Ευχαριστώ Κώστα για την τόσο γρήγορη απάντησή σου.
Ξέρεις σκεφτόμουν να βάλω την πρίζα στο μαύρο πλαστικό που βρίσκεται μπροστά απ' το τιμόνι γύρω από τον πίνακα οργάνων, ώστε να μπορώ να τροφοδοτήσω ένα GPS, όποτε μου δανείσει ο αδερφός μου το δικό του μέχρι να πάρω. Το να βάλω την πρίζα κάτω από τη σέλα το βρίσκω ασφαλές μεν για αλουμινόχαρτα κλπ, αλλά προβληματικά και πάλι όσον αφορά τη χρήση της πρίζας εν κινήσει. Από που θα περνάνε τα καλώδια? Θα πρέπει να κάθομαι πάνω τους όταν οδηγάω, ίσως και να ανοίξω τρύπα στη σέλα που δεν θα το ήθελα.
Μήπως δεν κατάλαβα κάτι καλά? Πάντως τώρα που το σκέφτομαι έχεις δίκιο για τον κίνδυνο από την εκτεθειμένη πρίζα, οπότε εάν κρύψω ένα διακόπτη κάτω από τη σέλα που τον έχω συνήθως στο OFF, αυτό μου φαίνεται πιο λογικό. Μπορείς να μου προτείνεις εσύ κάτι?
Και πάλι ευχαριστώ.
Υ.Γ. Εδώ και 38 χρόνια με έχουν εκπαιδεύσει να ακούω στο όνομα Γιάννης. Εχω κι ένα δεύτερο όνομα, αλλά αυτό είναι το Χρήστος, επειδή η μάνα μου με είχε τάξει στο Χριστούλη επειδή την είχα παιδέψει. Το Μιχάλης δεν μου το έχουν ξαναπεί, αλλά εάν αποκτήσω και τρίτο όνομα, θα με περνάνε για μέλος του υποκόσμου...