Hellas Transalp Forum

DL650 vs XLV 650

nikos 238 · 42305

Offline XTerminator

• Οδηγάρα
Reply #75 on: Παρασκευή 14 Ιούνιος 2013, 02:41:02 πμ
Συμφωνω με ολους... :) :) :)

Αλλα θα πω ενα πραγμα-γενικο ισως...
Οτι Χοντα εχω οδηγησει απο σκουτερ μεχρι μεγαλες μοτο.....απο τα πρωτα μετρα που τα καβαλησα,(οχι χιλιομετρα...),νομιζα οτι τα ειχα....για χρονια!!
  Με αλλες μοτο....δεν θυμαμαι να ειχα τετοια αισθηση!
Τα Χοντα εχουν κατι....δεν ξερω!

"ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ"

Offline nikos 238

• If you doubt, loose it...
  • Rossi και πάνω !
Reply #76 on: Παρασκευή 14 Ιούνιος 2013, 03:49:57 πμ
Βρε παιδιά, συγκινήθηκα που παραμένει σε κίνηση το θέμα...

Αλλά πραγματικά, δεν βρίσκω κάτι να με καλύπτει σε σχέση με την ευκολία που μου έχει δώσει το ΤΑ650, από το 2007 που άνοιξα το εν λόγω θέμα.

Σήμερα δεν έχει καμία σχέση να θέσω ζήτημα σύγκρισης. Χωρίς την αλλαγή μου σε ΤΑ, ίσως να μην τα λέγαμε εδώ...και αυτό αξίζει και μένει από όλα τα χρόνια που πέρασαν...

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ (Αριστοτέλης ο Σταγειρίτης)

Offline bestoftherest7

• Οδηγάρα
Reply #77 on: Πέμπτη 11 Ιούλιος 2013, 04:49:23 πμ
Όλα τα πράγματα κρίνονται όταν περάσουν τα χρόνια. και σε αυτο η Χόντα θέλετε δεν θελετε εχει τη πρωτια. τα τρανσαλπ κυκλοφορουν πανω απο 20 χρονια απροβληματιστα . Ειναι και θεμα επιλογης. Αν θες αξιοπιστια και ανεση παιρνεις τρανσαλπ. Αν θες ψεκασμο και καλυτερη τεχνολογια παιρνεις στρωμα. Αν θες να το παιζεις μουρη παιρνεις tdm

XL650V

Offline apostolis1978

• tolisionikos
  • Απλός οδηγός
Reply #78 on: Πέμπτη 11 Ιούλιος 2013, 04:54:42 πμ
Όλα τα πράγματα κρίνονται όταν περάσουν τα χρόνια. και σε αυτο η Χόντα θέλετε δεν θελετε εχει τη πρωτια. τα τρανσαλπ κυκλοφορουν πανω απο 20 χρονια απροβληματιστα . Ειναι και θεμα επιλογης. Αν θες αξιοπιστια και ανεση παιρνεις τρανσαλπ. Αν θες ψεκασμο και καλυτερη τεχνολογια παιρνεις στρωμα. Αν θες να το παιζεις μουρη παιρνεις tdm
σωστος!!!!!!!!!

xlv 650

Offline azwros

• Rossi και πάνω !
  • Ερωτας με την πρώτη ματιά!!
Reply #79 on: Τετάρτη 22 Ιανουάριος 2014, 15:52:50 μμ
Ως γνωστό καβαλάω και τις 2 μηχανές
Το 650 το δικό μου και το Vstrom του αφεντικού που το έχω για τις δουλειές της εταιρείας!!
Χθες χρειάστηκε να κατέβω Αθήνα (είχε και ωραία μέρα!! ;D) και πετάχτηκα με το suzuki ενοείτε
Το μηχανάκι στην εθνική είναι στο στοιχείο του!! μαζεύει τα χιλιόμετρα για πλάκα, σταθερό και κοφτερό!!!
Σε όλη την διαδρομή σταθερή ταχύτητα 160 km και 7150 στροφές στην 6η, μόνο για καμια 30 αριά χιλιόμετρα μετα την διαστάυρωση που στριβεις για Παρνασό το πήγα 180+
Κατανάλωση 29 λιτρα στα 368 χιλιόμετρα που έκανα.

Δεν   πλαλάου!!!!
γιατί νουγάου!!!! γκε γκε;;
[img]http://farm3.static.flickr.com[img]

Offline Goikoetxea

• Rossi και πάνω !
Reply #80 on: Τετάρτη 22 Ιανουάριος 2014, 16:35:16 μμ
Για να μπορω να την ξαναπουλησω

από ό,τι φαίνεται και εκ του αποτελέσματος πλέον κάποια χρόνια μετά, αυτό δεν ισχύει πια, ή μάλλον ισχύει από την ανάποδη. Η ΤΑ δεν ξαναπουλιέται, ενώ το στρώμα κρατάει αξία. Όχι ότι έχει σημασία τώρα πια.

Offline nikos 238

• If you doubt, loose it...
  • Rossi και πάνω !
Reply #81 on: Σάββατο 01 Φεβρουάριος 2014, 04:59:34 πμ

Νομίζω ότι όσοι αντιλήφθηκαν τι μπορούσε και τι όχι να κάνει η μηχανή τους, ότι δεν έχει κανένας παράπονο.

Νομίζω ότι όλα κρατάν την αξία που πρέπει.

Το ζήτημα είναι αν αξίζει να πουλήσεις κάτι που δεν ξαναβγαίνει και είναι σχετικά καινούργιο, π.χ. τα τελευταία ΤΑ 650.

Όσον αφορά γιατί βγαίνουν έτσι τα μηχανάκια, ξεχνάμε ότι η ελληνική αγορά είναι πολύ μικρή για μια Honda ή Yamaha ή Suzuki ή BMW, καθώς η αγορά της μοτοσικλέτας είναι προμελετημένη από μεγάλες εταιρίες και ξέρουν τις αλλαγές στις συνήθειες των υποψηφίων αγοραστών τους.

Οι καιροί αλλάζουν, η οικονομία αλλάζει, ο καταναλωτής αλλάζει.

Για μένα, αξίζει ότι εξυπηρετεί τον κάτοχο του. Δηλώνω οπαδός της Honda, αλλά και λάτρης του δικυκλισμού για ότι συμβολίζει.

Και αυτό που χάνουμε στους δύσκολους αυτούς καιρούς, δηλαδή τον συμβολισμό και την δύναμη στην ζωή μας, δεν το αναπληρώνει κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο καμιάς εταιρίας.     

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ (Αριστοτέλης ο Σταγειρίτης)

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #82 on: Σάββατο 01 Φεβρουάριος 2014, 06:28:53 πμ
Σωστός ο Νίκος!  :eusa_clap:

Για μένα, αξίζει ότι εξυπηρετεί τον κάτοχο του...
« Last Edit: Σάββατο 01 Φεβρουάριος 2014, 06:30:42 πμ by Chris_de_Ze »

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.