Τώρα είμαι στο γραφείο και βλέπω τις Φωτογραφίες! Ωρε που πήγαμε! Ντίπ για Ντίπ βούρλα!
Να πώ κι εγώ με τη σειρά μου ότι πολλά άκουγα για το ΦΡ (οτι είναι η καλύτερη φάση, οτι έχει ενδιφέρον και γενικά οτι περνάνε όλοι καλά) και όλα βγήκαν αληθινά τελικά. Στην ομάδα ήμουνα το νέο μέλος αλλά ήξερα με ποιούς έχω να κάνω οπότε η συνταγή ήταν ήδη πετυχημένη όσον αφορά τα συστατικά (δηλ. όρεξη για πολλά χλμ, για χώμα ,πέτρα και άσφαλτο). Έμενε μόνο η εκτέλεση η οποία αποδείχθηκε και αυτή πετυχημένη, όχι τόσο για την πρωτιά (είδατε ποσο Large είμαι) αλλά για το ότι βγάλαμε όλη την σχεδιασμένη διαδρομή χωρίς να έχουμε καμία δυσάρεστη έκπληξη. Τα μέρη που περάσαμε όπως δείχνουν και η φωτογραφίες ήταν εμπειρία ζωής και όσον αφορά στην άγρια ομορφιά τους και όσον αφορά στην διεύλεση. Η εκτίμηση μου προς το ΤΑ ανέβηκε κατα πολύ μετά απο αυτό (μάλον θα το κρατήσω τελικά

).
Πέρα απο αυτό το κομάτι το αγωνιστικό κατα κάποιο τρόπο, ένα επίσης εξίσου σημαντικό κομμάτι της διοργάνωσης είναι η συνεύρεση με φίλους γνωστούς και νέους, αυτή η δια ζώσης κοινωνική δικτύωση δηλ. η οποία δίνει μια διαφορετικά διάσταση μετά στην επικοινωνία μέσω του φόρουμ.
Και φυσικά κλείνωντας θα ήθελα να πώ ότι η οργάνωση ήταν πολύ καλή χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα αφού φτάνωντας ήταν όλα οκ και με τα δωμάτια και το φαγητό. Τώρα μικροθέματα πάντα υπάρχουν αλλά είναι ασήμαντες λεπτομέρειες.
Ο καλύτερος τρόπος για να τις ξεπεράσεις είναι να πιείς το κόκινο κρασί του Κρασοπατέρα (Γιάννη θα επικοινωνήσουμε για τις λεπτομέρειες της αποστολής κάποιων ποσοτήτων)
Φωτογραφίες δεν έχω πολλές...κάποια στιγμή θα τις ανεβάσω

Καλά να είμαστε όλοι παιδιά και του Χρόνου!