Hellas Transalp Forum

Αν το δεί κανείς !!! δικό μου είναι!!!

Thireftis · 20698

tzeronymo

• Guest
Reply #25 on: Πέμπτη 07 Οκτώβριος 2010, 02:15:19 πμ
Παντος εισαι τυχερος  στην ατυχια σου
θα πας  και ΣΑΠΠΕΣ  Εβρο  τελεια 
  Το  καλοκαιρι  αρχες  ειχα παει  για  5η φορα   τουριστικα 

Offline Thireftis

• Οδηγάρα
Reply #26 on: Πέμπτη 07 Οκτώβριος 2010, 03:08:43 πμ
Παντος εισαι τυχερος  στην ατυχια σου
θα πας  και ΣΑΠΠΕΣ  Εβρο  τελεια 
  Το  καλοκαιρι  αρχες  ειχα παει  για  5η φορα   τουριστικα 
Ωωωω Ναιιιιιι...
Μακάρι να πήγαινα με τη "καλή μου" (ΤΑ) εκεί κανα τριήμερο... αλλα !!!
Πάντως τα έρω καλά εκεί τα μέρη από φαντάρος και θα πάω "ντουφέκι"... :2hysterical:

Offline Hypersonic

• Γιώργος... Mr. Anderson
  • Rossi και πάνω !
  • Μπαμπάς * 2
Reply #27 on: Πέμπτη 07 Οκτώβριος 2010, 07:35:33 πμ
Α και κάτι άλλο που έμαθα και σάλταρα τελείως!!! Αυτοί που πιάνονται (αλλοδαποί ως συνήθως) κάθονται μέσα για κανά μήνα μέχρι να γίνει η δικάσιμος και βγαίνουν έξω με εγγύηση 300€ (και ξεκινάει πάλι η διαδικασία απ'την αρχή).

Ετσι ειναι.

Φιλος μου αστυνομικος μου λεει "για ποιο λογο να πιασω τον παρανομο μεταναστη; Αφου θα κατσει μεσα για κανα μηνα και μετα θα τον βγαλουν εξω παλι. Αν ηταν να τον βαλουν σε ενα πουλμαν και να τον στειλουν στη χωρα του θα τον επιανα, αλλα ετσι, γιατι; να τους ανακυκλωνω;"

Τσαμπα καιει η λαμπα...

Offline vasilis samos

• Οδηγάρα
Reply #28 on: Κυριακή 10 Οκτώβριος 2010, 17:41:07 μμ
Ετσι ειναι.

Φιλος μου αστυνομικος μου λεει "για ποιο λογο να πιασω τον παρανομο μεταναστη; Αφου θα κατσει μεσα για κανα μηνα και μετα θα τον βγαλουν εξω παλι. Αν ηταν να τον βαλουν σε ενα πουλμαν και να τον στειλουν στη χωρα του θα τον επιανα, αλλα ετσι, γιατι; να τους ανακυκλωνω;"

Τσαμπα καιει η λαμπα...
κ μη χειροτερα να λεμε... >:( >:(

Offline Thireftis

• Οδηγάρα
Reply #29 on: Δευτέρα 31 Ιανουάριος 2011, 04:14:23 πμ
Παιδιά καλησπέρα, για να κλείσει και αυτό τι κεφάλαιο,
σας γνωστοποιώ ότι χτές το πρωι έλαβε τέλος (αίσιο) αυτό το συμβάν
και πρίν απο λίγο επέστρεψα απο τη Κομοτηνή με το αυτοκίνητο μου, σε καλή κατάσταση.
Εύχομαι σ'αυτούς που δεν τους εχει συμβεί κάτι τέτοιο να μην το βιώσουν ποτέ (γιατί πονάει πολύ, απο πολλές πλευρές)
και σ'αυτούς που το γνώρισαν, κουράγο και δύναμη για να το ξεχάσουν...

Offline Hypersonic

• Γιώργος... Mr. Anderson
  • Rossi και πάνω !
  • Μπαμπάς * 2
Reply #30 on: Δευτέρα 31 Ιανουάριος 2011, 07:05:13 πμ
4 μηνες μετα το πηρες πισω?

Offline ntinos50

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Η αγαπη μου Honda XL 650 V Transalp
    • pagkas
Reply #31 on: Δευτέρα 31 Ιανουάριος 2011, 15:04:50 μμ
για πες μας εντυπωσεις απο το ταξιδι και τις διαδικασιες

Offline panisk

• Rossi και πάνω !
Reply #32 on: Δευτέρα 31 Ιανουάριος 2011, 16:54:44 μμ
...πρίν απο λίγο επέστρεψα απο τη Κομοτηνή με το αυτοκίνητο μου, σε καλή κατάσταση...

Τυχερός είσαι! 4 μήνες μετά και σε καλή κατάσταση? Δεν είχε ζημιές?

Εύχομαι να μην ξαναζήσεις κάτι τέτοιο!!!

Αφού το φως ταξιδεύει γρηγορότερα απο τον ήχο, εγώ γιατί πρώτα ακούω τις μ@λ@κίες και μετά μου ανάβουν τα λαμπάκια;

Live to Drive - Drive to Live

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #33 on: Δευτέρα 31 Ιανουάριος 2011, 17:29:18 μμ
  Καλά ξεμπερδέματα και να μην ξανατύχει σε κανέναν (πράγμα χλωμό έτσι που έχει ξεφύγει το πράγμα αλλά λέμε τώρα). Αυτά είναι τα καλά των ανοιχτών συνόρων και της λαθρομετανάστευσης. Αλλά αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα. Θα μου πεις, δεν υπήρχε έγκλημα παλιά? Ναι, αλλά όχι σ' αυτό το σημείο ρε γαμώτ, να μην μπορείς στην Αθήνα να κυκλοφορήσεις μετά τις έξι και να μην είσαι ασφαλής ούτε μέσα στο σπίτι σου. Έχει παραγίνει το κακό!

Εδώ δεν έχουμε ακόμα τέτοια φαινόμενα. Οι ντόπιοι δεν κλέβουν και οι ξένοι δεν έρχονται γιατί μεσολαβεί πλοίο και δεν είναι εύκολο να βγάλουν τα κλοπιμαία. Το αμάξι μου είναι ξεκλείδωτο μονίμως ακόμη και όταν λείπω εξωτερικό τους χειμώνες. Πάντα αφήνω κράνος, γάντια πάνω στην μηχανή όταν είμαι στην πόλη και πάντα τα βρίσκω εκεί.
   Παρ' όλα αυτά σημειώνονται κρούσματα από ρουμανο-βουλγάρικες συμμορίες  κάθε 2-3 χρόνια. Έρχονται το καλοκαίρι, χτυπούν ξενοδοχεία όλο το καλοκαίρι και φεύγουν το φθινόπωρο. Είναι εύκολη λεία γιατί λείπουν οι τουρίστες όλη μέρα σε εκδρομές ή στην παραλία και μπαίνουν από τα ανοιχτά παράθυρα.

Ζω απόμερα, ένα σπίτι στην κορυφή του λόφου και το επόμενο 100 μέτρα απόσταση. Κι επειδή σε 500 μέτρα είναι ξενοδοχεία τα οποία τα έχουν ρημάξει, έχω νόμιμα ένα όπλο στην κρεβατοκάμερα και ένα στο καθιστικό. Παρακαλώ να μην μου τύχει κάτι τέτοιο, και βρω κανέναν μέσα στο σπίτι, γιατί όπως ξέρω τον εαυτό μου θα το χρησιμοποιήσω. Και όπως ζούμε σε κράτος-μπάχαλο θα πάω και φυλακή επειδή αμύνομαι μέσα στο ίδιο μου το σπίτι.
  Γι' αυτό έφερα μια συσκευή με ρεύμα από την Αμερική, που σε ρίχνει ξερό κάτω, παράλυτο για κάμποση ώρα χωρίς σοβαρές βλάβες. Μετά από λίγο συνέρχεσαι (αλλά δεμένος ή συλληφθείς  ;D ). Έφερα και μια για έναν φίλο αλλά δεν την θέλει γιατί φοβάται μην την πιάσουν τα παιδιά (3 ετών). Κι έτσι μου περισσεύει και την πουλάω αν την θέλει κανείς. Δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Αν ενδιαφέρεται κανείς, ΠΜ.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline xplast

• Rossi και πάνω !
Reply #34 on: Δευτέρα 31 Ιανουάριος 2011, 21:11:17 μμ

Γι' αυτό έφερα μια συσκευή με ρεύμα από την Αμερική, που σε ρίχνει ξερό κάτω, παράλυτο για κάμποση ώρα χωρίς σοβαρές βλάβες. Μετά από λίγο συνέρχεσαι (αλλά δεμένος ή συλληφθείς  ;D ). Έφερα και μια για έναν φίλο αλλά δεν την θέλει γιατί φοβάται μην την πιάσουν τα παιδιά (3 ετών). Κι έτσι μου περισσεύει και την πουλάω αν την θέλει κανείς. Δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Αν ενδιαφέρεται κανείς, ΠΜ.

H κατοχή και χρήση τέτοιων συσκευών δεν επιτρέπεται (ακόμη).  :-X :-X

Νόμιμα είναι τα σπρέι πιπεριού. ;) ;)