Αν το συγκεκριμένο ποστάρισμα δεν είναι για αυτό το θέμα ας μεταφερθει η ακομα και ας αλλάξει τίτλο η ακόμα και αν δημιουργει πρόβλημα ας διαγραφει. Tην ΤΑ την αγόρασα απο το κατάστημα [..................] στο Ιλιον.
Μετά απο μια εβδομάδα και με την μοτό ακίνητη στο πάρκινγκ καθώς την καθάριζα είδα αυτό:

Σήμερα αφαιρεσα τον πίσω τροχό για να αλλάξω τακάκια και δισκόπλακα . Δισκόπλακα είχα ηδη αγοράσει την γνήσια και τακάκια αγόρασα αυτά τα EBC με την οργανική πάστα απο το Brakeshop αφού δεν ειμαι και απο τους γρήγορους ....

Φανταστείτε την κατάστασή μου οταν αφαιρώντας την πίσω δαγκάνα είδα αυτά τα τακάκια (στα δεξιά της φωτό):

Αυτής της μάρκας

? :

... τα οποία είχαν υποστεί την παρακάτω ''επαγγελματική'' επεξεργασία για να ερθουν στα μέτρα των κανονικών:

Εδώ δείχνω τα κανονικά δίπλα για να καταλάβετε το πώς εγινε η ''επεξεργασία''

... Και βρισκόντουσταν σε αυτή την κατάσταση με μόλις 30χλμ το πολύ και μάλιστα με μηδενική χρήση πίσω φρένου απο τη στιγμή που ανακάλυψα την επικίνδυνη ''χαράδρα'' στην δισκόπλακα.

Πολλά πολλά δεν ξέρω απο μοτό, αλλά πιστεύω οτι το να παραπλανείς εναν αγοραστή κατα τέτοιο τρόπο είναι εγκληματικό.
Δεν σημαίνει οτι ενας ιδιοκτήτης μοτό πρέπει να διαθέτει πτυχία μηχανολογίας για να οδηγεί απλά ενα δίτροχο.
Ειδικά σε μια μοτό που δεν εχει κάποια κιλα λαμαρίνας και καμμιά δεκαριά αερόσακους να σε προστατεύσει, και που διαθέτει ελάχιστη παθητική ασφάλεια το κάθε τι είναι θέμα ζωής. Ντροπή σε όλους αυτούς τους ασχετους και χωρίς την στοιχειώδη συνείδηση ατιμώρητους δολοφόνους!
Το ιστορικό :
Πήγα στο κατάστημα/συνεργείο του κυρίου κ είδα το μηχανάκι ,
μου αρεσε ,
Αυτός μου είπε το κλασικό οτι ηταν μηχανάκι πελάτη κ το ηξερε κ το σερβισαριζε ο ίδιος (τρίχες δλδ ποιός τα πιστευει αυτά αφού όλα είναι ατρακαριστα κ φυλάσσονται σε γκαράζ κλπ)
το κλείνω κ δίνω προκαταβολή κ δεν του έκανα καθόλου παζάρια.
μου ζήτησε να το παραλάβω μετά απο 2 μερες.
Οταν το παρέλαβα μου είπε οτι αλλαξε τυπικά λάδια (τρίχες αφου εβγαλα απο μεσα 2 λίτρα το πολύ απο ενα μαύρο υγρό) , κ πίσω τακάκια επειδη ηταν φαγωμένα .
Αυτός όμως ηθελε να καλύψει την σπασμενη σε δυο κομμάτια πίσω δισκόπλακα κ ετσι για να μην ασχοληθώ εβαλε μεταχειρισμένα τακάκια απο άλλο μηχανάκι αφου τα ''εφαγε'' στον τροχό για να ταιριάξουν.
Μιλάμε για τέχνη τώρα οχι αστεία .
Προτίμησε δλδ να γινει δολοφόνος για 25 ευρώ, εχασε ενα πελάτη κ δυσφημίστηκε τα μέγιστα απο αυτόν τον πελάτη όλα αυτά τα χρόνια .
Αίσχος!