Καλος σας βρήσκω όλους,
Το όνομα μου είναι Νίκος, είμια 34 χρονών και γέννημα θρέμα Πειραιώτης.
Εχω 2 μέρες που ασχολούμαι με το forum σας (θέλω να πιστεύω και δικό μου απο τώρα) και νομίζω ήταν υπέραρκετές για να με πείσουν να γίνω μέλος.
Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω για την παρέα σας! Είσαστε απίστεφταμπαλ παλικάρια και τρομερά δεμένη παρέα και πραγματικά ανυπομονω να γίνω και
εγώ ενας περίφανος ιδιοκτήτης ενός ΤΑ και ενεργό μέλος. Σχετικό post για αγορά έχει γίνει εδω
http://www.transalpforum.gr/index.php?topic=9061.0.
Είμαι τελείως νέος με τις μηχανές μιας και η μεγαλύτερη μηχανή που είχα ήταν 200cc και τα τελευταία χρόνια κυκλοφορούσα με ένα "καβουρδιστίρι energy 50cc".
Αφου λοιπόν το 50αρι δίχρονο και μέγα φραγκοφάγο μηχανάκη μου έφαγε 2.500 ευρο σε 4 χρόνια αποφάσισα επιτέλους να πάρω μια ΜΗΧΑΝΗ !!!
Εχοντας ακούσει τα καλυτερα για τα ΤΑ με κυριότερο προσον την αξιοπιστία (έχω βαρεθεί τα συνεργία ρε αδέλφια και δεν παίζει μια) θα χρειαστώ πολύ την βοηθειά σας
για να επιλέξη την καλύτερη δυνατη μηχανή με τα λεφτά που διαθέτω (κασερι μεν αλλά΄άλλο ενα δάνειο στην καμπούρα μου δε). Εχω πραγματικά μπλεχτεί με τις τιμές
που παίζουν στην αγορά και επειδή το παλιό ΄καβουρδιστήρι "κόλησε" χωρις λόγο και αιτία(ευτηχώς απο μια άποψη) θέλω μεχρι τέλος Αυγ- αρχές Σεπτ να εχω κάνει την αγορά.
Τα χόμπη μου είναι :
- Οι υπολογιστές (μπορώ να βοηθήσω οποιον θέλεται σε όποιο θέμα θέλεται ... αφιλοκερδός φυσικά)
- Μουσική
_ και σύντομα η μηχανή μου
Θα ήθελα επίσης να ενημερώσω οτι εργάζομαι χρόνια στην δεύτερη μεγαλυτερη Ναυτιλιακή του κόσμου με μεταφορέs container και θα μπορουσά να βοηθήσω οπιονδήποτε έχει βρεί κάτι αξιόλογο στο εξωτερικό και θέλει να το μεταφέρει στην Ελλάδα ( πχ αυτοκίνητο , μηχανή κλπ ) οπώς επίσης και κάθε μορφής βοήθειας στο τελωνείο του Πειραία (πάντα για θαλλάσια μεταφορά με container). ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ γιατί πραγματικά πριν ακόμα να συστήθω εχω βοηθειθεί απίστεφτα απο αυτά που διάβασα και μόνο.
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και την βοηθεία σας!!
Μφχ
nstmania