Η ΙΤΤ2008 είναι μια υπέροχη ανάμνηση στη μοτοσικλετιστή μας καριέρα.
Να γράψω και εγώ τις εντυπώσεις μου από αυτή την Πανευρωπαϊκή μοτοσυγκέντρωση αν και θα χαθούν στις ατελείωτες παπαρολογίες , προσωπικές αντιπαραθέσεις και αστεϊσμούς άσχετους πάντα με το θέμα που αρχικά ξεκίνησε στο forum.
Ήμουν ένα από τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής και μάλλον αυτός με τη λιγότερη προσφορά στην υλοποίηση αυτής της δράσης.
Κρίνοντας από το αποτέλεσμα όλα πήγαν ρολόι. Άριστη οργάνωση, ξενοδοχείο-Ξενοδόχος καταπληκτικά , μέρος και καιρός υπέροχα. Οι συμμετέχοντες βολικοί και με διάθεση να περάσουν καλά, να γνωρίσουν καινούρια μέρη, να διασκεδάσουν με την ψυχή τους.
Προσωπικά μου έλειψε το ταξίδι προς την ΙΤΤ, σε σχέση με την περσινή συμμετοχή μας που ταξιδεύαμε πέντε μέρες για την ΙΤΤ, αλλά θα μου μείνει αξέχαστο το «ταξίδι» που ξεκίνησε πέρσι και αυτό με την υποβολή της υποψηφιότητάς μας για την διοργάνωση της ΙΤΤ2008 και τελείωσε φέτος την Κυριακή 4 Μάιου.
Ευχαριστώ όλους τους συνοδοιπόρους για την συνοδεία τους σε αυτά τα ταξίδια που μας δένουν και μας κάνουν φίλους μεταξύ μας.
Εις το επανειδήν.