Όπως έχω πεί και σε πολλά άλλα ποστ οταν πούλησε το αφεντικό μου το ΤΑ του για v-strom πήρα εγώ το ΤΑ του έτσι οδηγάω συχνά το στρομ και συνέχεια το ΤΑ. Για τον πιο πολυ κόσμο που αν θα πάει σε χώμα 1 φορά το χρόνο ή μια φορά το καλοκαίρι και όλο τον υπόλυπο χρόνο πηγαίνει μέσα στην πόλη γιατί είναι ανυπόφορη η κίνηση με αυτοκίνητο δεν θα τον νιάξει που το v-strom είναι λίγο λιγότερο χωμάτινο απο το ΤΑ αλλά το ότι μεσα στην πόλη είναι ευκίνητο σαν παπί το ότι είναι πολύ μα πολύ πιο σύνχρονο σε σχεδιασμό και εξοπλησμό και οτι όταν χρειαστεί να πάει σε μια δουλειά έξω απο την πόλη θα του παίξει και ένα καλό γκαζίδι και θα το χαρεί.
Στο κάτω κάτω λες θα πάρω honda είναι σιγουριά αλλά μέχρι τώρα πιο πολλά προβλήματα του έβγαλε το ΤΑ (η αφορμή που το έδωσε ήταν που έχασε τα υγρά της η πίσω ανάρτηση και ήθελε 10 μέρες η επισκευή, να σταλεί αθήνα κτλ)
Εσύ χρήστο πού πας πιο πολύ δρόμο ή χώμα? Αν και δεν ξέρω γιατί αλλά δε θα έπερνα v-strom, ίσως γιατί έχει γεμίσει ο κόσμος αλλά αν μου έφερνες ένα για ανταλλαγή με το ΤΑ μου μάλλον όχι θα έλεγα.
Υ.Γ το 650 είναι 53 ίππους και το v-strom 66,7
Y.Γ 2 μια σύγκρηση με το versys που μου αρέσει αρκετούτσικα
Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Suzuki V-Strom DL 650
Kινητήρας: 4χρονος, 2κύλινδρος V90 μοιρών, 8βάλβιδος, υγρόψυκτος, 645cc
Διάμετρος Χ Διαδρομή: 81 x 62,6mm
Απόδοση: 66,7hp/8,800rpm
Ροπή: 6,1kg/6,400rpm
Tαχύτητες: 6
Eκκίνηση: Μίζα
Μετάδοση: Αλυσίδα
Φρένα (Εμπρός/Πίσω): 2 δίσκοι/δίσκος