Hellas Transalp Forum

ΑΜΕΣΗ ΑΓΟΡΑ TA 650 ΜΟΝΤΕΛΟ 04-05-06 - ΔΙΑΘΈΣΙΜΑ ΜΑΧ ΕUR 4.500 CASH

nstmania · 5262

Offline nstmania

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
on: Παρασκευή 07 Αύγουστος 2009, 02:38:17 πμ
kαλος σας βρήκα,

Είμαι καινούργιο μέλος (noob). Επέσα πάνω στο απίστευτο και πολύ χρήσιμο Forum σας τυχαία ψάχνοντας για ενα Transalp και αμέσως αποφάσισα να κάνω Join στην υπέροχη παρέα σας!

Στο ψητό λοιπόν!!

Ψάχνω για άμεση αγορά (μέχρι τέλος Αυγ) για ένα Transalp 04-06 (Κατα προτίμηση 06) με την σχετική κληρομία της :

- Αριστη κατάσταση
- Ατρακαριστο
- Συναγερμό
- Χρώμα Ασημί (με δεύτερη επιλογή το μαύρο)
- Κάγκελα
- Τang bag
- Πίσω βαλίτσα (για πλαίνες δεν καίγομαι )
*** Σαπάκια αποκλείονται και η μηχανή ενωείται οτι θα περάσει απο έλεγχο)

Τα λεφτά που διαθέτω είναι αυστηρά 4.500 eur  MAX (και κάτω)  εαν φυσικά η μηχανή το αξίζει  ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ KAΣΕΡΙ (ΜΕΤΡΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΑΤΟΥΣ  ;D)

Η περιοχή μου είναι Πειραιάς (οπότε περιμένω ανταπόκριση απο Αττική)

Νικος
τηλ: 6944 291393

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλη την καλή σας παρέα για την όποια βοήθεια/ προτάσεις και ευελπιστώ γρήγορα ως ένας νέος περίφανος ιδιοκτήτης ΤΑ να γίνω γρήγορα ενεργό μέλος
της παρέα σας.

ΜΦΧ
Νstmania

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
  • anaconda team is back sssssssssssssss
Reply #1 on: Παρασκευή 07 Αύγουστος 2009, 17:18:48 μμ
Φιλε Νικο ποσταρω αυτο το λινκ ωστε να σε βοηθησει για την επερχομενη αγορα της ΤΑ ειναι ενας καλος οδηγος ..διαβασετο προσεκτικα

Καλη αγορα.

http://www.transalpforum.gr/index.php?topic=4170.0

Offline katrisk

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #2 on: Παρασκευή 07 Αύγουστος 2009, 17:38:33 μμ
Φίλε καλωσόρισες στην παρέα μας !

Αν δεν έχεις βρει κάτι ακόμα ρίξε μια ματιά εδώ : http://www.transalpforum.gr/index.php?topic=8720.0

Δεν είναι 04-06 αλλά είναι σε πολύ καλή κατάσταση . ;)
« Last Edit: Παρασκευή 07 Αύγουστος 2009, 17:56:07 μμ by katrisk »

Offline nstmania

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #3 on: Παρασκευή 07 Αύγουστος 2009, 22:53:23 μμ
Φίλε καλωσόρισες στην παρέα μας !

Αν δεν έχεις βρει κάτι ακόμα ρίξε μια ματιά εδώ : http://www.transalpforum.gr/index.php?topic=8720.0

Δεν είναι 04-06 αλλά είναι σε πολύ καλή κατάσταση . ;)

Φιλε μου αν σου πω οτι ψάχνοντας στη αρχή για παλιότερα μοντέλα  η αγγελία σου ήταν και είναι ακομά στα favorites πραγματικά η "κουκλα σου" φένεται χαρτί εξωτερικά τουλάχιστον. Κάνοντας όμως μια βόλτα στην αγορά βρήκα με λίγα λεφτά παραπάνω (κοντα στα 4.000) πόλλα μοντέλα στο 05 και που που και που 06΄. Να σημειώσω δε οτι είμαι σίγουρος οτι όντας πολλά απούλητα + κρίση + το κασέρι που δίνω οτι οι τιμές τελος Αυγ. θα πέσουν και άλλο. Αν καταλήξω σε παλιότερο μοντέλο πάντως θα πρέπει να σηζητήσουμε αρκετά τιν τιμή που το δίνεις. Είμαι και γειτονάκι ... μενω Σελιπίτσαρη στο Κερατσίνι οπότε κάποια στιγμή το σηζητάμε.

Σ ευχαριστώ!

Μφχ
Νstmania

Offline nstmania

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #4 on: Παρασκευή 07 Αύγουστος 2009, 22:56:50 μμ
Φιλε Νικο ποσταρω αυτο το λινκ ωστε να σε βοηθησει για την επερχομενη αγορα της ΤΑ ειναι ενας καλος οδηγος ..διαβασετο προσεκτικα

Καλη αγορα.

http://www.transalpforum.gr/index.php?topic=4170.0

Φίλε παλτάκης ήταν απο τα πρώτα που διάβασα στο forum οταν μπήκα σαν επισκέπτης.

Αλλα πραγματικά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Μφχ
Nstmania

Offline katrisk

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #5 on: Σάββατο 08 Αύγουστος 2009, 00:15:27 πμ
Φιλε μου αν σου πω οτι ψάχνοντας στη αρχή για παλιότερα μοντέλα  η αγγελία σου ήταν και είναι ακομά στα favorites πραγματικά η "κουκλα σου" φένεται χαρτί εξωτερικά τουλάχιστον. Κάνοντας όμως μια βόλτα στην αγορά βρήκα με λίγα λεφτά παραπάνω (κοντα στα 4.000) πόλλα μοντέλα στο 05 και που που και που 06΄. Να σημειώσω δε οτι είμαι σίγουρος οτι όντας πολλά απούλητα + κρίση + το κασέρι που δίνω οτι οι τιμές τελος Αυγ. θα πέσουν και άλλο. Αν καταλήξω σε παλιότερο μοντέλο πάντως θα πρέπει να σηζητήσουμε αρκετά τιν τιμή που το δίνεις. Είμαι και γειτονάκι ... μενω Σελιπίτσαρη στο Κερατσίνι οπότε κάποια στιγμή το σηζητάμε.

Σ ευχαριστώ!

Μφχ
Νstmania

Ok!  γείτονα όποτε θες και την τιμή την βλέπουμε! ;)

Offline nstmania

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #6 on: Τρίτη 18 Αύγουστος 2009, 17:35:33 μμ
Ελα για να βλέπω κίνηση τώρα που αρχίσαμε να γυρίζουμε απο διακοπές γιατί με το αμάξι σιχτιριάζω κάθε πρωί ;D

Offline manthos

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #7 on: Πέμπτη 17 Δεκέμβριος 2009, 22:36:29 μμ
δες αν σε ενδιαφερει το δικο μου.
kαλος σας βρήκα,

Είμαι καινούργιο μέλος (noob). Επέσα πάνω στο απίστευτο και πολύ χρήσιμο Forum σας τυχαία ψάχνοντας για ενα Transalp και αμέσως αποφάσισα να κάνω Join στην υπέροχη παρέα σας!

Στο ψητό λοιπόν!!

Ψάχνω για άμεση αγορά (μέχρι τέλος Αυγ) για ένα Transalp 04-06 (Κατα προτίμηση 06) με την σχετική κληρομία της :

- Αριστη κατάσταση
- Ατρακαριστο
- Συναγερμό
- Χρώμα Ασημί (με δεύτερη επιλογή το μαύρο)
- Κάγκελα
- Τang bag
- Πίσω βαλίτσα (για πλαίνες δεν καίγομαι )
*** Σαπάκια αποκλείονται και η μηχανή ενωείται οτι θα περάσει απο έλεγχο)

Τα λεφτά που διαθέτω είναι αυστηρά 4.500 eur  MAX (και κάτω)  εαν φυσικά η μηχανή το αξίζει  ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ KAΣΕΡΙ (ΜΕΤΡΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΑΤΟΥΣ  ;D)

Η περιοχή μου είναι Πειραιάς (οπότε περιμένω ανταπόκριση απο Αττική)

Νικος
τηλ: 6944 291393

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλη την καλή σας παρέα για την όποια βοήθεια/ προτάσεις και ευελπιστώ γρήγορα ως ένας νέος περίφανος ιδιοκτήτης ΤΑ να γίνω γρήγορα ενεργό μέλος
της παρέα σας.

ΜΦΧ
Νstmania

οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #8 on: Πέμπτη 17 Δεκέμβριος 2009, 23:18:34 μμ
Μόνο με ΠΜ οι συνεννοήσεις παρακαλώ. Διαβάστε τον κανονισμό των αγγελιών

Δε θα ξανακάνω συστάσεις, θα διαγράφω  :bullwhip:

Παύλος Καρούμπης