Hellas Transalp Forum

Οι Δρόμοι της Βίδας... Αθηνα Βελιγραδι Ζαγκρεμπ Παράλια Κροατίας Λουμπλιανα...

thleon · 16002

Offline georig25

• Θα ήθελα να είμαι
  • Rossi και πάνω !
  • Η ζωή είναι ωραία . . . . . συνήθως
    • ΡΗΓΑΣ

...Join us tomorrow!  ;)

Γιαννη πλακα μας κανεις? Πες ρε παρακατω

Δεν γεννήθηκα με εξαρτήσεις, γιατί να τις αποκτήσω;

:moped:Γιώργος Ρήγας
click me!

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
... μεγαλη αγωνια...   :2hysterical:
σκετο gray's anatomy ...

Μηπως πουλιουνται σε dvd ολα τα επισοδεια? 

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline Fratello Giovanni

• Rossi και πάνω !
  • μμμμεεεε..μμμεεεε....
εμένα μου κάνει πιο πολύ σε "τόλμη και γοητεία" έτσι αργά που κυλάει το στόρυ  >:(

κατά το Μάρτιο θα μάθουμε πότε τέλειωσαν οι μπύρες και σηκώθηκε ο Τσέρτσης από το καναπέ του Σάσα για να πάρει από το ψυγειο

καλύτερα μια ώρα ελεύθερη βοσκή, παρά σαράντα χρόνια τριφύλλι στο μαντρί

Της καταστροφής οιωνός η περηφάνεια,και της πτώσης,η υπεροψία.

Offline tserts

• Θιασώτης του τραμπουκισμού
  • Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
... (διαφημίσεις) ...

Το δικό μου φόρουμ κερδίζει το δικό σου φόρουμ και είναι πιο δυνατό.

Offline thleon

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #104 on: Πέμπτη 16 Οκτώβριος 2008, 06:08:07 πμ
Λοιπόν μια και αλλάξαμε ρόλους πρεπει τώρα να σχολιάσω....

....με το που περνάμε τα τελευταια διόδια της Κροατίας, και περνάμε βλέπω απο τον καθρέπτη τον Τσέρτση να μην ακολουθεί. Προχωράμε αργά για να μην σκάμε μέσα στο λιοπύρι με 40 - 50 χλμ/ω ο Τσέρτσης πουθενά... ....Φτάνουμε και στα τελωνεία και σταματάμε. Μου λέει η Ελεάνα τι να συνέβει στα διόδια δεν τους άφησαν να περάσουν; Μετά απο λίγο να και ο Τσερτς σε έξαλη κατάσταση και τη ζελατίνα του κράνους γεμάτη σαλια....

.....Μετα απο την στάση στο Νοβι Σαντ και αφού ήπιαμε τον πρώτο φραπέ του ταξειδιού όσο ο Τσερτς πήγε να δεί τον πεθερούλη του

συνεχίσαμε για Βελιγράδι, φτάνοντας χαθήκαμε μια που τα GPS που είχαμε μας έδειχναν διαφορετική έξοδο για το σπίτι του Σασα. (μπορεί δηλαδή και να μην είδα την πρώτη με την τσατίλα μου με το μποτιλιάρισμα) Αφου σταματήσαμε και πήραμε τηλέφωνο τον Τσερτη και την Τάνια και δεν απαντούσαν, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε για το σπίτι. Την ώρα που έχουμε μπει στο στενό του σπιτιού του Σασα και βλέπω τον Τσερτς να μας περιμένει στο βάθος του δρόμου και να κουνάει τα χέρια του, βλέπω ένα κοπρόσκιλο να μας φερμάρει και μετά να κρύβεται πίσω απο ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Ενημερώνω την Ελεάνα, μην τρομάξει και με το που φτάνουμε φυσικά το κοπρόσκυλο επιτίθεται.... δεν μας άρπαξε όμως και μετά απο λίγο έχουμε φτάσει έξω απο το σπίτι του Σασα....

....έχω βγεί απο το μπάνιο και όπως είμαι με την πετσέτα μπουκάρει πανικόβλητος ο Τσέρτσης και αρχίζει να ψάχνει τα πράγματα, βαλίτσες κλπ και μου λέει ΤΟ TANKBAG αρχίζει και γυρίζει σαν τον θείο Σκρούτζ γυρω γυρω μέσα στο δωμάτιο..... :2hysterical:

To Μέρος που ξέχασε το Tankbak
« Last Edit: Πέμπτη 16 Οκτώβριος 2008, 07:09:02 πμ by thleon »

DRAKE RAMORE

• Guest

....έχω βγεί απο το μπάνιο και όπως είμαι με την πετσέτα μπουκάρει πανικόβλητος ο Τσέρτσης και αρχίζει να ψάχνει τα πράγματα, βαλίτσες κλπ και μου λέει ΤΟ TANKBAG αρχίζει και γυρίζει σαν τον θείο Σκρούτζ γυρω γυρω μέσα στο δωμάτιο..... :2hysterical:

Κάτω απο την πετσέτα κοίταξε; ::)

Offline tserts

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Και η Μπελούτσι να ήταν, εκείνην την ώρα δεν σκεφτόμουν τέτοια πράγματα...

...αλλά εσύ τι ρωτάς; Σκοπεύεις να κυκλοφορείς με την πετσέτα τώρα που έρχομαι και με σκανδαλίζεις; Θέλεις και εσύ τρελίτσες με το Νοσφεράτου;

Who's your MUMMY?

:2hysterical: :2hysterical:

DRAKE RAMORE

• Guest
Και η Μπελούτσι να ήταν, εκείνην την ώρα δεν σκεφτόμουν τέτοια πράγματα...

...αλλά εσύ τι ρωτάς; Σκοπεύεις να κυκλοφορείς με την πετσέτα τώρα που έρχομαι και με σκανδαλίζεις; Θέλεις και εσύ τρελίτσες με το Νοσφεράτου;

Who's your MUMMY?

:2hysterical: :2hysterical:

Όχι ρε τρελέ  ;D...ανώμαλη παλιομούμια :P

Απλά θέλω να ξέρω πως θα αντιδράσεις όταν σου κρύψω το Τankbag και θα  :2search: σαν τον  :censored:.... :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

....μην τρέξεις να μου κατεβάσεις το σλιπάκι ;D

Υ.Γ Αυτό το εικονίδιο με το ανθρωπάκι που ψάχνει τείνει να γίνει απο τα αγαπημένα μου ;D ;D ;D

Offline tserts

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
(τέλος διαφημίσεων)

...και εκεί που επικρατεί χάος, εγώ έχω αρχίσει να ακυρώνω κάρτες, η Τάνια έχει πέσει σε αφασία, ο Τεό μαζεύει την πετσέτα, ο Σάσα ψάχνει στον κήπο, η Ρούζα μιλάει στο κινητό (γιατί μιλάει στο κινητό; εδώ καιγόμαστε!!)... ...και ξαφνικά αρχίζει να ακούγεται έκπληκτη και χαρούμενη (μην ξεχνάτε ότι μιλάμε σε 3 γλώσσες η παρέα, με τους μισούς να μιλάνε μεταξύ τους σε μια γλώσσα που δεν μιλάνε οι υπόλοιποι, μόνο η Τάνια ήξερε όλες τις κουβέντες που μίλαγε και τις 3 γλώσσες)...

Κάποια κοπέλα έχει πάρει τηλέφωνο στο Νόβι Σάντ, τον πατέρα της Τάνιας και ψάχνει την Τάνια γιατί έχει βρει το τσαντάκι! Ο πατέρας της αρχικά δεν καταλαβαίνει και νομίζει ότι έχουμε ξεχάσει το τσαντάκι στο Νόβι Σαντ. Όταν καταλαβαίνει τι έχει γίνει, από το σοκ, δεν μπορεί να θυμηθεί το νούμερο της Ρούζας, δίνει αρχικά λάθος νούμερο, η κοπέλα ξαναπαίρνει, μαθαίνει το σωστό, και παίρνει στο κινητό της Ρούζας, το οποίο, σωστά καταλάβατε, είναι έτοιμο να μείνει από μπαταρία!!

Μπορείτε να φανταστείτε σε τι κατάσταση είμαστε, μέχρι να μπει το κινητό στην μπρίζα, και να μιλήσουμε με την κοπέλα (άργησε να ξαναπάρει κιόλας), έχουμε κάτσει σε αναμμένα κάρβουνα και μας έχει πάει η ψυχή στην κούλουρη. Εννοείται εγώ είμαι ακόμα στο τηλέφωνο με τους δικούς μου και τις τράπεζες, κάθε νέα πληροφορία κάνει το χαλασμένο τηλέφωνο μέχρι να την ακούσουν όλοι, σε όλες τις γλώσσες... ΧΑΜΟΣ!!

Η αγωνία μου παρατείνεται αφού η κοπέλα μας λέει "ηρεμήστε, έχω εγώ την τσάντα, αλλά τώρα είμαι σε μια φίλη μου, θα έρθω σε καμιά ώρα!".. Εγώ δεν μπορώ να καλμάρω παρά τις μεγάλες ποσότητες μπύρας και μέχρι να έρθει η κοπέλα σπίτι έχω γίνει ψιλο-σκνίπα... Μας λέει ότι βρήκε την τσάντα στο αμάξι (τα καλώδια της ενδοσυνεννόησης της τράβηξαν την προσοχή) και παρατήρησε ότι δεν υπάρχει κοντά ο ιδιοκτήτης! Έκρινε (σωστά) ότι αν την άφηνε θα την τσίμπαγε κανένας αλαφροχέρης οπότε την πήρε μαζί της. Όταν την άνοιξε να βρει στοιχεία για να μας βρει, είδε τι είχε μέσα και σκέφτηκε αυτολεξεί: "Ωχ!  Αυτοί δεν θα πάνε μακριά...".. Πήρε τις πληροφορίες, βρήκε το πατρικό της Τάνιας και, εν μέσω χάους, επέστρεψε τελικά την τσάντα.. Δεν ήθελε να πάρει αμοιβή, και με τα χίλια ζόρια της έδωσα ένα από τα "γούρικα" μου πενηντάευρα (είναι σε κρυφή θήκη και ήταν τα πρώτα που μου είχαν αφήσει οι δικοί μου στο μαγαζί όταν είχα ανοίξει, τα οποία ξοδεύονται ΜΟΝΟ σε άμεση ανάγκη και αναπληρώνονται όταν επιστρέφω, μας έχουν ξανασώσει αλλά είναι άλλη ιστορία). Δεν της το έδωσα σαν αμοιβή αλλά σαν γούρι και για άλλη μια φορά το λέω και γραπτώς, Μαρία (Marija) όπου και αν είσαι, και πάλι σε ευχαριστώ και να 'σαι καλά!

Έπεσε το αναμενόμενο δούλεμα, συνεχίσαμε τη μασαμπούκα και αρχίσαμε τις ιστορίες από την εκδρομή με τους οικοδεσπότες μας, και, αργά το βράδυ, πέσαμε για ύπνο.... Εγώ δε, μετά από όλην την ένταση, έπεσα σαν τούβλο στο κρεβάτι...

Offline thleon

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
...το σκηνικό ήταν για γέλια αλλά κανένας από εμάς δεν γελούσε, ο Τσερτσης είχε πάθει υπερκινητικότητα και γύριζε σαν σβούρα η Τάνια ήταν έτοιμη να βουρκώσει η Ελεάνα έψαχνε τους κάδους στη γειτονιά και εγώ με τον Σασα κάναμε ανάλυση της κατάστασης σε καμάκι level αγγλικά...

.... όταν μας πήρε η κοπέλα, ο Τσέρτσης άρχισε να υποθέτει σενάρια επιστημονικής φαντασίας, οτι και καλά μας πήραν τηλέφωνο για να μας καθησυχάσουν και θα έκαναν συναλλαγές με τις πιστωτικές του κάρτες μέσω Internet κλπ....

....μέχρι να έρθει η κοπέλα ο Τσερτης από την αγωνία του την έβγαλε στην αυλή να περιμένει ....   

Offline Stelao

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Τέλος καλό, όλα καλά ;)

tserts αυτά είναι τα καλύτερα σε μια εκδρομή. Μπορεί να τρελένεσε όταν σου συμβαίνει, αλλά θα τα διηγήσε και θα γελάς μια ζωή ;)

Offline tserts

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Τέλος καλό, όλα καλά ;)

tserts αυτά είναι τα καλύτερα σε μια εκδρομή. Μπορεί να τρελένεσε όταν σου συμβαίνει, αλλά θα τα διηγήσε και θα γελάς μια ζωή ;)

Κάτσε να μην ήταν η Μαρία να μου σώσει το τανκ-μπαγκ και θα σου έλεγα ποιά είναι τα καλύτερα... Ακόμα εκεί θα ήμουν προσπαθώντας να βγάλω πράσινη κάρτα...  :2hysterical:

Χωρίς πλάκα, το είπα και τότε, το πιο πολύτιμο που με ένοιαζε ήταν οι φωτογραφίες, μιλάμε για 10 Gb φωτόγραφίες ΟΛΟ το ταξίδι!

μην πιανεις ποτε κουβεντα απ'ευθειας μαζι του... ειναι ακρως λοιμωδες και μεταδοτικο το νοσημα του... καλπαζουσα γκαντεμιτιδα... σκεψου τι μπορει να σου συμβει και βαλε δικηγορο να του απευθυνει το λογο του τσερτση... ποτε απευθειας... :eusa_naughty:

ΤΗΑΤ'S THE LAST WARNING!!!

Πες στο δικηγόρο σου ότι τον ψάχνω για να του πω να σου πει να κανονίσουμε για μπύρες...  :P

Offline tserts

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Ημέρα 13η.

Ήταν μια συγκλονιστική μέρα, αφού βάσει προγράμματος, είχαμε κανονίσει να λιώσουμε στο σπίτι των παιδιών για να πάρουμε δυνάμεις για την μεγάλη επιστροφή..

Οπότε η μέρα συνοψίζεται στο:

"Λιώσαμε στο σπίτι.."

Μπύρα, λουκάνικα, τυριά, πλιεσκαβίτσα, παιχνίδι με την αυτόματη μασαζιέρα, φόρουμ από το Βελιγράδι, χαζά βίντεο ("τίσκο τανς" και τέτοια).. Το βράδυ οι τουρίστες θέλανε βόλτα αλλά εγώ ούτε μέχρι το LADA δεν ήθελα να πάω, το είχα πάρει από φόβο...  ;D

Μια ωραία μέρα πραγματικά...

Πέσαμε για ύπνο και προετοιμαστήκαμε για τον Γολγοθά αφού εκτός από 650 χιλιόμετρα, 2 διελεύσεις συνόρων, δρόμους του κώλου, και κούραση, είχαμε και την πιο ζεστή μέρα του καλοκαιριού σύμφωνα με τα δελτία...

Join us next post!!! 8)

Offline ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

• Rossi και πάνω !
  • Μαργαρίτες μη μαδάς
Μια ερώτηση :
Κάθε μέρα αναφέρεστε σε "μπύρες λουκάνικα κτλ. κτλ. κτλ" πόσα κιλά επιπλέων γυρίσατε?  ??? ???

Offline tserts

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Μη φοβάσαι... Τον άντρα σου δεν τον φτάσαμε....  :P

:2hysterical:

Offline ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

• Rossi και πάνω !
  • Μαργαρίτες μη μαδάς
Μη φοβάσαι... Τον άντρα σου δεν τον φτάσαμε....  :P

:2hysterical:
Εμείς είπαμε,  στο σπίτι κάνουμε 2 δίαιτες  >:( >:( >:(

Offline tserts

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Εμείς είπαμε,  στο σπίτι κάνουμε 2 δίαιτες  >:( >:( >:(

Και τις 2 τις κάνει ο Αντρέας;  :2hysterical: :2hysterical: (πάει για προστιθέμενα αποτελέσματα..)

Offline Γιάννης Σταυρουλάκης

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • by Jstavrou
Και τις 2 τις κάνει ο Αντρέας;  :2hysterical: :2hysterical: (πάει για προστιθέμενα αποτελέσματα..)

Ε, ναι μωρέ! Αφου με τη μία δε χορταίνει... ::)

There are 3 kinds of people.
Those who MAKE things happen.
Those who WATCH what happens.
Those who WONDER what happened.
Μέλος Κ.Τ. XL650V

Offline ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

• Rossi και πάνω !
  • Μαργαρίτες μη μαδάς
Ρε δεν αφήνετε τα σάπια  >:( >:(
Τι να ταϊζω το μωρό μου βλητα και κουνουπίδια? και όταν του πω να με πάει καμια βόλτα δεν θα έχει κουράγιο.  :-\ :-\

Αντε φάτε εσείς ότι περισσευεί απο τις αγελάδες για να κάνετε ωραίες μουμιες  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D