Hellas Transalp Forum

Κρήτη 14-15-16 Ιουνίου

KostasC · 118643

Poll

Θα έρθετε στη Κρήτη ?

Ναι , ενα άτομο
7 (35%)
Ναι , δυο άτομα
13 (65%)

Total Members Voted: 19

Offline Ταξιδευτής

• Rossi και πάνω !
  • Κυνηγός ηλιοφάνειας.
Reply #150 on: Τρίτη 03 Ιούνιος 2008, 04:40:17 πμ
ΖΑΧΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΛΕΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΠΑΡΕΑ

ότι μπορώ.
  έλα νά σέ δούμε καί από κοντά.

Όλοι θά πεθάνουμε , λίγοι όμως θά ... ζήσουμε

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΣ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΚΟΥΡΙΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ......

Κυνηγός ηλιοφάνειας.

Η καλύτερη δουλειά.
Ούτε όπλα χρειάζεσαι, ούτε άδειες και έχεις και το θήραμα χωρίς να το σκοτώσεις.

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #151 on: Τρίτη 03 Ιούνιος 2008, 07:47:50 πμ
Όσοι έχουν πληρώσει (και οι άλλοι) να μου στείλουν με Pm τον αριθμό της μηχανής τους.
ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ... ΜΕΤΑ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ.... όποιος πρόλαβε λέμε !!!

Θα έχει και test drive το Tsertsonord....

Offline Βάιος ο Βραδύπους_ΤΑ

• Απο
  • Rossi και πάνω !
  • Tie wrap friendly
Reply #152 on: Τρίτη 03 Ιούνιος 2008, 22:18:48 μμ
φιλοι μου δεν θα τα κατφερω δυστηχως αλλα ειμαι λιγο στριμο :butthead: αυτη την εποχη και τα κουκια δεν βγαινουν με τιποτα,ζητω συγνωμη για την αναστατωση.

Πάντα να αφήνεις κάποιον άλλον να οργανώνει τις εκδρομές και τα ταξίδια. Μετά θα έχεις κάποιον να βρίζεις.

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #153 on: Τετάρτη 04 Ιούνιος 2008, 00:23:04 πμ
ε πες το βρε παιδί μου !!

Περράκης
Μαρσέλος Σταύρος

Μένει να απαντήσουν.

okeanos

• Guest
Reply #154 on: Τετάρτη 04 Ιούνιος 2008, 03:37:38 πμ
μετά από καιρό που είχα να μπω λογω προβλημάτων με το pc θα ακυρώσω προς μεγάλη μου στεναχώρια :-[ κι εγώ :-[ :-[

γέννησε την Κυριακή η αδερφή μου που ζει στην Κύπρο και έφυγαν οι δικοί μου για 'κει...
έτσι δεν θα μπορέσω να αφήσω το μαγαζί γιατί θα δουλεύω κανονικά και Σάββατο και Δευτέρα!

πραγματικά λυπάμαι και ελπίζω όταν ξαναγίνει εκδρομή εκεί κάτω να μπορέσω γιατί μόνο με καλή και κατάλληλη παρέα μπορεί να γυρίσει κανείς την περιοχή! εύχομαι σε όσους πάνε να περάσουν τέλεια!!!

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά για να φτάσω πρώτος...
Reply #155 on: Τετάρτη 04 Ιούνιος 2008, 07:29:07 πμ
μετά από καιρό που είχα να μπω λογω προβλημάτων με το pc θα ακυρώσω προς μεγάλη μου στεναχώρια :-[ κι εγώ :-[ :-[

γέννησε την Κυριακή η αδερφή μου που ζει στην Κύπρο και έφυγαν οι δικοί μου για 'κει...
έτσι δεν θα μπορέσω να αφήσω το μαγαζί γιατί θα δουλεύω κανονικά και Σάββατο και Δευτέρα!

πραγματικά λυπάμαι και ελπίζω όταν ξαναγίνει εκδρομή εκεί κάτω να μπορέσω γιατί μόνο με καλή και κατάλληλη παρέα μπορεί να γυρίσει κανείς την περιοχή! εύχομαι σε όσους πάνε να περάσουν τέλεια!!!

Να το χαίρεσαι το ανιψάκι σου Σταύρο και πάντα να έχει υγεία. :thawave:
Κορίτσι ή αγόρι είναι;

Όσο για τις εκδρομές ... αυτές δεν θα τελειώσουν ποτέ.

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Το αγαπημένο μου παραμύθι... ο Λαγός με τη Χελώνα.

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #156 on: Τετάρτη 04 Ιούνιος 2008, 15:58:32 μμ
  Ιδού και το πρόγραμμα της πρώτης μέρας.

Κρήτη 14-16 Ιουνίου 2008-ΗΤC

Σάββατο 14-6-2008
05:30 Άφιξη στο λιμάνι του Ηρακλείου-Υποδοχή από την Κρητική αντιπροσωπεία με πανό, καραμούζες,  τσικουδιά σε πλαστικά ποτήρια και αμύγδαλα με μέλι.

06:00 Αναχώρηση για Ελούντα-μία ώρα δρόμος.

07:00 Θαυμάζουμε την καταπληκτική ανατολή στην ανηφορική διαδρομή μεταξύ Αγίου Νικολάου-Ελούντας με την καταπληκτική θέα.

Συνεχίζουμε για ξενοδοχείο. Πρωινό ελεύθερο για εγκατάσταση στο ξενοδοχείο, πρωινό στην πισίνα, μπανάκι για όποιον θέλει.

10:00 Ξεκινάμε για τη διαδρομή Νο1, ορεινές διαδρομές στην επαρχία Μεραμβέλλου (βλ. παράρτημα Α)

11:00 Σταματάμε στην υστερομινωική πόλη Λατώ στο ιστορικό χωριό Κριτσά. Ξενάγηση από δίμετρη, ξανθιά, Λιθουανή αρχαιολόγο. Μην τολμήσετε, γυναίκα μου είναι! Λίγα λόγια για την Κριτσά και από ‘μένα.

12:00 Στάση για καφέ. Όσοι θέλουν μπορούν να δουν την παρακείμενη Βυζαντινή εκκλησία του 13ου αιώνα με τις υπέροχες τοιχογραφίες.

13:00 Συνεχίζουμε για οροπέδιο Καθαρού σε υψόμετρο 1116 μέτρων. 16 χιλιόμετρα φιδίσιας ορεινής διαδρομής με άσφαλτο. Μικρό, παλιό καφενείο χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, νερό από την πηγή. Κουρασμένος αγωνιστής, έχει αποτραβηχτεί και ζει ήρεμα εκεί. Τρώμε. Όσοι θέλουν μπορούν να κάνουν βόλτα στους χωματόδρομους του οροπεδίου. Έχω και ξύλινο σπιτάκι εκεί. Αλλά να είναι πίσω την ώρα του φαγητού.

Φεύγουμε ό,τι ώρα θέλουμε.

Απόγευμα: Μπάνιο ή
                Ελεύθερη περιήγηση στην Ελούντα και Άγιο Νικόλαο ή

21:00 Ελλάδα-Ρωσία σε καφετέρια δίπλα στη θάλασσα στον Άγιο Νικόλαο. Η αρχαιολόγος, φορώντας φανέλα της εθνικής μας, βρίζει τους μισητούς εχθρούς Ρώσους στα Λιθουανικά. Τι διάολο τόσα χρόνια σκλαβιάς, ξεχνιούνται? Στο πρώτο γκολ της εθνικής μας, μπαίνουμε με τα μηχανάκια στη θάλασσα όλοι μαζί.

23:00 Συμμετοχή στους μαζικούς πανηγυρισμούς στην πόλη αν η εθνική έχει κερδίσει. Αν όχι, ποτό σε μπαράκι με ροκ μουσική, με θέα τη θάλασσα και τα καραβάκια.

« Last Edit: Πέμπτη 05 Ιούνιος 2008, 01:38:54 πμ by M. I. Pagalos »

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #157 on: Τετάρτη 04 Ιούνιος 2008, 15:59:17 μμ
Παράρτημα Α

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #158 on: Τετάρτη 04 Ιούνιος 2008, 17:46:22 μμ
Μπράβο παίδες μια χαρά φαίνεται η πρώτη μέρα... :eusa_clap:
Μια ερώτηση, στο Ηράκλειο με το που θα φτάσουμε με αμύγδαλα θα τη βγάλουμε; Δεν πάμε στα Λιοντάρια να τσακίσουμε τα σκαλτσουνια;  :goofy:

Παύλος Καρούμπης

Offline Fratello Giovanni

• Rossi και πάνω !
  • μμμμεεεε..μμμεεεε....
Reply #159 on: Τετάρτη 04 Ιούνιος 2008, 17:54:12 μμ
Γιατί δε πάμε κατευθείαν Αγ. Νικόλαο με το πλοίο? έχει ανοίξει η γραμμή και δεν έχουμε γυροβολιά στο Ηράκλειο από ότι βλέπω..

καλύτερα μια ώρα ελεύθερη βοσκή, παρά σαράντα χρόνια τριφύλλι στο μαντρί

Της καταστροφής οιωνός η περηφάνεια,και της πτώσης,η υπεροψία.

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #160 on: Τετάρτη 04 Ιούνιος 2008, 19:35:06 μμ
Γιατί δε πάμε κατευθείαν Αγ. Νικόλαο με το πλοίο? έχει ανοίξει η γραμμή και δεν έχουμε γυροβολιά στο Ηράκλειο από ότι βλέπω..

που το είδες ?

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα δρομολόγια στις 13/06/2008 από ΠΕΙΡΑΙΑΣ προς ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ.
Ούτε σε διάστημα 1 εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα δρομολόγια στις 16/06/2008 από ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ προς ΠΕΙΡΑΙΑΣ.

• Rossi και πάνω !
  • μμμμεεεε..μμμεεεε....
Reply #161 on: Τετάρτη 04 Ιούνιος 2008, 19:45:05 μμ
που το είδες ?

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα δρομολόγια στις 13/06/2008 από ΠΕΙΡΑΙΑΣ προς ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ.

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα δρομολόγια στις 16/06/2008 από ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ προς ΠΕΙΡΑΙΑΣ.

Δε ξέρω για τώρα, αλλά πριν 3 βδομάδες που συζητάγαμε πριν καταλήξετε είχα πάρει να ρωτήσω για να έχω μια ιδέα για τα κόστη. Μου είχαν πει ότι άνοιγε στις 30/5 η γραμμή για Αγ. Νικόλαο και τότε θα ξέρανε.
Αφού καταλήξαμε ενωρίτερα της 30/5 στα εισητηρια άρα ούτε σεις ξέρατε διαθεσιμότητες νεσπα?  ;)

Offline GVARaDerAKIS

• Good guys goes to heaven, bad guys goes everywhere!!! Θέλω να μείνω...
  • Οδηγάρα
Reply #162 on: Τετάρτη 04 Ιούνιος 2008, 20:17:36 μμ
  Ιδού και το πρόγραμμα της πρώτης μέρας.

Κρήτη 14-16 Ιουνίου 2008-ΗΤC

:eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ, ΩΡΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!
 I' LL BE THERE! :moped:

Offline thleon

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #163 on: Τετάρτη 04 Ιούνιος 2008, 20:58:01 μμ
Τωρα που μας ξεσήκωσες για πες και για τις άλλες μέρες  :eusa_clap:

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #164 on: Τετάρτη 04 Ιούνιος 2008, 21:13:08 μμ
Παρακαλώ να μου στείλουν ΟΛΟΙ οι ζευγαρωμένοι... τα ονόματα/επίθετο της γυναίκας τους.
Άμεσα !!

btw. τελικά θα πρέπει να πληρωθούν απο έναν τα εισιτήρια.Δε γίνεται να πάτε απο εκεί μεμονωμένα

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #165 on: Τετάρτη 04 Ιούνιος 2008, 23:16:37 μμ
Παρακαλώ να μου στείλουν ΟΛΟΙ οι ζευγαρωμένοι... τα ονόματα/επίθετο της γυναίκας τους.
Άμεσα !!

btw. τελικά θα πρέπει να πληρωθούν απο έναν τα εισιτήρια.Δε γίνεται να πάτε απο εκεί μεμονωμένα

Δεν φταίω εγώ  :eusa_naughty: ... εσείς με ζευγαρώσατε  :love8: ... λοιπόν όνομα συζύγου: Στέλιος Βαρουχας. :female:

Η σύζευξη έγινε προχτές στις 07:00 το πρωί σε ένα πολύ όμορφο νησί της Ελλάδας την Τήλο. :thawave:

(Το 3ήμερο στη Κρήτη είναι το "ταξίδι του μέλιτος"  :humping: :humping: :humping:)

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

• Rossi και πάνω !
  • μμμμεεεε..μμμεεεε....
Reply #166 on: Τετάρτη 04 Ιούνιος 2008, 23:25:30 μμ
ζητειται ζευγάρι για μία διανυκτέρευση, διαθέτουμε χώρο δικό μας σε πλοίο της γραμμής. Δεκτά και ζευγάρια γυναικών  8)

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #167 on: Τετάρτη 04 Ιούνιος 2008, 23:54:08 μμ
Μπράβο παίδες μια χαρά φαίνεται η πρώτη μέρα... :eusa_clap:
Μια ερώτηση, στο Ηράκλειο με το που θα φτάσουμε με αμύγδαλα θα τη βγάλουμε; Δεν πάμε στα Λιοντάρια να τσακίσουμε τα σκαλτσουνια;  :goofy:

Ε, μην τα θες και όλα δικά σου. Ήδη έχω κάνει ειδική παραγγελία γαμοπίλαφο μόνο για 'σένα (εκτός από τα άλλα 2-3 παραδοσιακά πιάτα που θα υπάρχουν συν τα κοψίδια στα κάρβουνα). Μεγάλη η χάρη σου.
  Εξάλλου τα λιοντάρια είναι κλειστά αυτήν την ώρα και θα χάσουμε και την καταπληκτική ανατολή στην Ελούντα. Εδώ τα πάντα αρχίζουν να κινούνται νωχελικά μετά τις 09:00.

Το εξετάσαμε. Δεν ταιριάζουν οι μέρες. Το πλοίο δεν έρχεται Άγιο κάθε μέρα αλλά δύο φορές τη βδομάδα.

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #168 on: Πέμπτη 05 Ιούνιος 2008, 01:41:34 πμ
  Μια διευκρίνιση για αποφυγή παρεξηγήσεων. Δεν πιστεύω να πιστέψατε ότι θα κάνουμε σκοποβολή στ' αλήθεια! Επρόκειτο περί αστείου φυσικά, για όποιον δεν κατάλαβε. Διεγράφη γιατί δεν ξέρουμε ποιοι διαβάζουν το φόρουμ και κατά πόσο έχουν την αίσθηση του χιούμορ.
« Last Edit: Πέμπτη 05 Ιούνιος 2008, 01:45:54 πμ by M. I. Pagalos »

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #169 on: Πέμπτη 05 Ιούνιος 2008, 01:48:11 πμ
  Μια διευκρίνιση για αποφυγή παρεξηγήσεων. Δεν πιστεύω να πιστέψατε ότι θα κάνουμε σκοποβολή στ' αλήθεια! Επρόκειτο περί αστείου φυσικά, για όποιον δεν κατάλαβε. Διεγράφη γιατί δεν ξέρουμε ποιοι διαβάζουν το φόρουμ και κατά πόσο έχουν την αίσθηση του χιούμορ.

:punch: :punch: :punch: :smackbottom: :smackbottom: :smackbottom: :cussing: :cussing: :cussing:

Κρητικά (τραγούδια) τουλάχιστον θα ακούσουμε;

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Offline Sotiris

• Rossi και πάνω !
  • Χανια!!!!!
Reply #170 on: Πέμπτη 05 Ιούνιος 2008, 02:18:27 πμ

Και πήγα να πω ρε συ Μιχάλη πολύ φτηνά το έβαλες, 1 ευρώ έχει η σφαίρα. Είπα και εγώ...

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #171 on: Πέμπτη 05 Ιούνιος 2008, 02:22:12 πμ
  Τραγούδια σίγουρα. Για κρητικά δεν ξέρω. Το προσπαθούμε.

Λοιπόν, λίγη υπομομή για το πρόγραμμα της επόμενης μέρας. Είναι έτοιμο αλλά δεν μπορώ να ανεβάσω το χάρτη με τη διαδρομή. Είναι μεγάλο αρχείο.
  Πληροφοριακά, περνάμε Ιεράπετρα, και νότιο οδικό άξονα προς Σητεία. Μονή Τοπλού, βλέπουμε το ιστορικό μουσείο της μονής με κειμήλια από την τουρκοκρατία, ξενάγηση από τον ηγούμενο (εδώ δεν έχει δίμετρες ξανθιές, άλλος τα κανόνισε :P) ενώ όσοι θέλουν μπορούν να αγοράσουν κρασί που φτιάχνει η μονή.
  {Α, και την προηγούμενη μέρα στο οροπέδιο Καθαρού μπορείτε να αγοράσετε ντόπιο, αγνό, βραβευμένο από την Ε.Ε. μέλι}.
  Κάπου 300 χλμ μόνο να πάμε και 75 να γυρίσουμε (γυρνάμε από άλλο δρόμο).

Δευτέρα, επίσκεψη με καΐκι στο νησάκι της Σπιναλόγκας πάνω στο οποίο, ή μάλλον όλο το νησάκι ήταν Ενετικό φρούριο που προστάτευε την είσοδο του σημαντικού λιμανιού της Ελούντας. Αργότερα, αρχές του 20ου αιώνα και μέχρι το 1952 έγινε τόπος εξορίας των λεπρών.

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #172 on: Πέμπτη 05 Ιούνιος 2008, 02:24:42 πμ
Και πήγα να πω ρε συ Μιχάλη πολύ φτηνά το έβαλες, 1 ευρώ έχει η σφαίρα. Είπα και εγώ...

Ε, ναι. 20 σφαίρες Χ 1€ = 20€.  ;D :P

Offline georgakis

• GERRARD
  • Rossi και πάνω !
Reply #173 on: Πέμπτη 05 Ιούνιος 2008, 04:28:39 πμ
Και γω που νομιζα θα θυμηθω τα νιατα μου. :'( :-[ :-\

ΖΩΝΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΙΛΙΟΝ-TRANSALP 650

Offline tserts

• Θιασώτης του τραμπουκισμού
  • Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #174 on: Πέμπτη 05 Ιούνιος 2008, 05:12:39 πμ
Εντάξει, kalaznikov δεν έχει, κανένα κουμπούρι, κανένα πιστολάκι δεν παίζει; Τι διάολο εκδρομή στην Κρήτη είναι αυτή;  >:(

Του χρόνου παρακαλώ το ΔΣ να αναθέσει την οργάνωση σε κανένα Ζωνιανώτη, οι του Αγίου φλωρέψανε!  :P

Το δικό μου φόρουμ κερδίζει το δικό σου φόρουμ και είναι πιο δυνατό.