Hellas Transalp Forum

Ανταπόκριση και εντυπωσεις αποτην Διεθνής Συνάντηση Transalp (ΙΤΤ) 2007

Sotos · 100277

Offline xiliometrofagos

• Απλός οδηγός
kalispera kai apo emena na pw kai egw ena megalo bravo sto kosta to sotiri kai ton paylo kai fisika se olous tous simetexontes pou kilison ola omala
itan apistefti ebiria kai tha minei aksexasti
pame giala tora

kai fisika gia ti diorganosi tou 2008 opou kai opos mporo na voithiso tha to kanome megali mou xara

ΝΙΚΟΣ ΩΡΩΠΟΣ
BMW GS1200 (TO ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΤΡΕΛΩΝ)

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά για να φτάσω πρώτος...
                                    Καλησπέρα  και  από  μένα !
Κατ’ αρχάς  θα  ήθελα  κι  εγώ  με  τη  σειρά  μου  να  ευχαριστήσω  όσους  ασχολήθηκαν  με  την  εκδρομή

ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΗΘΩΜΑΟΓΛΟΥ
ΠΑΥΛΟ ΚΑΡΟΥΜΠΗ
ΣΩΤΗΡΗ ΑΞΙΩΤΗ

και  διπλά  τον  Σωτήρη  που  ξόδεψε  χρόνο  για  τη  «μικρούλα»  μου  ώστε  να  την  ετοιμάσουμε  για  το  ονειρεμένο  ταξίδι !    :D   :D   :D
     Πάντως ,  έχω  να  συμπληρώσω  ότι  στην  εκδρομή  αυτή  αν  και  ακολουθούσα  σχεδόν  μόνος ,  ήξερα  ότι  θα  μπορούσα  να  έχω  βοήθεια  από  τα  φιλαράκια  σε  περίπτωση  που  θα  υπήρχε  ανάγκη  και  αυτό  ήταν  ένας  λόγος  για  τον  οποίο  αισθανόμουν  όμορφα .
     Το  ΜΕΓΑΛΟ  άγχος  μου  πριν  φύγουμε  ήταν  μήπως  τρακάρω  με  κάποιο  αυτοκίνητο ,  διαστημόπλοιο ,  γάιδαρο . . .  και  χαλάσει  η  μηχανή  και  χάσω  τελικά  το  ταξίδι . Όμως  όλα  πήγαν  καλά .
     Τα  πέρασα  σούπερ!     :thawave:
Συγγνώμη  αν  ακολούθησα  για  ακόμα  μία  φορά  το  παραμύθι  του  λαγού  και  της  χελώνας  ( εγώ  όπως  πάντα  η  χελώνα  βεβαίως - βεβαίως ! ) . Όμως  είχα  συμφωνήσει  με  τη  «μικρούλα»  μου  να  την  πάω  στην  Αυστρία  χαλαρά  για  να  τα  δώσει  όλα  στο  τέλος ( συμφωνία  ενός  παράξενου  ζευγαριού ) .
Τα  150  βέβαια  τα  έπιασα  γιατί  είχε  μπερεδευτεί  το  κορδόνι  μου  στη  μηχανή  του  Βασίλη  και  δεν  μπορούσα  να  το  ξεμπερδέψω !   ;D   ;D   ;D

Αλήθεια ,  για  το  επόμενο  ευρωπαϊκό  μας  ταξίδι  πότε  φεύγουμε ;
( Το  λέει  και  Έλλη  Κοκκίνου  "  Έχω  πρόβλημα  μεγάλο,  δεν  μου  φτάνει  θέλω  κι  άλλο " )   ;)   ;)   ;)

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Το αγαπημένο μου παραμύθι... ο Λαγός με τη Χελώνα.

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

flwrina

• Guest
μεμο κιαλλο??  πρωτος εισαι.ελπιζω δευτερα να σε δω.... τα λεμε...

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά για να φτάσω πρώτος...
μεμο κιαλλο??  πρωτος εισαι.ελπιζω δευτερα να σε δω.... τα λεμε...

Ο.Κ.  Λευτέρη  περιμένω !

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Το αγαπημένο μου παραμύθι... ο Λαγός με τη Χελώνα.

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

Offline gianngeor

• Rossi και πάνω !
  • Ανοίγει νέος κύκλος ... (?)
Για ακόμη μια φορά το HTC στέκεται αντάξιο των περιστάσεων.
Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όλους τους συνοδοιπόρους, για την επιτυχή ολοκλήρωση του ταξιδιού, για την εμπειρία που γεύτηκαν, αλλά και για την πανάξια εκπροσώπηση του συλλόγου.
Να δώσουμε όλοι την προσφορά και τη βοήθεια που απαιτείται για να τους κάνουμε να μην θέλουν να φύγουν από την Πάργα του χρόνου !

Γιώργος Γιαννόπουλος, ( ORIENT Status 21 ταχ...)

rastabill

• Guest
Μήπως ρώτησε κανένας ο ιερέας στη φωτό που αγίασε εμάς και τις μηχανές μας τι θρησκεία ήταν;

rastabill

• Guest
Στην φωτογραφία βλέπουμε τον πρόεδρο του Ολανδικου club που τσιτσιδώθηκε μπροστά σε όλους μας να φοράει μια παραδοσιακή στολή.
Του χρόνου ρε παιδιά ποιος θα φορέσει φουστανέλα;

Offline Δημήτρης Ανδρεάδης

• Μέλος HTC
  • Απλός οδηγός
  • The Road Less Travelled
    • http://dandreadis.blogspot.com/
Ανέβασα μερικές φωτογραφίες εδω, αν μπορειτε να τις δείτε:

http://www.flickr.com/photos/8526511@N06/sets/72157600267597371/detail/

Πρώην ΤΑ600/97 - Νύν TDM900A/05 - 4.5lt/100km
http://dandreadis.blogspot.com/

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum

Πάρα πολύ ωραίες οι φωτό Δημήτρη. Μπράβο!

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Μήπως ρώτησε κανένας ο ιερέας στη φωτό που αγίασε εμάς και τις μηχανές μας τι θρησκεία ήταν;

Ωχ αμάν! Ρε ποιος ιερέας????? Μας δουλεύετε? Αυτός είναι ο Αξιώτης μεταμφιεσμένος!!!!!!!

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline Ταξιδευτής

• Rossi και πάνω !
  • Κυνηγός ηλιοφάνειας.

πολύ καλή δουλειά.
Εύγε.

Όλοι θά πεθάνουμε , λίγοι όμως θά ... ζήσουμε

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΣ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΚΟΥΡΙΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ......

Κυνηγός ηλιοφάνειας.

Η καλύτερη δουλειά.
Ούτε όπλα χρειάζεσαι, ούτε άδειες και έχεις και το θήραμα χωρίς να το σκοτώσεις.

Offline eXoTiC

• Οδηγάρα
  • Γιώργος Κανελλάκης Tiger1050 2010
Υπάρχει κάποιος που διάβασε αυτό το post και δε ζέλεψε τρελά! Ας μιλίσει!
Συνχαριτήρια σε όλους τους συμετέχωντες και στους 3 που το οργάνωσαν (Soto έχεις fan club να γραφτώ :))
Ελπίζω η διοργάνωση και ολοκλήρωση της ITT 2008 να γίνει με απόλυτη επιτυχία!!

Αν το πάθημα (δικό μας ή φίλων) δε μας γίνεται μάθημα τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας! Φοράτε κράνος!

Offline xiliometrofagos

• Απλός οδηγός
kai min ksexniomaste eyxaristoume ton xristo kai to allo paidi den thimame to onoma tou (sory) gia tin ipodoxi pou mas ekanan sth thessaloniki me ta poli wraia kai freskotata trigona kai gia tin sinodia sto polikastro

ΝΙΚΟΣ ΩΡΩΠΟΣ

Offline xiliometrofagos

• Απλός οδηγός
o takis mestin treli xara

ΝΙΚΟΣ ΩΡΩΠΟΣ

Offline xiliometrofagos

• Απλός οδηγός
na kai enas kataskopos

ΝΙΚΟΣ ΩΡΩΠΟΣ

Offline xiliometrofagos

• Απλός οδηγός
mathimata odigisis

ΝΙΚΟΣ ΩΡΩΠΟΣ

Offline xiliometrofagos

• Απλός οδηγός
ena digma gia to ti tha sinantisou oi skopianoi stin ellada

ΝΙΚΟΣ ΩΡΩΠΟΣ

Offline xiliometrofagos

• Απλός οδηγός
giati emeine monos tou arage????

ΝΙΚΟΣ ΩΡΩΠΟΣ

Offline xiliometrofagos

• Απλός οδηγός
egw zw ston kosmo ton diko mou

ΝΙΚΟΣ ΩΡΩΠΟΣ

Offline xiliometrofagos

• Απλός οδηγός
eipame to nero neraki h bira pio ftini apo to nero kai poles fores den to evriskes kiolas

ΝΙΚΟΣ ΩΡΩΠΟΣ

Offline jon t

• Rossi και πάνω !
Λοιπόν.....
Πέρασε σχεδόν μία εβδομάδα και το μυαλό μου ακόμα να πάει στην θέση του.
Μέσα στην καθημερινότητα όλο και βρήσκει στιγμές για να επαναφέρει εικόνες και λεπτομέρειες της εκδρομής στην Αυστρία.
Προσωπικά και εγώ πέρασα φανταστικά μαζί τα άλλα παιδιά της παρέας μας αλλά και τους ευρωπαίους φίλους μας.
Τόσο το ταξίδι όσο και η συμμετοχή στην διοργάνωση και τις εκδηλώσεις τις ήταν εμπειρίες ζωής.
Η γρήγορη αυτή διέλευση των βαλκανίων με γέμισε εικόνες τόπων και λαών διαφορετικών.
Οι βόλτες στο Δυτικό Τιρόλο και η επαλήθευση αυτών που είχα διαβάσει και ακούσει, ότι προκειται για καλοκαιρινό μοτοσυκλετιστικό παράδεισο (μαγευτικά βουνά - τοπία, φοβερές μοτο διαδρομές, άπειρα αξιοθέατα, τρομερές συνθήκες οδηγικής ασφάλειας).
Η επιβαιβέωση επίσης του ότι η μοτοσυκλέτα ενώνει τους ανθρώπους από όπου και αν προέρχονται, κάνοντας τους ξένους να αισθάνονται σαν να γνωρίζονταν από παλιά. Το ίδιο έγινε σε μας που ταξιδέψαμε από την Ελλάδα, το ίδιο έγινε όταν σμήξαμε και με τις άλλες εθνικότητες. Άνθρωποι τόσο διαφορετικοί και τόσο ίδιοι.
Τις ευχαριστίες μου λοιπόν στα παιδιά του HTC που ασχολήθηκαν για να πραγματοποιηθεί το ταξίδι αυτό με επιτυχία.

Μερικές φωτογραφίες και από μένα λοιπόν.
http://www.flickr.com/photos/8517553@N07/sets/72157600272651797/detail/

Να μην ξεχάσω να αναφερθώ και στην μοτοσυκλέτα μου (ΤΑ 650). Με πήγε και με έφερε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα ταξιδεύοντας μερικές φορές και με ταχύτητες που ίσως δεν ταιριάζουν στον χαρακτήρα της χωρίς τον παραμικρό δισταγμό. Έγινα ένα μαζί της επί 3.400 χιλιόμετρα,διέσχισα χώρες, έστριψα, ανέβηκα και κατέβηκα βουνά για άλλη μια φορά. Με πείσμα στις εποχές που αλλάζουν, τις νέες τεχνολογίες που έρχονται και αυτούς που την θεωρούν "ξεπερασμένη" έκανε αυτό που ξέρει καλά: T R A N S - A L P.
Είναι  η ίδια μοτοσυκλέτα που με πάει στην δουλειά μου, στην διασκέδασή μου, που έχει διασχύσει οποιοδήποτε χωματόδρομο και που σου δίνει την αίσθηση οτι θα σε συντροφεύει για   π ά ν τ α.

Ευχαριστώ για τις αναμνήσεις
Τεάζης Γιάννης

Offline AGELOSB

• Απλός οδηγός
Καλησπερα και απο εμας
επιστρεψαμε χθες Σαββατο μετα απο μια βδομαδα συνεχειας του ταξιδιου ,χωρις αβαρειες και με αρκετες βροχουλες.Γυρισαμε για αλλες δυο μερες στην Αυστρια και καναμε κανα δυο διαδρομες καταπληκτικες σαν αυτες που καναμε ολοι μαζι.Επισκευθηκαμε το τριεθνες στην λιμνη της Κωνσταντζας (lindau -bregnez)πολυ τουριστικα μερη και πολυ ομορφα,διαφορετικα απο τις Αλπεις.
Να ευχαριστησουμε και μεις τους διοργανωτες αλλα και ολα τα παιδια του club που μας δεχθηκαν στην παρεα τους.
Ειχα πολλα χρονια βρε παιδια να ξυπνήσω το πρωι με κοτσιφια και αηδονια .Πολυ χαλαρωση!!!Απο αυριο τερμα τα κοτσιφια τερμα τα αηδονια ,αρχιζει η καθημερινοτητα.

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Καλησπερα και απο εμας
επιστρεψαμε χθες Σαββατο μετα απο μια βδομαδα συνεχειας του ταξιδιου ,χωρις αβαρειες και με αρκετες βροχουλες.Γυρισαμε για αλλες δυο μερες στην Αυστρια και καναμε κανα δυο διαδρομες καταπληκτικες σαν αυτες που καναμε ολοι μαζι.Επισκευθηκαμε το τριεθνες στην λιμνη της Κωνσταντζας (lindau -bregnez)πολυ τουριστικα μερη και πολυ ομορφα,διαφορετικα απο τις Αλπεις.
Να ευχαριστησουμε και μεις τους διοργανωτες αλλα και ολα τα παιδια του club που μας δεχθηκαν στην παρεα τους.
Ειχα πολλα χρονια βρε παιδια να ξυπνήσω το πρωι με κοτσιφια και αηδονια .Πολυ χαλαρωση!!!Απο αυριο τερμα τα κοτσιφια τερμα τα αηδονια ,αρχιζει η καθημερινοτητα.

Επέστρεψαν λοιπόν και οι τευλευταίοι, μπράβο παιδιά. Καλή αντάμωση στην επόμενη  ;)

Παύλος Καρούμπης

Offline Ευτύχης

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Μεγάλη μου παράληψη ήταν να ξεχάσω να ευχαρηστήσω τον Δημήτρη Ανδρεάδη που μας βρήκε ένα υπέροχο ξενοδοχείο στην Λουμπλιάνα σε πολύ καλή τιμή, κάτι πολύ δύσκολο για την συγκεκριμέμη πόλη.
Επίσης να τον ευχαρηστήσω γιατί ο συνάδελφός του Βλάντε από την Κροατία, μας διέθεσε όλη του τη μέρα για να μας πάει στο ξενοδοχείο, να μας ξεναγήσει στο Ζάγκεμπ και να κανονίσει το δείπνο μας σε ένα πολύ καλό εστιατόριο της πόλης.

Δημήτρη ευχαριστούμε.

Triumph Tiger 955i '05

toshmagic

• Guest
Μόλις είδα ότι ανέβηκε και ένα βιντεάκι από την ΙΤΤ 2007.

Απολάυστε το: http://www.brex.it/images/ITT%202007/index.html