Hellas Transalp Forum

Ένα λάδι ρε παιδιά!!!

M. I. Pagalos · 760334

Offline γκ

• Hailwood, Agostini, Roberts,
  • Rossi και πάνω !
  • TA 600 for ever, τρελαμένος με το τετρακύλινδρο
Reply #1075 on: Δευτέρα 20 Ιούλιος 2026, 02:12:21 πμ
Το θέμα καθαρισμού κινητήρα είναι πολύ σοβαρό για εμάς τους μαζοχιστές και λάτρεις των λαμαρίνων και σίδερων .  :2hysterical:

... άλλαξα λάδια έβαλα μέσα 2 λίτρα πετρέλαιο , εκανα μια διαδρομή κάπου 500 μ και γύρισα να
βάλω τα φρέσκα λάδια. :goofy:....
....ρίχνω μια ποσότητα στον άδειο κινητήρα μισό λίτρο το πολύ αφού έχω αδειάσει το φίλτρο και το ξαναβάζω και μετά γυρίζω μια μιζιά ισα να
γυρίσουν και τα αδειάζω .
..... με τα ίδια λάδια που περισσεύουν αλλάζω λάδια στο παπί που παίρνει 0,8 λίτρα  και ετσι είναι και αυτό μες την τρελή χαρά.

Νικόλαε πολύπλοκα μου φαίνονται όλα αυτά. Αντί να αλλάζεις λάδια, μπορείς να αλλάζεις μοτοσυκλέτες!
Πιο απλή λύση και δοκιμασμένη.
 Στο μπλε Τρανσάλπ βάζω τα λάδια που βγάζω από το Μπλάκμπερντ. Μετά από 6.000 χλμ στο Τρανσάλπ, τα βάζω στο παπί. Μετά από άλλες 6.000 χλμ επειδή έχουν γίνει λεπτόρευστα, τα βάζω σε κάποιο δίχρονο για να καούν και να μη σκοτίζομαι τι θα τα κάνω.

Από αλλαγή σε αλλαγή εννοείται ότι τα φιλτράρουμε.

Μη βάζετε δύναμη, χρησιμοποιήστε σφυρί.
Εάν το πρόβλημα δεν λυθεί, χρησιμοποιήστε βαρύτερο σφυρί.
Αν παρόλα αυτά το πρόβλημα επιμένει, εεε τότε θα είναι ηλεκτρολογικό!

Offline Padis

• Rossi και πάνω !
Reply #1076 on: Δευτέρα 20 Ιούλιος 2026, 13:54:51 μμ
Νικόλαε πολύπλοκα μου φαίνονται όλα αυτά. Αντί να αλλάζεις λάδια, μπορείς να αλλάζεις μοτοσυκλέτες!
Πιο απλή λύση και δοκιμασμένη.
 Στο μπλε Τρανσάλπ βάζω τα λάδια που βγάζω από το Μπλάκμπερντ. Μετά από 6.000 χλμ στο Τρανσάλπ, τα βάζω στο παπί. Μετά από άλλες 6.000 χλμ επειδή έχουν γίνει λεπτόρευστα, τα βάζω σε κάποιο δίχρονο για να καούν και να μη σκοτίζομαι τι θα τα κάνω.

Από αλλαγή σε αλλαγή εννοείται ότι τα φιλτράρουμε.

Γιάννη μην τα γράφεις με περίσσια ευκολία αυτά. Σέρνονται και εγκεφαλικά. . .

«H ταχύτητα δε σκότωσε ποτέ κανέναν... Tο να σταματήσεις ξαφνικά είναι αυτό που βλάπτει...»