγός
Reply #18 on: Δευτέρα 28 Μάρτιος 2011, 21:53:15 μμ
Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να βρεθεί τρόπος να γίνετε ενημερωση για τα λαμογια μηχανικους.
Να το ξέρων εγω και να μην το πω είναι λιγο καπως….και να την παθει και ο φίλος είναι κρίμα.

Offline leftlane

• Rossi και πάνω !
Reply #19 on: Δευτέρα 28 Μάρτιος 2011, 22:02:06 μμ
φιλε stoneman εχω μεγαλη περιεργια να δω τι δικαιολογια θα σου πει οταν του τα πεταξεις στη μουρη...Εγω θα προτεινω να μην τον αφησεις με απλη επιπληξη, θα μπορουσε να σου στοιχισει κ την σωματικη σου ακεραιοτητα αυτο αν κ ευτυχως το ειδες εγκαιρως.

Offline kostasj

• >>>>>>
  • Rossi και πάνω !
Reply #20 on: Δευτέρα 28 Μάρτιος 2011, 22:10:35 μμ
Πάντως πέρα από το επικίνδυνο της υπόθεσης

Γίνεται ακόμα πιο χειρότερο όταν ασχολείσαι σχολαστικά με την μηχανής σου..
Ξεκινάς από το μηδέν και μαθαίνεις τα πάντα γι αυτην..
Προσπαθείς προσπαθείς προσπαθείς..
Και δεν τολμάς να αφήσεις μια λεπτομέρεια..
Τσουπ..! Ο μαλ@κας ο κουτοπόνηρος...
Για να σου τη σπάσει..

Επίσης υπάρχει διαφορά μεταξύ ενός κακού μάστορα  και ενός κακού ανθρώπου...

Φίλος μου έχει πει, ότι σε ένα παπί που είχε.. Το πήγαινε συνέχεια για σέρβις σε ένα γνωστό του..
Ως που κάποια στιγμή ανακάλυψε (του το είπαν και το διασταυρωσε) ότι τα σέρβις δεν γινόταν ποτέ..!
Και μάλιστα ο μάστορας.. Έβαζε το μαστορόπουλο να κάνει δακτυλιές πάνω στο μηχανάκι.. Για να φαίνεται ότι έγινε δουλειά...!

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Αφού όλοι ψάχνουμε την αλήθεια..
Κι αφού σχεδόν όλοι ξέρουμε ποια είναι..
Γιατί το ψέμα είναι πιο δημοφιλές  ???

Offline oenas

• Απλός οδηγός
Reply #21 on: Δευτέρα 28 Μάρτιος 2011, 22:15:29 μμ
Πάντως πέρα από το επικίνδυνο της υπόθεσης

Γίνεται ακόμα πιο χειρότερο όταν ασχολείσαι σχολαστικά με την μηχανής σου..
Ξεκινάς από το μηδέν και μαθαίνεις τα πάντα γι αυτην..
Προσπαθείς προσπαθείς προσπαθείς..
Και δεν τολμάς να αφήσεις μια λεπτομέρεια..
Τσουπ..! Ο μαλ@κας ο κουτοπόνηρος...
Για να σου τη σπάσει..

Επίσης υπάρχει διαφορά μεταξύ ενός κακού μάστορα  και ενός κακού ανθρώπου...

Φίλος μου έχει πει, ότι σε ένα παπί που είχε.. Το πήγαινε συνέχεια για σέρβις σε ένα γνωστό του..
Ως που κάποια στιγμή ανακάλυψε (του το είπαν και το διασταυρωσε) ότι τα σέρβις δεν γινόταν ποτέ..!
Και μάλιστα ο μάστορας.. Έβαζε το μαστορόπουλο να κάνει δακτυλιές πάνω στο μηχανάκι.. Για να φαίνεται ότι έγινε δουλειά...!

Και άμα είναι και κολόπαιδο και παλιομάστορας τι γίνετε?

Αν και στα δύο το αποτέλεσμα  είναι το ίδιο, την πληρώνει το μηχανάκι και ίσος και εμείς.

Offline Stoneman

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #22 on: Τετάρτη 30 Μάρτιος 2011, 05:13:40 πμ
Να αναφέρω  οτι το ποστάρισμα έγινε οχι για να βρώ το δίκιο μου, εγώ το μάθημά μου το πήρα, αλλά για να το έχετε και εσείς και εγώ φυσικά στο νού μας. Για το τι μπορεί να αντιμετωπίσετε αν δεν ελέγχετε κατά πρώτον τι αγοράζετε, και κατά δεύτερον τι σας παραδίδουν μετά απο κάποιο σέρβις.

Offline Hypersonic

• Γιώργος... Mr. Anderson
  • Rossi και πάνω !
  • Μπαμπάς * 2
Reply #23 on: Τετάρτη 30 Μάρτιος 2011, 08:21:50 πμ
Ειναι και το αλλο.... γλυτωσε 25€ με τα τακακια? Ε, και? Σωθηκε δηλαδη?

Offline kostasj

• >>>>>>
  • Rossi και πάνω !
Reply #24 on: Τετάρτη 30 Μάρτιος 2011, 12:36:27 μμ
Και άμα είναι και κολόπαιδο και παλιομάστορας τι γίνετε?

Αν και στα δύο το αποτέλεσμα  είναι το ίδιο, την πληρώνει το μηχανάκι και ίσος και εμείς.

Εγώ δίνω μεγαλύτερη βάση στις προθέσεις του άλλου.

Δυστυχώς το αποτέλεσμα μπορεί να είναι και το ίδιο
Όμως ακόμα και στο θέμα που συζητάμε.. μας εξοργίζει περισσότερο η π@@στιά από την (ενδεχόμενη η' όχι) ασχετοσύνη..

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Αφού όλοι ψάχνουμε την αλήθεια..
Κι αφού σχεδόν όλοι ξέρουμε ποια είναι..
Γιατί το ψέμα είναι πιο δημοφιλές  ???