Καλησπέρα σας και σημερα!
Καναμε αρκετα χιλιομετρακια! περιπου 500. Ξεκινησαμε πρωι, ακριβως στις 8.30 οπως ηταν προγραμματισμένο.
Ολη η διαδρομη Ειναι αυτη

Φυγαμε απο Λιουμπλιανα και αρχισαμε την ανηφορα, με μια μικρη σταση σε μια λιμνη στα 70 χλμ περιπου. Απιστευτο τοπιο... Απο εκει ειναι και η μια ομαδικη φωτο που βλεπετε εδω...

Βγηκαμε στην εθνικη, και συνεχισαμε προς τα πανω. Στα 200περιπου βγηκαμε απο τον κεντρικο δρομο και μπηκαμε απο επαρχιακο για να δουμε διαδρομες, και να γεμισουμε απο εικονες το μυαλο μας! Η συνταγη τελεια.... Ισως η καλυτερη διαδρομη που εχω κανει ποτε με μηχανη στην ζωη μου! Τρομερες στροφες,τρομερη ασφαλτος, τρομερα τοπια, συνεχεις συναντησεις με μοτοσυκλετιστικα γκρουπς απο το αντιθετο ρευμα, χωρις βροχη, με εναν παραξενο και πολυ χαμηλο ουρανο, και κατι τρελα ασπρα συννεφα να χαιδευουν τα βουνα γυρω γυρω... με λιγα λογια...δεν εχω λογια να το εκφρασω... Λιγο μετα αρχισε η βροχη. Ουτε που μας ενοιαξε καθολου... Αποφασισαμε να βγουμε και παλι στον εθνικο, ωστε να καλυψουμε τα χιλιομετρα πιο γρηγορα... Τα επομενα 250 εγιναν κατω απο βροχη και σπρευ των προπορευομενων οχηματων. Η θεα σταματησε να μας απασχλει, και ο στοχος ηταν μονο να φτασουμε στο σημειο της εκδηλωσης.
Αυτο δεν αργησε να ερθει... Εκει βρηκαμε ενα στρεμα περιπου γεματο με τρανσαλπ... Τρνσαλπ με παραξενα χρωματα, τρανσαλπ με side cars, τρανσαλπ με οτι θελετε... Africa και varadero και αλλα.
Το κλιμα πολυ ζεστο,που μαζι με εμας εγινε ακομα πιο ζεστο. Συναντηθκαμε και με την ομαδα που ηρθε με το καραβι, και γνωρισαμε και τα παιδια που ηρθαν απο Θεσσαλονικη (AggelosB). Φαγαμε μαζι με ολους τoυς υπολοιπους, μας ανακοινωσαν το προγραμμα, και μετα ειμασταν ελευθεροι...
Αφου βγαλαμε μια αναμνηστικη φωτο...

τους τρελαναμε ολους, και με το κεφι, και με τα μπλουζακια μας, και με τα ολα μας...
Νομιζω η παρουσια μας θα μεινει αξεχατη...
Στην συνεχεια πηγαμε στο μπαρακι του ξενοδοχειου, οπου και καταλαβαινετε τι εγινε...

αυριο εχουμε επιλεξει να ακολουθησουμε μια διαδρομη απο τις προτεινομενες 6. Περιπου 280 χλμ, αλλα δεν ειναι σιγουρο αν ολα τα περασματα ειναι ανοιχτα...Ναι καλα καταλαβατε... χτες και προχτες εριξε χιονι

σε αρκετα σημεια, και πολλα εκλεισαν. Το πρωι θα μαθουμε τι θα γινει και που ακριβως θα μπορουμε να παμε. Η θερμοκρασια που συναντησαμε σημερα, ηταν και κατω απο 7 βαθμους...
Αντε η συνεχεια αυριο...