Hellas Transalp Forum

Αν το δεί κανείς !!! δικό μου είναι!!!

Thireftis · 20707

Offline Thireftis

• Οδηγάρα
on: Κυριακή 26 Σεπτέμβριος 2010, 02:34:53 πμ
Παιδιά καλησπέρα, σήμερα το πρωϊ (ξημερώματα Σαββάτου 25/09/2010) κάποιοι πόντικες διέριξαν το διαμέρισμα που μένουμε στη Πετρούπολη (ενώ κοιμόμασταν μας εριξαν και σπρέυ παρακαλώ) και έκλεψαν τις τσάντες μας με τα πορτοφόλια μας τα κινητά μας τα δημόσια εγγραφά μας καθώς και το αυτοκίνητο μου μάρκας TOYOTA COROLLA χρώματος γκρί σκούρο με αρ.κυκλοφορίας ΤΡΕ-3134.
Αν το δεί κανείς !!! δικό μου είναι!!!

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #1 on: Κυριακή 26 Σεπτέμβριος 2010, 02:50:30 πμ
Πω πω τι ειπες τωρα...

Μας το εκαναν και εμας περισυ... Δυο φορες μαλιστα σε εναν μηνα...

Απιστευτο συναισθημα...

Ευτυχως λειπαμε και τις δυο!

Κουραγιο... (και συναγερμο...)

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline Thireftis

• Οδηγάρα
Reply #2 on: Κυριακή 26 Σεπτέμβριος 2010, 04:30:33 πμ
Ευχαριστώ Soto, να δούμε που θα παει φέτος!!! η γκαντεμιά !!!
Εγώ πάντως είμαι ακόμα στα πόδια μου και χωρίς πατερίτσες!!!
Και το σπουδαιότερο τη Τρίτη ΣΥ.ΜΟ.ΦΕ για να τα πούμε απο κοντά!!!

Ευχαριστώ και πάλι!!!

Offline Thireftis

• Οδηγάρα
Reply #3 on: Κυριακή 26 Σεπτέμβριος 2010, 04:46:55 πμ
Και κάτι αλλο!!!
Να ευχηθώ στην παρολίγον ομαδα μου στο ΦΡ ΑΣΤΕΓΟΙ (που θα συμμετείχα, αυτοί ξέρουν!!!) να μείνουν απτόητοι απο το γεγονός και να χαρούμε τη νίκη γενικώς με τη κούπα..
Γεράαααα ΑΣΤΕΓΟΙ !!!!!

και ν΄αστε όλοι καλάαααα!!!

Offline omega

• Σιγα μην ειμαι
  • Rossi και πάνω !
Reply #4 on: Κυριακή 26 Σεπτέμβριος 2010, 08:26:48 πμ
Χρηστο θα ηταν χρησιμο εκτος τις πινακιδας και του χρωματος να μας δωσεις την χρονολογια του μοντελου και πολυ σημαντικο θα ηταν καποιο ιδιεταιρο γνωρισμα(αυτοκολητο,χτυπημα,σημαδι,) που ξερεις οτι εχει ,αν εχει, το αυτοκινητο σου διοτι υπαρχει η πιθανοτητα να εχουν βγαλει τις πινακιδες.
Μια φωτο επισης δεν θα ηταν ασχημο να ανεβει..
Ευχομαι να βρεθει και συντομα.
« Last Edit: Κυριακή 26 Σεπτέμβριος 2010, 08:28:54 πμ by omega »

Πέτα... ψηλά... μακριά... κι... ελεύθερα...

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
Reply #5 on: Κυριακή 26 Σεπτέμβριος 2010, 08:56:12 πμ
Πω πω φίλε μου τι έπαθες !!!Το διάβασα και ανατρίχιασα.. Ελπίζω να είσαστε και ψυχολογικά καλά (η τουλάχιστον να ξεχαστεί γρήγορα)

Πλέον υπάρχει μεγάλο θράσος παντού..

Για πες μας σε παρακαλώ , ηταν σε ισόγειο , σε όροφο , σε μονοκατοικία ?

(αν δεν θέλεις να πεις θα το σεβαστό)

Καλή δύναμη ακόμα και για το τρέξιμο για τις χαρτούρες κτλ

Μετά απο τόσα χρόνια ακόμα ακούω Heavy metal και το γουστάρω τρελά..Μπράβο μου ο μπαγάσας, μου αρέσω !

Offline Thireftis

• Οδηγάρα
Reply #6 on: Κυριακή 26 Σεπτέμβριος 2010, 20:47:08 μμ
Χρηστο θα ηταν χρησιμο εκτος τις πινακιδας και του χρωματος να μας δωσεις την χρονολογια του μοντελου και πολυ σημαντικο θα ηταν καποιο ιδιεταιρο γνωρισμα(αυτοκολητο,χτυπημα,σημαδι,) που ξερεις οτι εχει ,αν εχει, το αυτοκινητο σου διοτι υπαρχει η πιθανοτητα να εχουν βγαλει τις πινακιδες.
Μια φωτο επισης δεν θα ηταν ασχημο να ανεβει..
Ευχομαι να βρεθει και συντομα.
Δημήτρη καλημέρα, τωρα επέστρεψα απο μια 2-ωρη βόλτα με τη μηχανή ψάχνοντας (ευτυχώς που δεν μου τη κλέψανε και αυτή) !!!
Τώρα για περισσότερα στοιχεία του αυτοκινήτου, αναφέρω ότι είναι μοντέλο 2003, τύπος sedan και απο σημάδια πρέπει να έχει γδαρσίματα στο αριστερό μέρος του μπροστινού προφυλακτήρα (όπως το έβγαζε βρήκε σε γωνιακό τοιχείο) και έχει επίσης μια χαραγματιά που διαγράφει τις 2-δεξιές πόρτες. Όσο για αυτοκόλητα εκτος απο τα σήματα των 3-4 τελευταίων χρόνων δεν ε3ίχα κατι αλλο. Foto κοιτάζω να βρώ και θα την ανεβάσω.
Ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον σου αλλα και για τις εύστοχες παρατηρήσεις σου...

Offline Thireftis

• Οδηγάρα
Reply #7 on: Κυριακή 26 Σεπτέμβριος 2010, 21:04:55 μμ
Πω πω φίλε μου τι έπαθες !!!Το διάβασα και ανατρίχιασα.. Ελπίζω να είσαστε και ψυχολογικά καλά (η τουλάχιστον να ξεχαστεί γρήγορα)

Πλέον υπάρχει μεγάλο θράσος παντού..

Για πες μας σε παρακαλώ , ηταν σε ισόγειο , σε όροφο , σε μονοκατοικία ?

(αν δεν θέλεις να πεις θα το σεβαστό)

Καλή δύναμη ακόμα και για το τρέξιμο για τις χαρτούρες κτλ
Φίλε Μιχάλη, δεν έχω χάσει τα κουράγια μου (αν και ακόμα είναι πολύ νωπό)
Πρόκειται λοιπόν για 4-όροφη πολυκατοικία με οροφοδιαμερίσματα και εγώ είμαι στο τρίτο.
Οι πόρτες της κεντρικής εισόδου και του διαμερίσματος μου κλειδωμένες.
Οί πόντικες ανέβηκαν απο τα μπαλκονια χρησιμοποιόντας τα κάγκελα απο τις τέντες.
Αφού έψαξαν τους 2-πρώτους ορόφους και δεν βρήκαν τίποτα (ηταν κλειδωμένα αλουμίνια αλλά και η μπαλκονόπορτα, σταμάτησαν σε εμένα που είχαμε ξεχάσει τη μπαλκονόπορτα ξεκλείδωτη.
Πάνω στο πάσο της κουζίνας είχαμε τις τσάντες μας με τα πορτοφόλια μας και τα κινητά και πιο δίπλα στο ψυγείο μια επιτοιχη κλειδοθήκη με τα κλειδια του αυτοκινητου και της μηχανής. 
Εμείς κοιμόμαστε οικογενειακώς, μας ψέκασαν καλα καλα, προχώρησαν στο έργο τους και αφού τελειωσαν έφυγαν με ιδιο τρόπο (κατέβηκαν πάλι απο το μπαλκόνι).
Αυτά εν ολίγοις...
και μι 

Offline γκ

• Hailwood, Agostini, Roberts,
  • Rossi και πάνω !
  • TA 600 for ever, τρελαμένος με το τετρακύλινδρο
Reply #8 on: Κυριακή 26 Σεπτέμβριος 2010, 21:36:46 μμ
Υπομονή και ψυχραιμία. Εύχομαι να βρεθούν τα κλεμένα. Όταν έμενα Αθήνα, δυτικά προάστεια έμενα. Δεν έχω φίλο ή συγγενή στην Αθήνα που να μη τον έχουν κλέψει. Αφού παρ ολίγον να ήσουν "Άστεγος" στο Φ/Ρ, εεε θα τρέξομε και για σένα. Και θα φάμε και θα πιούμε στην υγειά σου. ;)

Μη βάζετε δύναμη, χρησιμοποιήστε σφυρί.
Εάν το πρόβλημα δεν λυθεί, χρησιμοποιήστε βαρύτερο σφυρί.
Αν παρόλα αυτά το πρόβλημα επιμένει, εεε τότε θα είναι ηλεκτρολογικό!

Offline Thireftis

• Οδηγάρα
Reply #9 on: Δευτέρα 27 Σεπτέμβριος 2010, 03:04:40 πμ
και μια foto
« Last Edit: Δευτέρα 27 Σεπτέμβριος 2010, 03:09:31 πμ by chpapx »

Offline panisk

• Rossi και πάνω !
Reply #10 on: Δευτέρα 27 Σεπτέμβριος 2010, 03:51:11 πμ
και μια foto

Δεν εμφανίζονται οι φωτογραφίες με την διαδρομή του αρχείου στον δίσκο σου ([ιμγ]http://C:\Documents and Settings\Chris\Transalp_Chris\toyota1.jpg[/ιμγ])

Ανέβασέ την σε κάποιο site όπως το photobucket και μετά πάρε το link με το [iιμγ]

(όπου ιμγ = img)
« Last Edit: Δευτέρα 27 Σεπτέμβριος 2010, 04:38:48 πμ by panisk »

Αφού το φως ταξιδεύει γρηγορότερα απο τον ήχο, εγώ γιατί πρώτα ακούω τις μ@λ@κίες και μετά μου ανάβουν τα λαμπάκια;

Live to Drive - Drive to Live

Offline Thireftis

• Οδηγάρα
Reply #11 on: Δευτέρα 27 Σεπτέμβριος 2010, 04:28:04 πμ
Ευχαριστώ Παναγιώτη,

« Last Edit: Δευτέρα 27 Σεπτέμβριος 2010, 04:45:43 πμ by chpapx »

Offline panisk

• Rossi και πάνω !
Reply #12 on: Δευτέρα 27 Σεπτέμβριος 2010, 04:39:23 πμ
Πατάτα έκανα, τώρα κοίτα το

Αφού το φως ταξιδεύει γρηγορότερα απο τον ήχο, εγώ γιατί πρώτα ακούω τις μ@λ@κίες και μετά μου ανάβουν τα λαμπάκια;

Live to Drive - Drive to Live

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
Reply #13 on: Δευτέρα 27 Σεπτέμβριος 2010, 04:49:20 πμ
Στον τρίτο όροφο και ανέβηκαν απο τα μπαλκόνια, απίστευτο !!!

Τι να κάνω κ εγω που μένω ισόγειο (βρήκα σχετικά μια μικρή μονοκατοικία με καλό νοίκι) αλλά με πιάσανε ανασφάλειες μετά απο λίγο καιρό που ήμουν δίπλα στον δρόμο.. Τώρα διαβάζω και τα δικά σου και πραγματικά νιώθω εντελώς εκτεθειμένος, η πρόσβαση στο σπίτι που μένω μπορεί να γίνει απο παντού !!!

Φίλε Χρήστο εύχομαι να πάνε ολα καλά, να βρεθούν και τα κλοπιμαία..

Καλό κουράγιο σ εσενα και την οικογένεια σου..   

Μετά απο τόσα χρόνια ακόμα ακούω Heavy metal και το γουστάρω τρελά..Μπράβο μου ο μπαγάσας, μου αρέσω !

Offline Thireftis

• Οδηγάρα
Reply #14 on: Δευτέρα 27 Σεπτέμβριος 2010, 04:59:47 πμ

Offline Hypersonic

• Γιώργος... Mr. Anderson
  • Rossi και πάνω !
  • Μπαμπάς * 2
Reply #15 on: Δευτέρα 27 Σεπτέμβριος 2010, 07:53:41 πμ
Στον τρίτο όροφο και ανέβηκαν απο τα μπαλκόνια, απίστευτο !!!

Οταν πριν καποια (10+) χρονια δουλευα σε συναγερμους, ρωταω ενα πελατη που του εκανα εγκατασταση....
"Τι θες και βαζεις συναγερμο στον 4ο οροφο και σε πολυκατοικια ελευθερη γυρω γυρω?"

και μου λεει...
"Πριν μια βδομαδα ηρθα μουρη μουρη με τον κλεφτη  που ειχε ανεβει στον 4ο πατωντας απο υδροροη σε υδροροη του καθε οροφου και μπηκε μεσα στο δωματιο απο την ανοιχτη (γιατι ποιος να μπει απο το μπαλκονι του 4ου) μπαλκονοπορτα..."

Οποτε, τι λεμε τωρα....!!!

Offline CheGuevara

• Έλα μωρή οδηγάρα που έγινες και
  • Rossi και πάνω !
  • Ηasta la Victoria Siempre
Reply #16 on: Τρίτη 28 Σεπτέμβριος 2010, 02:27:40 πμ
Οταν πριν καποια (10+) χρονια δουλευα σε συναγερμους, ρωταω ενα πελατη που του εκανα εγκατασταση....
"Τι θες και βαζεις συναγερμο στον 4ο οροφο και σε πολυκατοικια ελευθερη γυρω γυρω?"

και μου λεει...
"Πριν μια βδομαδα ηρθα μουρη μουρη με τον κλεφτη  που ειχε ανεβει στον 4ο πατωντας απο υδροροη σε υδροροη του καθε οροφου και μπηκε μεσα στο δωματιο απο την ανοιχτη (γιατι ποιος να μπει απο το μπαλκονι του 4ου) μπαλκονοπορτα..."

Οποτε, τι λεμε τωρα....!!!

Έχεις know how σε συναγερμούς ρε θηρίο;

Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δεν σε γέλασε.
Έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα,
ήδη θα το κατάλαβες η Ιθάκες τι σημαίνουν.

Offline Thireftis

• Οδηγάρα
Reply #17 on: Τετάρτη 06 Οκτώβριος 2010, 23:09:52 μμ
Παιδιά καλησπέρα, πριν απο 2-ωρες με ενημέρωσαν απο το τμήμα φύλαξης συνόρων Σαππών (Ροδόπης) ότι το αυτοκίνητο βρέθηκε στις Σάππες (σύνορα) στις 4/10/10. Πιάστηκε κατά τη μεταφορά 5 λαθρομεταναστών και κατασχέθηκε. Καλά κουράγια μου εύχομαι για να ξεμπερδέψω σε 2-3 μήνες απ'ότι μου είπαν απο την εισαγγελία Ροδόπης.

Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας...

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #18 on: Τετάρτη 06 Οκτώβριος 2010, 23:18:05 μμ
Αφού βρέθηκε, πάλι καλά να λες. Σου είπαν αν είναι σε καλή κατάσταση;

Παύλος Καρούμπης

Offline Thireftis

• Οδηγάρα
Reply #19 on: Τετάρτη 06 Οκτώβριος 2010, 23:21:20 μμ
Αφού βρέθηκε, πάλι καλά να λες. Σου είπαν αν είναι σε καλή κατάσταση;
Ναι Παύλο σε καλη κατάσταση το έξω (ατρακάριστο) αλλά μέσα χάλιαααα...

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #20 on: Τετάρτη 06 Οκτώβριος 2010, 23:29:39 μμ
Ναι Παύλο σε καλη κατάσταση το έξω (ατρακάριστο) αλλά μέσα χάλιαααα...

Κουράγιο φίλε μου

Παύλος Καρούμπης

Offline Hypersonic

• Γιώργος... Mr. Anderson
  • Rossi και πάνω !
  • Μπαμπάς * 2
Reply #21 on: Τετάρτη 06 Οκτώβριος 2010, 23:31:41 μμ
Έχεις know how σε συναγερμούς ρε θηρίο;

Ναι. Και συναγερμους και καμερες και και και....

Παιδιά καλησπέρα, πριν απο 2-ωρες με ενημέρωσαν απο το τμήμα φύλαξης συνόρων Σαππών (Ροδόπης) ότι το αυτοκίνητο βρέθηκε στις Σάππες (σύνορα) στις 4/10/10. Πιάστηκε κατά τη μεταφορά 5 λαθρομεταναστών και κατασχέθηκε. Καλά κουράγια μου εύχομαι για να ξεμπερδέψω σε 2-3 μήνες απ'ότι μου είπαν απο την εισαγγελία Ροδόπης.

Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας...

Ευτυχως! Στο τσακ βεβαια... παραλιγο να βγει απο τη χωρα....

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #22 on: Τετάρτη 06 Οκτώβριος 2010, 23:38:39 μμ
Δεν λες πάλι καλά..........

Μακάρι να βρείς και τα επόμενα........

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

tzeronymo

• Guest
Reply #23 on: Τετάρτη 06 Οκτώβριος 2010, 23:50:52 μμ
Χθες βραδυ  ειχε  επισκεπτεςενας  γειτονας  30 μετρα απο εμενα και  ωρα  20.40 ειχε καμερα  και τα εγραψε ολα
ηταν σε δουλιες  ολη η οικογενοια , και εγω για καφε  το διαμερισμα  εμοιαζε  σαν να ειχε γινει  σεισμος  ευτυχως  κατι ρολογια και ενα σταυρο  ηταν η λεια τους

Offline Thireftis

• Οδηγάρα
Reply #24 on: Πέμπτη 07 Οκτώβριος 2010, 01:42:48 πμ
Παιδιά καλησπέρα, και sorry για την αργοπορία, αλλά με είχαν καλέσει στο Α.Τ (ασφάλεια) για διευκρινήσεις και τα τιαύτα... Tzeronymo τα αυτοκίνητα που κλεβουν πάντως γι'αυτή τη δουλειά (μεταφορά λαθρομεταναστών) δεν βγαίνουν απο τη χώρα γιατί αυτοί που το κάνουν γνωρίζουν πολύ καλά ότι θα πιαστούν. Το πρώτο σήμα άλλωστε απο τη στιγμή που δηλώνεται κλοπή αυτοκινήτου σε οποιοδήποτε αστυνομικό τμήμα της χώρας πέφτει στη μεθώριο ακριβώς γι'αυτο το λόγο για να μη βγεί εκτός συνόρων. Συνήθως όλοι οι μάγκες πιάνονται πιο μέσα (όπως στη δική μου περίπτωση) που πιάστηκαν 2χλμ. μέσα απο τηυ μεθώριο.
Α και κάτι άλλο που έμαθα και σάλταρα τελείως!!! Αυτοί που πιάνονται (αλλοδαποί ως συνήθως) κάθονται μέσα για κανά μήνα μέχρι να γίνει η δικάσιμος και βγαίνουν έξω με εγγύηση 300€ (και ξεκινάει πάλι η διαδικασία απ'την αρχή).